3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Pluspunten
makkelijk en betaalbaar systeem
VerbeterpuntenEr zijn inmiddels 3 type systemen w176, gate01 en gate02 (???) met incompatibele componenten en batterijen. De shop is veranderd, en je vindt daar geen categorie 'batterij'.
Het zou handig zijn als je in je online menu van je alarmsysteem precies kunt zien welk systeem je hebt, welke batterij type (link naar die specifieke batterij in shop/vervangen), en welke componenten erbij passen. Ik blijk dus een verkeerde rookmelder te hebben gekocht die ik niet aangemeld kreeg. (Ik snap nu waarom.) Wordt wel netjes opgelost trouwens.
Dus: aangezien het systeem online communiceert, weten jullie precies wat ik in huis heb, en houd dit dan voor mij bij welke batterij er precies aan vervanging toe is. Ik krijg per slot een melding. Stuur mij dan een mail met de link om die specifieke batterij meteen te bestellen. Dat scheelt mij veel rompslomp en uitzoeken. En stop er dan ook de korte instructie bij, hoe het vervangen ook al weer moest.
Verder zou een (betaalde bijv. 75 euro / 1 uur) periodieke (eens 2 jaar) check door een specialist thuis zeer welkom zijn. Door de katten staan inmiddels alle ruimte sensoren uit, wat natuurlijk niet echt de bedoeling is. Ik denk dat ik dan ook een paar uitbreidingen zou nemen, bijv. camera binnen / buiten.