Laden reviews...
445 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews prijzen de betrouwbaarheid en eenvoudige installatie. Klantenservice wordt vaak als behulpzaam genoemd. Het systeem levert volgens gebruikers een veilig gevoel en gemoedsrust.
Pluspunten
Altijd duidelijk en direct advies en hulp, perfecte webshop.
Chris
ZOUTELANDE
Pluspunten
Ik heb al een aantal jaren een alarmsysteem van Woonveilig. Het alarm werkt heel goed en is eenvoudig zelf te installeren. Heb geen klachten en raad het iedereen aan dit in huis te nemen.
Nico
BOSKOOP
Pluspunten
zeer goede afhandeling van bestelling
P
VEENENDAAL
Pluspunten
Keurig en correct afgehandeld
VerbeterpuntenTelefooncentrale verbeteren. Diverse keren geluid niet goed.Kan veel duidelijker
8 October 2015
G
AMERONGEN
Pluspunten
uitstekende werking van het systeem. No-nonsense installatie.
VerbeterpuntenGeen
6 October 2015
Daniel
PRINSENBEEK
Pluspunten
Goede service, echter wel vreemd dat internet explorer niet gebruikt kan worden voor bestelling
VerbeterpuntenInternet Explorer voor shop!
6 October 2015
Hendrik t.
DIEMEN
5 October 2015
Paul
TIEL
Pluspunten
Bij mijn ouderlijk huis waren wij al in het bezit van een Woonveilig systeem. Nu ik op mezelf ben gaan wonen mede daardoor ook een Woonveilig systeem aangeschaft. Werkt perfect en bij storingen of lege batterijen gelijk een duidelijke melding!
2 October 2015
Thomas
SCHIPLUIDEN
Pluspunten
prima producten, service en bedrijf
Verbeterpunten??
2 October 2015
Herman
TEGELEN
1 October 2015
L.c.h.
VEENENDAAL
Pluspunten
Groot assortiment,meeste producten uit voorraad leverbaar zonder porto kosten voor de klant!
VerbeterpuntenGeen idee!
30 September 2015
Henk
WAPENVELD
Pluspunten
Ik stond op het punt om met vakantie te gaan, toen ik een melding kreeg van batterij deurcontact vervangen. Na telefonisch overleg met woonveilig was het geen probleem om dit na mijn vakantie te doen. Gaf toch een goed gevoel om weg te gaan.
29 September 2015
Henny
BEVERWIJK
Pluspunten
Accuraat, vriendelijke helpdesk en snelle leveringen
VerbeterpuntenNvt
27 September 2015
Paul
LOCHEM
Pluspunten
TOP klantenservice ook na 17:00 op verder prima systeem.
VerbeterpuntenVia de app live cam kunnen kijken.
24 September 2015
Youri
DEN HAAG
Pluspunten
Prijs kwaliteit verhouding is erg goed.
23 September 2015
Jan
BELFELD
Pluspunten
Een geweldig bedrijf wat doet wat ze beloven.
VerbeterpuntenEen bedrijf wat ik een 10 geef heeft geen verbeterpunten nodig.
20 September 2015
Pierre
KAATSHEUVEL
Gaat om bestellen batterij Raam/deurkontakt Keuze is 3,6 of 3 volt Raamkontakt met batterij aangesloten Kan batterij niet bekijken hoeveel volt Heb maar gegokt want nergens staar instructie hoe volt te herkennen
19 September 2015
G.b.
NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL
Pluspunten
Bij de klantenservice word je snel, goed en vriendelijk geholpen.
VerbeterpuntenJammer dat ik geen batterijen kan halen bij de media markt of Hornbach, terwijl ik daar wel een alarmsysteem kan kopen.
18 September 2015
Marjo
HEERLEN
18 September 2015
Jac
HEINKENSZAND
Pluspunten
perfecte klantenservice je wordt goed geholpen en je krijgt goed advies wat te dien bij problemen voor mij een dikke 10
Verbeterpuntennvt
17 September 2015
Francois
TILBURG
Pluspunten
Makkelijk vanaf thuis bestellen
VerbeterpuntenGeen!!
Klaas
WIERINGERWERF
Marcel
AERDT
Pluspunten
VerbeterpuntenDe baretrijen mogen ook in de winkels kommen tegelen
Peter
ZEVENBERGSCHEN HOEK
Pluspunten
Betrouwbaarheid staat op hoog nivo net als klantenservice.
VerbeterpuntenOntwikkelingen rondom Thuisautomatisering zoals Hue koppeling blijft achter.
12 September 2015
Th.
AMERSFOORT
Pluspunten
goede info en transparant
Verbeterpuntengeen idee
12 September 2015
HAns
Almere
WoonVeilig is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het leveren van beveiligingsoplossingen voor woningen en bedrijven. Het assortiment omvat producten zoals alarmsystemen, camerasystemen, slimme deurbellen, rookmelders en andere beveiligingsaccessoires. WoonVeilig biedt klanten op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die bijdragen aan een veilige leefomgeving, met een focus op gebruiksvriendelijke systemen, betrouwbare technologie en uitstekende klantenservice.
Kleine Landtong 19
4201 HL Gorinchem