perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en makkelijk

Ik zou de categorieën nog meer verdelen. Soms is het echt even zoeken naar het juiste kaartje. En een kaart voor de geboorte of het krijgen van een nieuw huisdier zou leuk zijn

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruim assortiment, snelle bezorging!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Al enkele jaren maak ik gebruik van Greetz. Leuk assortiment kaarten en betrouwbaar.

Geen enkele....

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super informatie per mail. Super snelle levering.

Soms is een bepaald type kaart lastig te vinden via de knoppen. Maar met zoeken lukt het dan wel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zonder de deur uit te hoeven om te zoeken naar een kaart die je aanstaat bieden ze tegen een schappelijke prijs een enorme hoeveelheid aan mogelijkheden om de kaart samen te stellen naar eigen keuze. Snelle en correcte bezorging op een datum naar keuze. De verstuurder/ster En de ontvanger/ster) zullen zeer zeker tevreden zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles. Snel, makkelijk en goedkoop.

Niets

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus! Goede kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

altijd op tijd bezorgt en keurig verpakt prima

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helemaal goed

Weet ik niet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima service,, had een boeket voor Moederdag gekregen, kwam wat verlept aan helaas. Hier melding van gedaan en dezelfde week een prachtig nieuw boeket gekregen. Super greetz!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig om zo zelf je kaarten met je eigen fotos te maken met Greehttps://account.live.com/ptz. Krijg er zelfs complimenten voor. Ook het versturen van cadeau en bloemen wordt prachtig ingepakt!

Met wijzigen van adres blokkeerde mijn account, omdat een oude bestelling was blijven staan! Gelukkig kon de chatservice van Greetz mij snel helpen en moest de hele winkelwagen met ook nieuwe produkten (eerst opgeslaan) leeghalen. Het oude produkt kon toen door klantrnservice weg worden gehaald. Moest ik de opgeslagen produkten een voor een terug zetten. Was wel omslachtig, maar was het niet kwijt. Dus dat is even een aandachtspuntje dat bij adresverandering het nieuwe adres ook daadwerkelijk in de verzonden produkten komt te staan! Dat zag ik dus niet en had het adres 2x aangepast.Vermoedrlijk is dat de reden tot blokkade geweest. Wat ik overigens pas ondekte bij het afrekenen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie kaarten, veel keuze. tot laat bestellen! Leuke aanbiedingen.

Makkelijker gebruik van de app Adres later aan kunnen passen, via iPad of mob

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bebruiksvriendelijk, makkelijk, duidelijk, veel variatie. Fijn dat er tot 's avonds een kaart gemaakt kan worden. Ideaal de eenmalige machtiging

Zo door gaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kost weinig moeite, grote keus uit ballonnen entop geregeld.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie klantvriendelijke site. Groot aanbod. Snelle levering. Goed prijs kwaliteit verhouding.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed , gemakkelijk en altijd optijd

Tot nu toe geen negatieve ervaring dus ga zo door ...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Doet, wat het belooft. Kaarten zijn altijd op tijd bij de geadresseerden. Kaarten zien er prima uit, met alle mogelijkheden om zelf er iets persoonlijks van te maken. Leuke is, dat de mensen mij altijd bedanken als ze een kaartje van Greetz ontvangen hebben!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Elke keer weer een erg leuke collectie kaarten. Heel erg handig!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op moederdag werd om half tien 's avonds nog het pakketje afgeleverd, door een koerier die toen al 13 uur onderweg was. Petje af voor deze klantenservice!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed uitgebreid assortiment en bezorgd op tijd Dikke 10

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam