Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, goede kwaliteit.
VerbeterpuntenIk moest zelf uitzoeken welk artikel overeenkomt met de website (proefpakket). Misschien een lijst erbij met producten of overeenkomende artikelnummers die je kunt opzoeken in de zoekbalk.
Beste Nikki, Dank je wel voor je feedback. We hebben het verbeterpunt opgepakt en we sturen vanaf heden lijsten mee met het proefpakket, zodat je weet welke artikelen erin zitten met de juiste gegevens. Groet, Team Biological Solutions
Pluspunten
product kwaliteit levertijd klanetnservice
Verbeterpuntenbetaalfunctie vanuit buitenland
Pluspunten
Snelle levering, eenvoudige website, niet te tirelantijnen
Pluspunten
Geen verzendkosten Betrouwbaar
VerbeterpuntenMogelijkheid om kleinere aantallen te bestellen. (net als de servetten die nu in kleinere aantallen te bestellen zijn)
Beste, We zijn druk bezig achter te schermen om ons complete assortiment op de website in kleinverpakking aan te bieden. We hopen dit snel gerealiseerd te hebben. Wilt u op de hoogte blijven omtrent deze ontwikkeling kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Groet, Team Biological Solutions
Pluspunten
Prachtig product en zoals beloofd snel geleverd
Pluspunten
de bekers zien er leuk uit en de koffie smaakt er prima uit!
Pluspunten
De bestelde bekers zijn snel geleverd. Goed dat biologisch afbreekbare drinkbekers eenvoudig toe te passen zijn. Gewoon bestellen dus.
Pluspunten
Duidelijke site. Makkelijk te bestellen
VerbeterpuntenGoede en duidelijke site. Snelle levertijd dus geen tips of verbeterpunten wat ons betreft.
Pluspunten
Prettige contact Snelle levering Betrouwbaar en meedenkend
VerbeterpuntenVindbaarheid van projecten op de site mag beter. Suggesties voor bij type projecten is handig. Dat miste ik nu.
sluiting van de dozen niet optimaal
Pluspunten
Snel levering, product voldoet aan verwachting