Pluspunten

Snelle adequate opvolging van problemen

Bij bestellingen, waarbij je ingelogd bent, zouden de persoonsgegevens al ingevuld kunnen zijn op het bestelformulier

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede klantenservice.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Makkelijk te installeren (handleiding volgen) en makkelijk accesoires toe te voegen.

Startparket, iets meer uitbreiden met raamcontacten. Verder een prima parket.

Pluspunten

Veel diversiteit in producten Mogelijkheid to integreren met Toon en Hue Duidelijke webshop Service afdeling reageert vlot

Iets meer duidelijk maken dat deze alarminstallatie niet op een meldcentrale is aangesloten. De mogelijkheid bieden om aan te sluiten op een bemande meldcentrale

Pluspunten

Duidelijk product en helder advies

Chatfunctie werk erg traag. Je weet steeds niet of je wel 'gezien' wordt

Pluspunten

Tevreden over product, en klantenservice

Bij verkoop op externe punten vetere info verstrekken. Vb. Wij hebben gezien dat de maandelijkse kosten niet verplicht z’n maar een optie. Na aankoop van camera bij de mediamarkt bleek dat je wel degelijk de kosten per maand moet betalen, anders konden we geen gebruik maken vd camera. Wij waren dus niet juist geïnformeerd.

Pluspunten

Goede service en helpdesk. Op wat puntjes van verbetering na een fijne website. Prima prijs-kwaliteitverhouding. Niet onbelangrijk: het werkt goed!

Akoestisch signaal tijdens vertragingstijd hoort standaard te zijn. Daar hoort niet een speciale kleine sirene voor te worden aangeschaft. (80 euro!) In de diverse handleidingen zitten nog enkele onduidelijkheden of onjuistheden, hetgeen voor verwarring zorgt en onnodige belasting van de klantenservice.

Pluspunten

Duidelijke informatie. Vriendelijk aan de telefoon.

Pluspunten

Voor 20.00 uur besteld de volgende dag gebracht.

Pluspunten

duidelijke site. leuk dat het gecombineerd kan worden met andere producten zoals Philips hue

het zou fijn zijn als er indien gewenst een monteur beschikbaar zou zijn van uw bedrijf zelf en dat niet we dan nog offertes moeten aanvragen bij installateurs

Pluspunten

duidelijke site en informative is overzichtelijk

geen karting bij afname meerdere producten

Pluspunten

Duidelijk over te leveren produkten. Snelle levertijd

Pluspunten

Informatieve site. Alle info is goed te vinden en bij vragen kan men gemakkelijk terecht. Het zal ons een veilig gevoel geven als het systeem geinstalleerd is. Het door ons bestelde systeem van tevoren bij 'n familielid gezien. Prijstechnisch mooi, goed en duurzaam systeem

Montagetijd van 30 minuten is aan de krappe kant !

Pluspunten

makkelijke installatie prijs is goed voor dit product werkt perfect ben er heel erg te vrede mee

camera moest eigenlijk ook werken zonder abonnement

Pluspunten

Site werkt erg prettig en via mijn broertjes hier terecht gekomen

Pluspunten

Aankoop via fysieke shop: Degelijk en goed afgewerkt product, keurig verpakt en voorzien van een goede uitleg, geschikt voor leken. Nog geen ervaring mbt het leveren via webshop omdat de extra producten net zijn bestelt.

- geef een bulk korting of ed. - bij aanmelding ed % korting

Pluspunten

Lang geleden aangekochte huiscentrale werkt nog steeds, ik kan er accessoires voor blijven kopen

Hoge winstmarge op batterijen, elders voor veel goedkoper te bestellen

Pluspunten

Makkelijk bestellen, zeer klantvriendelijk, eenvoudig zelf installeren en beheren; top!

Prijzig

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vreemd dat ik onder mijn account 59,- betaal voor een slimme stekker en niet ingelogd betaal ik 49,95

Pluspunten

Geweldige aanbieding en goede referenties

Ga zo door

Pluspunten

Veilig. Betrouwbaar. Zelf eenvoudig installeren. Iedere dag een check of het systeem nog functioneert.

Na inloggen meteen kunnen zien welk uitvoering m.b.t. het systeem dat je thuis hebt.

Pluspunten

Snelle reactie in de chat, ter zake kundige medewerker en vriendelijk

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL