Pluspunten

Top service Altijd vriendelijk hoe vaak je ook belt!

Pluspunten

goed bereikbaar qua klantenservice. Prima kwaliteit en duurzaamheid van de apparatuur

Makkelijker maken om de juiste batterijen te vinden

Pluspunten

goede hulp bij chatten.

Pluspunten

Pluspunten

Fijne en toegankelijke internet bestelpagina.

Niet geheel duidelijk of en hoe het bestelde pakket uitgebreid is met bijvoorbeeld beveiliger aan huis.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

ik ben ex-delta klant en kreeg door van DELTA 50 euro korting te krijgen op uw alarmsysteem, maar nu ik het wil kopen inclusief de lampen betaal ik evenveel als een willekeurige derde. Hoe zo dan korting van 50 euro?

Pluspunten

Mooie actie met het systeem inclusief de Hue lampen. Veel opties mogelijk bij het alarmsysteem.

Meer mogelijkheden met het camerasysteem zou prettig zijn.

Pluspunten

Heldere pagina met grote tegels

zoeken op woonveilig.nl geeft veel advertenties waardoor de link naar de site verloren gaat.

Pluspunten

prompte levering en prima kwaliteit!

Pluspunten

Duidelijke uitleg. Eenvoudig product. Vragen snel beantwoord.

Meer producten in het startpakket

Pluspunten

zeer persoonlijk, vriendelijk en deskundig advies!

Pluspunten

Snelle no nonsens levering. Levert wat er besteld is, in een goede kwaliteit. Installeren is een fluitje van een cent en alles werkt naar behoren.

De commando's van de afstandsbediening, de app en het bedieningspaneel werken met enige vertraging. Dit zou best wat sneller mogen in deze digitale tijd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Woonveilig systemen zijn bijzonder gemakkelijk zelf te installeren; geven geen vals alarm en ook de telefonische helpdesk is behulpzaam en goed onderlegd. Prima!

De sirene zou wat meer 'herrie' mogen maken en de kunststof kast van de huiscentrale verkleurt nogal door zonlicht.

Pluspunten

Heldere structuur van de website. Makkelijk en overzichtelijk besteltraject. Goede contactmogelijkheden.

In de shop misschien onderscheid maken tussen aanschaf basiskit en accessoires.

Pluspunten

website werkt goed, ik kan alles vinden op een eenvoudige manier SUPER ! Ook de medewerkers aan de lijn zijn vriendelijk en hadden antwoord op al mijn vragen, ook de chat werkt goed !

Reactietijd van de chat mag beter soms duurde het erg lang en heb ik een avond later maar weer geprobeerd toen ging het een stuk sneller

Pluspunten

Via een vriend die dit beveiligingssysteem heeft en hier zéér tevreden over is, hebben wij dit ook gekocht. Goed duidelijke site!

Pluspunten

Super geholpen door Maarten! Bedankt voor je advies.

Pluspunten

MAKELIJKE MANIER VAN BESTELLEN, NU NOG INSTALLEREN, OOK DIT ZAL GEEN PROBLEEM ZIJN MET MIJN TECHNISCHE ACHTERGROND

Pluspunten

Perfecte extra beveiliging van mijn woning. Eenvoudige montage en eenvoudig aanmelden van de accessoires. Snelle levering. Handige sites en app's om alarm te bedienen en controleren.

Pluspunten

Zeer duidelijke, snelle website en kwaliteirsproducten die middels prima services worden ondersteund

Pluspunten

Betrouwbaar en professioneel..!

Artikelen mogen iets goedkoper :)

Kleine Landtong 19

4201 HL Gorinchem

Over WoonVeilig

WoonVeilig is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het leveren van beveiligingsoplossingen voor woningen en bedrijven. Het assortiment omvat producten zoals alarmsystemen, camerasystemen, slimme deurbellen, rookmelders en andere beveiligingsaccessoires. WoonVeilig biedt klanten op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die bijdragen aan een veilige leefomgeving, met een focus op gebruiksvriendelijke systemen, betrouwbare technologie en uitstekende klantenservice.