Pluspunten

duidelijke site, geen verzendkosten en duidelijk omschrijving van de verschillende producten.

geen

Pluspunten

overzichtelijke site

Pluspunten

Informatie is goed te begrijpen en komt duidelijk over.

extra onderdelen zijn in verhouding met de standaard set aan de dure kant.

Pluspunten

Snelle beantwoording van vragen en vriendelijk aan de telefoon

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn systeem.

Wanneer je ingelogd bent en e.e.a. aan het bekijken bent kun je niet eenvoudig naar de webwinkel. Onderin kun je wel bij bijv. rookmelder aanklikken en dan kom je er wel in maar waarom staat er nergens een ikoontje voor ga naar de webwinkel. Zo ook ga naar je winkelwagen.

Pluspunten

Goed product. al 3 jaar in huis. prettige app voor bediening.

compatibele maken voor andere home systemen zoals bijvoorbeeld homewizard, klik aan klik uit, Philips Hue

Pluspunten

Goed online website, duidelijke producten en supersnelle levertijd.

Pluspunten

prima product en fantastische klantenservice! Kortom al jaren meer dan tevreden

kan er geen één bedenken.

Pluspunten

ik ben altijd vriendelijk en goed geholpen als ik ze nodig had en dat is na al die jaren niet veel keer gebeurd omdat het een goed werkend en redelijk goedkoop systeem is gewoon TOP

Wij hebben na al die jaren geen verbeter punten kunnen bedenken.

Pluspunten

Duidelijk product, gebruiksvriendelijk en geen maandelijkse kosten verbonden aan het product.

Design van het product mag beter.

Pluspunten

Vlotte levering. Goede instructies. Apparatuur werkt naar behoren.

Pluspunten

Duidelijk info over alle apparatuur en het abonnement

Pluspunten

makkelijk en betaalbaar systeem

op de site en bij de producten duidelijker vermelden welke accesoires horen bij welke versie van de huiscentrale.

Pluspunten

duidelijke website, helder produkt

Pluspunten

snelle response. men wordt correct te woord gestaan. alarm is ook zeer betrouwbaar

bij onduidelijke klacht(en) telefonisch contact opnemen met de klant ipv lange emails met suggesties die niet altijd relevant zijn of het probleem verhelpen ( eigen ervaring)

Pluspunten

Snelle reactie tijd via internet. En snelle levering. Ben prive al in het bezit in een systheem en heb er nu zakelijk ook een besteld. Dit zegt denk ik wel genoeg

Pluspunten

Snelle levering, snelle en duidelijke respons op chat

Pluspunten

Fijne alarminstallatie, gemakkelijk te installeren en in gebruik. Helpdesk ook zeer behulpzaam en met verstand van zaken.

Zou graag nog zien dat er ook inbouwschakelaars in het assortiment worden opgenomen.

Pluspunten

Klantvriendelijk Uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding Vloeiende verwerking van de bestellingen

Pluspunten

Actie is reactie. Prima service.

Pluspunten

Prima produkten, prima prijs, prima ondersteuning, zelfs voor mensen met 2 linkerhanden makkelijk zelf te installeren en prima volgsysteem. Bij iedere "verdachte" actie ontvangen we berichten, net zoals bij ieder "herstel".

Alles heeft zijn prijs. De benodigde batterijen zijn niet echt goedkoop. En dan komen de verzendkosten nog erbij. Om die verzendkosten te besparen zou het fijn zijn als de batterijen ook in de regio verkrijgbaar zijn, zodat we die gewoon zelf even op kunnen halen, als we er toch voorbij komen.

Pluspunten

Uitstekend product en idem service

Kleine Landtong 19

4201 HL Gorinchem

Over WoonVeilig

WoonVeilig is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het leveren van beveiligingsoplossingen voor woningen en bedrijven. Het assortiment omvat producten zoals alarmsystemen, camerasystemen, slimme deurbellen, rookmelders en andere beveiligingsaccessoires. WoonVeilig biedt klanten op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die bijdragen aan een veilige leefomgeving, met een focus op gebruiksvriendelijke systemen, betrouwbare technologie en uitstekende klantenservice.