Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Bestelling geplaats en volgende ochtend was de bestelling al binnen. Super service!!
18 January 2024
Marco
Amsterdam, Houthavens
Ik heb bij Bioodi gevonden wat ik zocht. Omdat het magazijn op mijn route ligt koos ik voor afhalen, ook omdat dit tot 22:00 uur mogelijk is. Alleen is het ter plaatse lastig om het gebouw en de juiste afhaal balie te vinden. Nergens zag ik een bord met Bioodi staan. Ik had geluk dat ik een medewerker op de parkeerplaats tegenkwam.
10 January 2024
Eric
Heemskerk
Levering was niet erg vlot, 4 dagen i.p.v. één, en de feestdagen waren voorbij,dus dat is geen smoes. En de verzendkosten vind ik veel te hoog.
Beveelt niet aan
9 January 2024
A.
Barendrecht
First class and quick delivery
30 December 2023
Bob
Rotterdam
Super snel :-)
8 December 2023
Evandro
Amsterdam
Net zo als de vorige keren, ging het bestellen makelijk en was de levering sneller als verwacht.
29 November 2023
Aart
Ermelo
Ik bestel heel bewust de aantallen zo dat het goed in een doos zou moeten passen, en toch krijg ik nu dozen met alles door elkaar. Dit maakt het opruimen en checken veel ingewikkelder dan nodig.
Beveelt niet aan
6 November 2023
Elise
Amersfoort
Wat misschien een punt van aandacht kan zijn is het volgende: Duidelijker per product aangeven of het composteerbaar (binnen 6 weken afbreekbaar) en dus in de GFT-bak kan. Nu wordt het icoon afbreekbaar/composteerbaar bij een artikel gezet en dit geeft naar mijn mening onvoldoende informatie.
6 November 2023
Sandra
Oss
Helaas met betalen gaat het vaak fout, of heb je een storing.. helaas afgelopen keer 2x beschadigde producten binnen gehad, maar dat was geen schuld aan dit bedrijf, zij hebben dit netjes opgelost. Verder prima producten zolang wij r nu mee werken
26 October 2023
Chantal
Best
De prijs was goed en hoewel ik m'n bestelling op zondag geplaatst had was hij er maandag rond de middag al, minder dan 12 uur later! Dat zal misschien niet altijd lukken, maar ik doe er m'n petje voor af.
26 October 2023
Paul
Diemen
Goede prijs kwaliteit snelle bezorging.
18 October 2023
Cobie
Den Haag
Positief, snelle levering
23 September 2023
Annet
Bergentheim
Op tijd geleverd, levering klopte, prima materiaal
28 August 2023
Nike
Westzaan
Overzichtelijke site met mooie, duurzame producten.
21 August 2023
Industrial parts te Booy BV
's-Heerenberg
Goed en snel geleverd.
5 August 2023
Lute
Onna
Niets op aan te merken, gewoon goed, zowel qua snelheid als product.
9 July 2023
Marleen
Zutphen
GOed materiaal om onze fruit in te verpakken.
8 July 2023
D.E.M
Zuidoostbeemster
Het bestelde product arriveerde tijdig in goede conditie
23 June 2023
Jan
Naarden
De bestelling werd op tijd geleverd en was netjes verpakt. Dus gewoon perfect.
3 June 2023
Aart
Ermeilo
2 June 2023
Jos
Dordrecht
Het is prima en normaal beter dan gewone suiker
9 May 2023
Raed
Hengelo
De beste reclame is dat ik elk jaar met ons festival terug bij jullie bestel.Zeer tevreden!
9 May 2023
MARTINE
Stekene
Allereerst leveren ze super snel. Het is daadwerkelijk 1 dag. Hun klantenservice is heel goed. Snelle reactie en snelle actie.
30 April 2023
Eveline
Wezembeek Oppem
Die is heel goed. Gisteren besteld , andere dag al in huis. Wel jammer dat de producten nogals eens wisselen of niet meer te krijgen zijn. Maar over het algemeen heel goed.
12 April 2023
dick
dordrecht
De bestelling verliep goed en snel
4 April 2023
Ebru