goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keus, op tijd geleverd

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg leuk om zelf kaarten te maken, hoewel het wel wat oefening vergt.

Stuurde vandaag een verjaardagskaart voor iemand en dacht dat als een kaart vandaag voor 22.00 uur wordt gemaakt, de geadresseerde de kaart de volgende dag ontvangt. Het lukte me niet om de kaart op 14 mei te laten bezorgen, maar pas 15 mei. Één dag te laat dus! Jammer!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super handige site, laats had ik een probleem ben toen super goed geholpen via de Chat-functie. Kaarten zijn altijd mooi optijd en zien en super goed uit! betalen met mijn greetz-tegoed werkt super fijn! Even snel een kaartje sturen is dus zo gedaan!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Service is vlot

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en je kunt zelf de kaart ontwerpen

Kijken of er geen strepen zitten op de foto voor dat u het verzend naar de klant

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goeie klantenservice

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super leuke kaarten en andere cadeau's en ook nog eens de volgende dag bezorgd, dus helemaal top!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijk, makkelijk, mooie kaarten en niet te duur

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurig zoals wordt beloofd, makkelijke site

Geen verbeter punten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je eigen kaarten winkeltje in je binnenzak

Ik kan geen verbeterpunten bedenken. Keep up the good work!!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen! Als je niet gewoon kunt bestellen, whats the use!!!!!

Zelfs de sterren kun je niet zelf kiezen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klasse concept! Goede kwaliteit en fijne klantenservice.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kan leuke kaarten maken met je eigen foto's

Is erg moeilijk om dit met je tablet te doen. Ben er uiteindelijk 2 uur mee bezig geweest en kon de kaart toen niet opslaan en versturen. Heb het tenslotte met de laptop gedaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het kaartje wat ik gestuurd had. Deze werd zoals afgesproken op tijd afgeleverd. De kaart was erg leuk en de ontvanger vond het een kadootje met onze eigen tekst erin. Zeer tevreden en niets op aan te merken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Greetz is geweldig! Laatst om 19.55 uur een kaart gemaakt met een cadeau erbij en dat werd de volgende ochtend bezorgd! Is dat klasse! Geweldig!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze. Diverse mogelijkheden zelf kaarten maken een standaard kaart of een combinatie van beide. Goede kwaliteit. Wordt op tijd verstuurd ontvangen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wat je bestel wordt ook verzonden en soms leuke kortingen. Makkelijk en als je gebruik maak van de kalender waar je al de datums van de verjaardagen en zet kan je niks vergeten.

Wat meer cadeaus meer keuze en meer leuke aanbiedingen en kortingen. Mogelijkheid om kaarten met een geldbedrag of cadeau kaart te versturen.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam