perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel mogelijkheden en service is goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie website, snel geregeld, super!!!

Op de ipad is de website soms een beetje traag wbt de teksten invoeren op een wenskaart, verder gaat alles prima.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kaarten zijn mooi en worden altijd netjes op tijd verstuurd en bezorgd

Zoals al eerder vermeldt kan het adressenboek beter. Ik kan nu niet zien welk adres er aan een naam hangt, tenzij ik het selecteer als geadresseerde, maar dat is niet altijd het correcte adres ivm bijv. verhuizing van die persoon. Ook zou het handig zijn om 'laatste gebruikte geadresseerden' of 'favorieten' te kunnen zien, zodat je snel de juiste geadresseerde hebt gevonden. En misschien dat er per adres meerdere namen gekozen kunnen worden, zodat je het niet steeds zelf hoeft te veranderen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en snelle levering.

Mijn bestelling is op tijd bezorgd, maar helaas is het door het wc raampje naar beneden gegooid. Ook was de doos open dus de bezorger heeft erin gekeken. Ik denk dat jullie hier niks aan kunnen doen, maar wil het toch even mededelen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ben heel tevreden dit was de tweede keer dat ik daar iets besteld had en de bestelling is op tijd en het kado ziet er goed uit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke site, veel keus. Snelle service.

Weet ik even niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie site, veel keus in kaarten en cadeaus, spaarsysteem, service

De app werkt niet altijd goed.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel veel keuze in kaarten. Greetz doet er alles aan om de kaart op de aangegeven tijd te laten bezorgen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keuze, redelijke prijzen, veel mogelijkheden .... duidelijke manier van bestellen, eenvoudige betaling en bovenal PERFECTE en BETROUWBARE bezorging.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Makkelijk om iets te maken

Bestellingen optijd leveren

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helemaal top!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede website, snelle verzending, veel extra services.

De app mag iets uitgebreider,

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel. Accuraat. Klantvriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Doen wat ze beloven!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ben zéééér blij met het bestaan van GREETZ. Ik woon n.l. Op Aruba en maak er regelmatig gebruik van en niet alleen voor het versturen van kaarten. De ballonnen zijn ook favoriet!!! Greetz blijft verassend!!! Info en afhandeling van een bestelling helemaal goed!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super makkelijk en voldoende keus

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd gekregen wat ik bestelde, en altijd leuke keuze`s/ thema`s om te kiezen bij desbetrefende viering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten, netjes op tijd bij geadresseerde. mooie acties die je uitdaagt extra kaarten te maken.

De actie MOEDERDAG kaartjes,moeilijk voor mensen die géén moeder hebben...ook te gebruiken blijkt nu voor een kaart aan een andere dierbare,maar dit staat niet op de actieaanbieding! In antwoord op reactie van GREETZ, Claudia... misschien op actieaanbieding vermelden deze ook te gebruiken voor een kaart voor een dierbare!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima service! Leuke spaaractie en vaak aanbiedingen die ook nuttig zijn. Betrouwbaar

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam