Pluspunten

Snelle reactie op gestelde vragen voor dat ik besteld heb. Zowel via email, binnen 24 uur als via de chat op de website

Aangeven op de website dat bepaalde accessoires tijdelijk niet op voorraad zijn en niet alleen het artikel (tijdelijk) weghalen

Pluspunten

Tot nu toe meer dan 100% tevreden met ons nieuwe beveiligingssysteem van Woon Veilig. Bestellen gaat prima, snelle levering, en het installeren is een fluitje van een cent. Nu we weten dat het 100% in orde is en alles perfect werkt nu wat uitbreidingen bijgekocht.

Misschien in de toekomst de kosten van het abonnement nog wat verlagen, dan zijn we helemaal happy de peppy!!!!!

Pluspunten

Zeer overzichtelijke site, alles werkt zoals het werken moet. Goede informatie over de producten.

Pluspunten

Persoonlijke benadering bij vragen over product. Snel handelen en zeer behulpzaam. Eindelijk weer eens een bedrijf die laat merken de klant belangrijk te vinden.

Een aantal voorbeeldfoto's voor bevestiging van bepaalde apparaten was handig geweest (om zeker te weten dat het goed zit).

Pluspunten

Super systeem en goede klantenservice. Fijn product met veel uitbreidmogelijkheden.

Pluspunten

Heel adequaat

Pluspunten

Prima service, heldere teksten en uitleg i.c.m. met een geweldig produkt. Dus zeer tevreden.

Pluspunten

Goede voorlichting, goede service achteraf. Systeem werkt probleemloos, is betrouwbaar en gemakkelijk te herconfigureren via de site. Batterijen door hen geleverd gaan inderdaad (langer dan) 4 jaar mee.

Lever bij de deur/raamcontacten 4 lange en 4 korte schroeven bij, ze zijn net te kort in sommige situatie en dan valt 1 deel er na verloop van tijd af omdat de plakkers uitdrogen.

Pluspunten

- Mooie producten - snelle installatie - Eenvoudig te installeren

Pluspunten

Pluspunten

goede apparatuur

niet al te gemakkelijke website

Pluspunten

Informatie op de website is duidelijk en volledig.

Ik vind het jammer dat er bij alarmmelding geen waarschuwing wordt verstuurd naar de politie.

Pluspunten

Gemakkelijk te installeren systeem, eenvoudige te bedienen website voor instellen van systeem, goede info voorziening via webside en klantenservice, aantrekkelijk geprijsde artikelen om alarmsysteem op te bouwen.

Vermeld in account gegevens het type van in gebruik zijnde systeem - dit i.v.m. uitbreiden van systeem met nieuwe onderdelen en er wellicht mismatch is met 'ouder' systeem.

Pluspunten

Prima werkend systeem. Geen storingen tot op heden en heeft al dienst gedaan. Inbraakpoging vastgelegd en daders gegrepen.

nog niets

Pluspunten

goed en vakkundig geholpen. Zoals gewoonlijk, dus erg tevreden

Onduidelijke bestelomgeving. Bestelling geplaatst voor model gate-02. Melding dat assecoires mogelijk niet werken?

Pluspunten

Handig en betaalbaar huisalarm. Naar eigen keuze in te richten.

Wifi toegang tot de app zou iets sneller mogen.

Pluspunten

Snelle en makkelijke site. Mooi systeem zeker in combinatie met de lekkage melder, die ik bij mijn aquarium pomp zal plaatsen Kom je nooit voor veassingen te staan.

Pluspunten

Duidelijke beschrijving van het product. Eventuele vragen worden direct beantwoord

Geen verbeterpunten

Pluspunten

handige site, snelle respons. Klantenservice via lokaal nummer goed bereikbaar!

Bij bestelling van een slimme stekker kreeg ik een waarschuwing of deze wel bij mijn centrale past. Dit is overbodig, aangezien ik ingelogd was en daarmee bekend is welke centrale ik heb.

Pluspunten

Makkelijk en flexibel te bedienen via internet en je mobiele telefoon.

Pluspunten

Alerte reactie op meldingen.

Pluspunten

Duidelijke website.

n.v.t

Pluspunten

Veel waar voor je geld

Werd na een aantal jaren wat storingsgevoelig. Daarom nieuw type besteld.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL