Pluspunten

Duidelijke site, makkelijke installatie van de producten. Goed te combineren met meerdere items

Op de chatfunctie wordt niet gereageerd bij een vraag.

Pluspunten

Snelle klantenservice

Bestellen van batterijen vanuit "mijn woonveilig" zodat je niet alle gegevens opnieuw moet invullen

Pluspunten

Goed duidelijk en snel antwoord op mijn vragen.

Pluspunten

Automatisch aan de hand van postcode adres gegevens ingevuld en Gratis met Paypal betalen. Top!

Pluspunten

-vlotte levering en retourname -zeer goed verpakt -inderdaad zonder problemen draadloos en schroefloos aan te sluiten -alles werkt zoals beschreven -het geheel geeft in aanschaf en gebruik veel vertrouwen

De vermeldingen bij sommige producten en faciliteiten dat zij uitsluitend werken door betalingen van maandelijkse bijdragen bovenop de aanschafprijs, zouden in het kooptraject helderder moeten. Nu komt koper er pas bij opening van het gekochte achter dat het duurder wordt dan gedacht. En dat geeft wrijving en slikken...

Pluspunten

topsite alles is duidelijk en overzichtelijk weergeven

geen

Pluspunten

Behalve prima producten is er ook een uitstekende klantenservice met snelle en duidelijk antwoorden!

Pluspunten

Accuraat, snel, vakkundige klantenservice en betaalbaar.

Pluspunten

snel en gemakkelijk te bestellen

Pluspunten

Goede organisatie tegen een betaalbare prijs

Pluspunten

Heldere website Duidelijk advies Overzichtelijk systeem

Pluspunten

Goed bereikbaar en duidelijke site!

Pluspunten

goede berijkbaarheid ook telefonisch verder alle accesiores zijn gemakkelijk te bestellen. goed systeem voor een betaalbare prijs

op dit moment zou ik het niet weten.

Pluspunten

Zeer goede website en prima uitleg Plug en play installatie erg duidelijk Goede klantenservice

Pluspunten

Fijn bedrijf, goede service en snelle levering

Niet dat ik zo weet

Pluspunten

Het bedrijf is altijd goed bereikbaar. Al mijn vragen worden prettig beantwoord.

Pluspunten

Goed en betrouwbaar alarmsysteem. Accessoires makkelijk via website te bestellen.

Maandbedrag zou iets minder mogen.

Pluspunten

Ongeveer 4 jaar geleden het alarm systeem van WoonVeilig aangeschaft. (dus ik ben al een tijdje een ervaren gebruiker) Werk allemaal super goed, en geeft mij vooral een heel veilig gevoel, en daar gaat het me vooral om. De kwaliteit en werking van de producten, en de service zijn zeer goed. En dat zeg ik niet gauw als kritisch persoon ! Dit is geen slijm praatje van mij. Ik ben al zo,n 4 jaar een zeer tevreden klant. A. Ouwehand Te Amersfoort

Tip: Een spaar of korting regeling op abonnement voor gebruikers langer dan bv 5 jaar ? A. Ouwehand Te Amersfoort

Pluspunten

Prima beveiligingssysteem. Handig en simpel in gebruik! Super

Geen verbeterpunten, gewoon zo doorgaan!

Pluspunten

Tja, wat moet ik hiervan zeggen, heb toch een vrij uitgebreide installatie en tot nu toe, ruim een jaar in bedrijf, geen probleem ondervonden, snelle levering, geen fouten, goede telefonische service, aanrader dus.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima systeem

Telefonische bereikbaarheid (na 17 uur) (keuze 1) is slecht

19 Kleine Landtong