Pluspunten

Ben tevreden over deze firma, en het tel contact

weet ik op dit moment niet

Pluspunten

Fijne producten, goede klantenservice

Sommige accessoires mogen wat goedkoper.

Pluspunten

Goede klantenservice. Goed en makkelijk te gebruiken materiaal.

Bij lege batterij zou het handig zijn als je een melding krijgt via sms of mail.

Pluspunten

Uitgebreid pakket. Veel aanvullingen mogelijk. Duidelijke gebruiksaanwijzingen. Goede referenties vernomen.

Pluspunten

Accesoires gaan niet zo lang mee en zijn wel erg duur

Pluspunten

Goede service en goed product. Voel mij stuk veiliger!

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke "installatie" handleiding, daardoor makkelijk te installeren en werkend te krijgen. Wat betreft de verbeterpunten; wat betreft deurcontact heeft klantenservice zeer snel geanticipeerd, binnen 2 dagen had ik het juiste exemplaar al binnen. ( kanttekening; wordt pas opgestuurd, wanneer het andere geretourneerd of wel bij hen binnen is)

Handleiding: wanneer problemen voordoen mbt bijvoorbeeld het aanmelden accessoires, staan behoudens standaard te weinig andere mogelijke oorzaken. ( paar voorbeelden: 1; bewegingsmelder wilde niet aanmelden, uiteindelijk na harde reset bewegingsmelder " batterij uit/in was in mijn geval probleem opgelost...2: kreeg een verkeerd " oud" type deur/raamcontact toegestuurd die niet compatibel was met mijn centrale, misschien zelf verkeerd besteld, maar is niet duidelijk aangegeven op de website; logistiek vreemd gezien het feit ook een nieuw type binnensirene tegelijk had besteld)

Pluspunten

Alles

Pluspunten

Goed systeem, aardige mensen bij de klantenservice, zeer behulpzaam.

Flexibiliteit in samenstelling pakket, wij willen 2 bewegingsdetectoren en 1 raam/deur contact. Ik vind het niet erg flexibel dat dit niet kan. Mensen willen liever bewegingssensoren denk ik dus daarom is het waarschijnlijk gewijzigd omdat er dan meer bij verkoop is.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

goed systeem, eenvoudig aan te sluiten en te bedienen

De zo goed als verplichte 8,95 abonnementskosten zijn niet duidelijk uitgelegd op de site en wij kwamen hier later (na aanschaf) pas achter hoe het in werkelijkheid zat. Meer duidelijkheid / eerlijkheid over het systeem zou veel frustratie bij nieuwe klanten kunnen voorkomen !!

Pluspunten

Geen enkel negatief punt. Het voelt goed aan.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Perfect werkend alarmsysteem.

Meldingen worden niet telefonisch door gegeven hoewel dat toch in de omschrijving staat.

Pluspunten

Helder en overzichtelijk

Pluspunten

Mijn ouders zijn al diverse jaren aangesloten bij WoonVeilig en dit voelt letterlijk 'woon veilig'. Zonder zere buik op vakantie door de prima werkende producten.

Mogelijk zijn er op veiligheidsgebied nog meer uitbreidingsmogelijkheden.

Pluspunten

Goede website voor oriëntatie op mogelijkheden alarmsysteem en de evt. uitbreidingen; vriendelijke klantenservice die goede informatie gaf; gemakkelijke bestellen en hele snelle levering. De onderdelen van het alarmsysteem zien er qua vormgeving mooi en onopvallend uit en passen in een interieur zonder dat ze dominant zijn.

geen

Pluspunten

een goed alarmsysteem en gemakkelijk in gebruik . en indien nodig goede service .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijke overzichtelijke service. goede professionele snelle. klant vriendelijke klanten service

Monteur zou wel onderdelen bij zich moeten hebben om bij niet functioneren te kunnen vervangen.

Pluspunten

Zeer goed geholpen bij de aankoop en goede antwoorden gehad op mijn vragen. Vriendelijke mensen zowel online chat als telefonisch

Pluspunten

Makkelijk systeem, werkt prima

Ik heb nog het oude systeem en ben al jaren klant. Had het wel prettig gevonden als ik een scherp aanbod had gehad voor het nieuwe/ verbeterde systeem.

Pluspunten

7.5

Pluspunten

snelle reactie / handelen goede service bij calamiteiten

batterijen niet op voorraad / lange levertijd. nu 2 x achter elkaar ! waarom kan ik niet vanuit mijn account artikelen kopen zodat ik niet steeds al mijn gegevens hoef in te voeren. meldingen zoals ' lege batterij' mogen iets duidelijker worden aangegeven en worden herhaald.

Pluspunten

Goede helpdesk Snelle levering Duidelijke instructie

Verkeerde accessoires geleverd bij basis pakket

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

slim en praktisch systeem goed bereikbaar en meedenkend

garantie op producten mag langer en minder voorwaardelijk als je systeem bij ze hebt afgenomen

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL