Een eenvoudig, kwalitatief, goed werkend, betaalbaar en door verzekeraars erkend alarmsysteem voor particuliere huishoudens. Wij gaan hierdoor gerust op vakantie of een avond weg. Tevens geeft het rust dat je ‘s nachts een deel van de woning of alleen de deur en raam melders kan inschakelen. Kortom een top systeem!
Bijna alles geïnstalleerd en tot nu toe geen problemen. 1 vraagje moeten stellen en daarbij keurig geholpen. Nu in gebruik nemen en kijken hoe het gaat.
Beste Johan, Bedankt voor het delen van uw ervaring! Fijn om te horen dat de installatie soepel is verlopen en dat u goed bent geholpen met uw vraag. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar. Met vriendelijke groet, Amber Woonveilig
Uitermate misleidend dat u bij de verkoopreclame voor de deurbel niet vermeld, dat je tevens € 4,00 per maand extra kosten verschuldigd bent aan Woonveilig wil je de deurbel kunnen gebruiken!!!!!
Beste Hm, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Vervelend om te horen dat de informatie over de maandelijkse kosten voor u niet duidelijk genoeg is geweest. Voor het gebruik van de videodeurbel is inderdaad een abonnement nodig voor cloudopslag en app-functionaliteiten. Deze kosten staan vermeld op onze website. We nemen uw feedback mee om onze informatievoorziening te verbeteren. Mocht u hierover nog vragen hebben of samen naar een oplossing willen kijken, dan nodigen we u graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Amber Woonveilig
Goede advisering en makkelijke bestelling
Hi Lex, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat het upgraden eenvoudig was en dat u onze advisering en het bestelproces als prettig heeft ervaren.
Net besteld en dat ging soepel
Snel besteld en zeer eenvoudig
ooit zelf geistalleerd met behulp van de eenvoudige instructies en nog nooit een storing gehad
We maken van alle woonveilig artikelen gebruik en zijn hierover zeer tevreden! Ondertussen ook de deurbel van woonveilig aangeschaft. Top dat die er nu ook is!!
Problemen met mijn oude centrale en verbinding met accessoires. Vakkundig geholpen, faire aanduiding waarom er een vernadering naar nieuwe centrale moest komen. Goede oplossing aangeboden
Prima dienstverlening, over het algemeen niet al te lange wachttijden en heel fijn dat er geen chatbot wordt gebruikt om je vraag te beantwoorden. Houden zo!
Zoals gebruikelijk super service en ondersteuning van Woonveilig. Snelle reactie op mijn vraag en direct opgelost. Al jaren klant en zeer tevreden over de installatie en de geboden service.
Bij alarm door eigen schuld altijd direct contact met de centrale, het gebeurt soms dat ik vergeet het alarm uit te zetten binnen 1 minuut krijg ik dan contact met de mededeling dat het alarm is geactiveerd. Prima service
De website is niet de modernste en kom wat schreeuwerig over maar de online shop is wel duidelijk. Bestellen is ook helder, goede communicatie en snelle levering. In mijn vorige huis heb ik ook een Woonveilig systeem gehad en dat beviel goed. Na eerst wat jaren met een Eufy systeem het nieuwe gewerkt, die werkte goed maar de sirene was lachwekkend zwak, dus weer terug naar Woonveilig. De initiële aanschaf van het systeem is scherp geprijsd. Ik heb het basisalarm aangevuld met extra binnensirene, buitensirene, lekbak detectie, binnencamera, buitencamera en wat extra bewegingsmelders. Installeren is goed te doen. Als je er even rustig voor gaat zitten kan je het systeem helemaal naar smaak twerken. Ik heb een abonnement voor het alarm, jaarlijks ca. 90 euro en voor ik dacht 45 euro de videodienst er bij. Helemaal prima. Ik het geïntegreerd met de HUE lampen, dat geeft een geweldige lichtshow als het alarm af gaat. De binnencamera werkt maar verdient niet de schoonheidsprijs, ook het geluid is licht gestoord door een ratelig geluid. De buitencamera is uitstekend! Binnenkort komt de Woonveilig deurbel er nog bij en dan is het systeem nagenoeg compleet. Ik ben een zeer tevreden gebruiker, geen valse meldingen, kortom een alarmsysteem waar je echt op kan vertrouwen!
Ter vervanging van mijn oude alarmsysteem makkelijk te installeren en een stuk goedkoper in aanschaf en alarm opvolging
Dit is een super alarmsysteem Ik gebruik het voor mijn huis Tevens voor medische doeleinden voor de paniek knop. Ik ben deels rolstoel afhankelijk en daarvoor de paniek knop aangeschaft.
Na heel lang wachten was hij dan daar. De videodeurbel. Meteen besteld en meteen een mail dat de bel GEDEELTELIJK niet voorradig is... Geen idee wat ik me daarbij moet voorstellen. Natuurlijk wel betaald... Het zal wel weer een WOONWAARDELLOOS reklamestunt zijn. Nieuwe klanten gaan voor, de bestaande klanten laten ze weer barsten.
Hi Roel, we snappen dat de buiten voorraad mail verwarrend op je is overgekomen. De inhoud ervan klopte in dit geval niet met het feit dat je als bestaande klant met voorrang ons nieuwste product: de WoonVeilig Video Deurbel kon reserveren. We hebben de inhoud van de mail vervolgens aangepast. Onze excuses voor de verwarring en mocht we je nog ergens mee van dienst kunnen zijn kun je altijd met ons persoonlijk telefonisch contact opnemen op werkdagen van 8:00 - 20:00 uur via 088-383 88 38.
kan snel en eenvoudig worden gemonteerd en het heeft vele mogelijkheden.
Zowel de installatie als operatie is eenvoudig. Al jaren een tevreden gebruiker.
Ik heb goede ervaringen met woonveilig. En eindelijk hebben ze ook een videodeurbel.
Bestelling gemakkelijk kunnen doen en alles overzichtelijk in de winkel.
Goeie beveiliging, makkelijk te installeren. En vooral betaalbaar
Logische aankoop omdat we WoonVeilig al jaren als een betrouwbare organisatie kennen!!! Daarom durven we iedereen het advies te geven om van de diensten van WoonVeilig gebruik te maken
Super fijn alarmsysteem Dummy proof te installeren! Als iets niet duidelijk is kun je het service nummer bellen en krijg je een heel fijn helpend persoon (pierre) aan de lijn die je helpt stap voor stap Kortom raad het iedereen aan
Zeer compleet en ben zeer tevreden
Een kleine 10 jaar ben ik al in het bezit van een alarmsysteem van Woonveilig. Pluspunten van Woonveilig zijn: Gemakkelijke installatie Geen kabels leggen Geen onderhoud, de app laat weten wanneer batterijen vervangen moeten worden Duidelijke handleidingen Gemakkelijk in gebruik. Mocht er onverhoopt toch hulp nodig zijn, dan is Woonveilig erg snel met reageren. (Niet alleen bij aanschaf maar daarna ook nog. Geweldig bedrijf en alarmsysteem!
19 Kleine Landtong
Gorinchem 4201 HL