Filter

Snel beveiligingsadvies.

Beveiligingsadvies binnen enkele seconden in mijn mail. Leuke korting gekregen. Duidelijke website

Prima en makkelijk te bestellen via de app.

Topservice!

Al jaren zeer tevreden klant. Het alarm werkt uitstekend. Vanwege een gewenste uitbreiding ook direct een upgrade gekocht. uitstekend geadviseerd en geholpen met de installatie!

Geweldig systeem

Supermakkelijk een goed systeem voor een geweldige prijs

Na lang gedoe te hebben gehad met mijn oude beveiligingssysteem besloten over te stappen naar Woonveilig. Reden? Normale prijzen voor het systeem zelf en realistische maandbedragen voor bewaking. Natuurlijk helpen de goede reviews ook. Sinds ik het systeem nu een week of 3 in huis heb kan ik alleen maar zeggen dat mijn eerste ervaringen echt top zijn. Supermakkelijke installatie (buitencamera wel met installateur gedaan ivm goede bekabeling voor stroom en internet), alles wijst zich vanzelf en de app werkt feilloos. Heel gebruiksvriendelijk. Ben blij dat ik nu eindelijk echt over ben op een modern systeem waar je alles met de app kan bedienen en instellen. Waarom geen 10? Het had mooi geweest als de buitencamera power over internet had gesupport èn en ik wil nog even de ervaring met de buitencamera afwachten (die wordt volgende week geïnstalleerd)

Attent

Altijd vehulpzaam net vragen stellen.

Heel goed en goed geprijsd.

Mijn ouders hebben al jaren dit systeem en het werkt heel goed zonder problemen. En een stuk beter geprijsd als menig andere.

Uitstekende beveiliging

Uitstekende beveiliging met veel mogelijkheden.

Betrouwbaar advies

Gebeld om te overleggen wat nodig is. Advies was om niet meer te beveiligen dan noodzakelijk. Hierdoor minder accessoires hoeven aan te schaffen. Top!

Betrouwbare apparatuur voor een scherpe prijs.

Wij hebben al meer dan 10 jaar de apparatuur van Woonveilig. Alles werkt nog prima, recent zijn de rookmelders kosteloos vervangen door Woonveilig omdat ze niet voldeden aan de meest recente normen. De accessoires zijn nog steeds voorradig. Alsmede de service van Woonveilig. Alle nieuwe accessoires kun je eenvoudig zelf aansluiten. Super systeem.

Goed uitgedacht, betaalbaar en gebruiksvriendelijk!

Het systeem is makkelijk te monteren, zonder boren en zonder kabels naar alle accessoires. Het is uit te breiden zoveel je wilt om alles goed beveiligd te hebben tegen inbraak, maar ook bij brand. Maandelijkse kosten vallen mee en ook mogelijkheid tot uitgebreidere service. Kortom: goed uitgedacht gebruiksvriendelijk systeem.

Makkelijk en goed

Het systeem werkt goed en is simpel te installeren. Ook het bestelproces is simpel.

werk goed en is betaalbaar

werk goed en is betaalbaar

Woonveilig doet wat het moet doen uitstekend!

Ik heb al jaren dit beveiligingssysteem en het laat mij nooit in de steek. Eenvoudig in en uitschakelen en direct een melding als er iets niet klopt. Wat ook zo fijn is dat er meerdere keren per dag en ook nacht systeem controle plaatsvind, zodat je weet dat het altijd goed werkt.

Prima levering

Gemakkelijk

Ben erg blij met mijn woonveilig alarmsysteem heb al veel accessoires bijgekocht kan met een gerust hart de deur uit!!!

Stabiel en degelijk bedrijf

Toekomst gericht en actueel met nieuwe ontwikkelingen.

Doen

Handig Snel Efficiënt Goede verhouding prijs kwaliteit Bereikbaar Foutloos

Werkt goed, bedrijf is snel

De bestelde spullen waren snel binnen. De telefonische hulp was erg goed en wisten waarover ze het hadden

Geweldig alarmsysteem

Ik heb al jaren woonveilig. Ik ben al aan mijn tweede systeem.

Gewoon goed

Het is zeer makkelijk om te bestellen op de site

Prima site maar de verzendkosten zijn te hoog

Ik snap niet dat het 10 euro ikost voor de verzendkosten terwijl ik 45 euro heb betaald voor een sensor. De meeste webshops doen gratis verzenden boven de 25 euro, maar zelfs als er verzendkosten zijn is het maar 5 euro. Vreemd verschil. En je kan geen pakketpunt aangeven, niet dat ik kon vinden in ieder geval. Dat is jammer. De bestelling zelf ging prima.

Duidelijke side ,prima assortiment. Prima kwaliteit. Ben zeer tevreden.

snel en makkelijk bestellen

snel en makkelijk te bestellen met een duidelijke uitleg van de producten.

19 Kleine Landtong

Gorinchem 4201 HL