Lekker makkelijk

Ik heb al jaren, tot tevredenheid dit systeem en breidt het ook uit met ander gemak zoals rookmelders en koolmonoxidemelder.

Top produkt en eenvoudig te bestellen

Het alarmsysteem iet er fraai en professioneel uit. Veel accessoires zijn beschikbaar en montage problematisch.

goed product.

Na tien jaar hield ons woon veilig alarmsysteem ermee op. We gaan weer voor een nieuwe omdat het een goed werkend systeem is. Het geeft ons een goed gevoel van veiligheid, vooral als we thuis zijn.

Heel goed geholpen door klantenservice

Snel te woord gestaan en goed meegedacht over mijn vragen tav ons nieuwe huis beveiligen. Geen glad verkooppraatje maar echt meegedacht wat nodig is en financieel gezien gunstig.

Veilig en makkelijk te installeren. Als je niet met personen te maken hebt gehad die in hun broek pi

Installeren gebeurt vrij soepel en gaat dan dus ook snel.

De installatie werkt goed

Alleen jammer, ik gebruik ook camera’s- die gebaseerd zijn op AI- m.a.w. dan moet het toch niet complex zijn om onderscheid te maken in de soort bewegingen. Blijkbaar worden wel bewegingen door een mens geregistreerd maar als je onderscheid zou willen maken in mens en dier, bijvoorbeeld reigers die de vijver leegroven, dan is dat niet mogelijk. Ik heb hierover een suggestie ingestuurd om dit met nieuwe updates van de camera’s mogelijk te maken. Helaas krijg je dan een reactie waar je niets mee kunt. Juist bij deze professionele installatie verwacht je een afdoende antwoord waar je in een later stadium mee verder kunt.

Geweldige klantenservice en snelle levering

Vandaag contact gehad met de klantenservice om wachtwoord aan te passen en prima advies gekregen m.b.t. de nieuwe accessoires. Kan het systeem fijn koppelen met Hue. Helemaal tevreden en meteen bestelling nieuwe deurcontacten gedaan.

Top product en werkt zoals het hoort

Makkelijk zelf in te stellen. Voor mijn ouders jaren geleden besteld en nu ook 1 voor ons zelf.

Perfecte site.

Redelijk makkelijk te vinden. Wel steeds terug naar de productpagina Verder top.

prima telefonisch consult

heldere uitleg en support bij het oplossen van storing aan mijn huiscentrale

Deskundige en prettige hulp

Deskundige en prettige hulp

Eenvoudig zelf te monteren apparaten welke probleemloos werken.

Geen “adviseur” aan de deur en geen “monteur” die altijd wat meer noodzakelijk vinden dan wat jij nodig vindt. Gewoon via de website informatie vinden wat benodigd is. Snelle en complete levering(en) en je systeem is altijd uit te breiden met wat je later erbij wilt hebben, alles werkt met elkaar. Montage kan je het eigenlijk niet noemen, makkelijk te plaatsen met behulp van de complete set bevestigingen. Heb je toch vragen of weet je het niet zeker, je wordt per telefoon, chat of per mail goed geholpen.

Goede en makkelijk te installeren producten

De producten zijn van goede kwaliteit en eenvoudig zelf te installeren. De extra diensten zijn van een goede prijs-kwaliteit-verhouding.

Snel en goed

Prima producten en service, erg tevreden.

Gewoon top voel me veilig met dit systeem

Doet ie het of doet ie het niet

Ik heb eigenlijk nooit problemen met de alarminstallatie en randapparatuur. Soms vraag ik mij af of het allemaal wel goed werkt. Ja dus!

Makkelijk en eenvoudig onderdelen bestellen

Indien nodig goede telefonisch advies

Betrouwbaar

Gehele huis beveiligd met woonveilig. Betaalbaar en betrouwbaar

Wij vinden het super goed en betaalbaar

Een betaalbare beveiliging wij vinden het super goed. En betrouwbaar.

Super systeem

Super fijn alarm systeem!

Functioneel, gemakkelijk te monteren/in te stellen, uitbreiding alarm en service naar eigen believen en betaalbaar.

MOOI en HEEL overzichtelijk TOP

Ik was naar een nieuw alarm voor mijn huis aan het zoeken en kwam op de shop van Woon Veilig . en stel vast wat is dit een fijne en duidelijke winkel . En ook heel betaalbaar en daar bij leuken aanbiedingen . En nu op naar de bezorging van mijn bestelling . We wachten af en dan installeren .

Goed geholpen met de nieuwe centrale.

Woonveilig... Wat anders ?

AL 20 jaar volgens mij tevreden klant van Woonveilig... Hoezo is er nog iets anders ? Gewoon Woonveilig !

APPELTJE EITJE

APPELTJE EITJE