top

Blijk gedateerd systeem te hebben (>15 jaar, storingsvrij). Passende aanbieding van klantenservice voor vervanging gekregen gelijk besteld.

Overzichtelijk en eenvoudig te bestellen!

Eenvoudig het bestaande systeem uit te breiden, te upgraden of te vervangen met duidelijke omschrijvingen en product info!

Ons huis is ons heilig; daarom al meer dan 15 jaar Woonveilig!

Prima beveiliging!

Fijn product

Goed fijn om mee te werken

Goede site met duidelijke uitleg.

Hele goeie service.

Ik had zelf een ander systeem besteld maar na een telefoongesprek met de klantenservice kwam eruit dat een ander systeem beter past, ze hebben mij erg goed geholpen.

Makkelijk bestellen

Zeer tevreden over dit alarmsysteem

Werkt prima, vooral ook goede hulp bij de installatie als je ergens vragen over hebt. De ondersteuning is vrij eenvoudig, af en toe is het even zoeken naar de juiste manier van instellen.

Woonveilig - Super!

Na al ongeveer 15 jaar naar volle tevredenheid klant te zijn bij Woonveilig werd het tijd het systeem uit te breiden met een buitencamera. 's Avond besteld, de volgende morgen in huis, op naar de installatie. Met de duidelijke installatiehandleiding was dit snel geregeld. Kortom: Woonveilig een DIKKE tien.

Gewoon goed.

Bedrijf goed bereikbaar. Kan je bellen voor advies en overige vragen. Je wordt netjes te woord gestaan. Geeft vertrouwen.

Uitstekend systeem

Gemakkelijke installatie om zelf te installeren

Veilig huis

Ik gebruik al 14 jaar WoonVeilig, met het nieuwe alarm- 03 basispakket zal ik mij de komende jaren veilig voelen in mijn huis.

mijn ervaringen!

goedkoop abonnement maar prijzige producten!

geweldig gebruiksvriendelijk systeem

sinds enkele jaren gebruiker van woonveilig beveiliging systeem. Werkt zeer eenvoudig en prettig.

Eenvoudig en betrouwbaar

Ik gebruik al jaren WoonVeilig om mijn huis en haard te beschermen. Alle producten zijn reuze eenvoudig te installeren en ook het abonnement is erg goedkoop in verhouding met andere partijen. Alles is geïntegreerd in 1 systeem, dus ook de rookmelders. Het geeft een veilig gevoel.

Goed, was alleen lang wachten voordat ik iemand aan tel. Kreeg.

Gemakkelijk te installeren rookmelder als deel van alarmsysteem

De oude bekabelde rookmelders waren aan vervanging toe na 10 jaar. Gekozen voor Woonveilig rookmelders, omdat we die kunnen gekoppelen aan ons alarmsysteem. Installatie aan plafond en koppeling aan het alarmsysteem is simpel. We hebben nu een rustig gevoel, ook als we op pad zijn. De Woonveilig app geeft een melding, als er iets niet in orde is. Onze ervaring met de app na jaren gebruik: simpel en betrouwbaar !

Minder goede webshop

Ik kan maar moeilijk vinden welke batterijen ik nodig had en hoeveel. Het alarmsysteem vindt ik geweldig maar de webshop matig

**********

Bij het installeren van je systeem moet je verplicht je rekeningnummer invoeren onder het mom van “je krijgt de eerste maand gratis extra service”, ook als je hier geen gebruik van wil maken. Ik dacht me hier direct voor te hebben afgemeld, maar het is erg onduidelijk wanneer dit definitief is. Hierdoor is het alsnog afgeschreven voor de maand erna en bij het opzeggen moet je nog een maand extra betalen. Trap hier niet in! Zelfs als je een duur systeem hebt aangeschaft, laten ze je nog een abonnement afsluiten die stilzwijgend wordt verlengd!! Ik dacht met een goed bedrijf te maken te hebben, maar het zijn **********! Als je contact opneemt met de klantenservice, tonen ze geen enkel begrip.

Fijne en goede beveiliging van mijn woning

Al een paar keer voorkomen van inbraak

Snel geholpen en snelle levering

De klantenservice reageert zeer snel en adequaat! En blij met de produkten.

Tot op heden uitmuntend

Zoals ik het nu beleef en ervaar, uitmuntende service en gelijke terug koppeling van woonveilig Ben tot op heden zeer tevreden ook met het alarm systeem.

Kwaliteitsproducten met een excellente Service!

Maakt al geruime tijd gebruik van Woonveilig apparatuur en bij verhuizing een goede en degelijke service, advies gekregen wat het beste te doen. Dit geeft zowel als we thuis zijn en buitenshuis zijn een Safe, Veilig gevoel!

snel en goed systeem

vandaag besteld en morgen in huis

Eenvoudig

Het bestellen gaat eenvoudig. Alles in het winkelmandje, gegevens invullen voor verzenden, betalen via ideal en klaar. Eenvoudiger kan niet en het wordt snel geleverd om aan de gang te kunnen met installeren.

Kleine Landtong 19

4201 HL Gorinchem

Over WoonVeilig

WoonVeilig is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het leveren van beveiligingsoplossingen voor woningen en bedrijven. Het assortiment omvat producten zoals alarmsystemen, camerasystemen, slimme deurbellen, rookmelders en andere beveiligingsaccessoires. WoonVeilig biedt klanten op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die bijdragen aan een veilige leefomgeving, met een focus op gebruiksvriendelijke systemen, betrouwbare technologie en uitstekende klantenservice.