Pluspunten

duidelijk en overzichtelijk

Pluspunten

Je voelt je ontzettend veilig met woonveilig! Ik woon in een eengzinswoning en slaap veiliger dan ooit met een alarm aan thuis :)

Pluspunten

keurige ontvangst en goede service en adviezen door de klantenservice

Pluspunten

Prima, service en hulp. Zeker telefonisch. Ik heb nu de Philips Hue starters-set aangeschaft!

Via de chat vond ik de antwoorden wel wat kortaf. Wellicht dat hier wat meer actiever op geantwoord kan worden.

Pluspunten

Snelle levering alles werkt perfect

Pluspunten

Overzichtelijke webshop Mooi portfolio

Montagevideo

Pluspunten

Duidelijke informatie op website, bestel gemak, bevestiging snel in je mailbox.

Pluspunten

eenvoudig, makkelijk en snel te regelen

Pluspunten

Snelle levering van het product. Duidelijke handleiding bijgesloten. Na wat kleine problemen werkt e.e.a. naar behoren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Woonveilig geeft bruikbare tips voor het uitbreiden van je bestaande systeem en maakt het aanschaffen eenvoudig.

Laat het kopen via de woonveiling account verlopen. Dan is een deel van de benodigde gegevens al bekend.

Pluspunten

Soepel en makkelijk! Goede kwaliteit hardware en handige gebruikssoftware. Geeft ons een veilig gevoel als we van huis zijn of s' nachts in ons bed slapen.

Abonnements prijs per maand zou iets lager mogen.

Pluspunten

Eenvoudig te bedienen, gebruiksvriendelijk en aan te passen aan woonsituatie zonder enorm in de cijfers te raken (betaalbaar)

Verdere integratie Dominica wenselijk

Pluspunten

Ik ben al klant sinds 2013 en zeer tevreden. Het systeem werkt prima en er worden steeds meer nieuwe accessoires ontworpen om mee te gaan met de huidige tijd. De chatfunctie op de website is fijn om direct geassisteerd te worden met onduidelijkheden.

De website is soms wat onoverzichtelijk als je accessoires zoekt om te matchen met je oudere basisstation.

Pluspunten

Komen afspraken na en systeem werkt echt top! Klantenservice zeer vriendelijk en bereid je te helpen net zo lang totdat probleem is opgelost.

Pluspunten

Prima beveiligingssysteem, regelmatige check op werking, tijdige waarschuwingen bij problemen

Pluspunten

De site wordt steeds makkelijker te bedienen, zeker voor een 72 jarige.

Pluspunten

Goede producten duidelijk handleiding en goede service.

Op dit moment heb ik geen tips. Ga zo door.

Pluspunten

Informatie verstrekking is helder en transparant. Woonveilig geeft openheid van zaken, zo weet je precies waar je aan toe bent. Het veilige gevoel begint dus al voordat je de hardware in huis hebt, wel zo fijn. Bereikbaarheid van de klantenservice is prima en ik ben vriendelijk te woord gestaan bij het stellen van mijn vragen voordat ik mijn bestelling ging plaatsen. Ik zal mijn ervaring zeker delen met familie en vrienden. Woonveilig, je hebt er een ambassadeur bij :)

Op de website staat vermeld dat de batterijen voor de hardware te koop zijn in de webshop. Het is mij (nog) niet gelukt om te ontdekken waar deze dan staan.

Pluspunten

Duidelijke informatie. Kwalitatieve producten voor een scherpe prijs!

Pluspunten

Website werkt goed. Alles is gemakkelijk te vinden. Prima.

een korting geven indien accessoires worden bijbesteld.

Pluspunten

Duidelijke uitleg! Zeker ook als je besluit iets niet aan te schaffen kan je netjes afmelden via formulier. Zo besteld en factuur per e-mail! Verder nog geen ervaring met dit bedrijf.

Kleine Landtong 19

4201 HL Gorinchem

Over WoonVeilig

WoonVeilig is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het leveren van beveiligingsoplossingen voor woningen en bedrijven. Het assortiment omvat producten zoals alarmsystemen, camerasystemen, slimme deurbellen, rookmelders en andere beveiligingsaccessoires. WoonVeilig biedt klanten op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die bijdragen aan een veilige leefomgeving, met een focus op gebruiksvriendelijke systemen, betrouwbare technologie en uitstekende klantenservice.