zeer slecht, onaanvaardbaar

2x verzendkosten, terwijl cadeautjes naar 1 adres gaan 1 keer via greetz gekocht, niet nog een keer Heel veel niet voorradig

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hebben leuke kaarten, mag wat vaker nieuwe kaarten komen zodat de keus wat breder wordt.

Als er 50% korting op álle kaarten wordt gegeven, is dat ook fijn dat je dit krijgt. Ik maak regelmatig gebruik van Greetz en deze keer dacht ik gebruik te maken van de op 4 juni geldende actie, 50% op álle kaarten, maar helaas, geen 50% korting erop gekregen, wel de kaart toch verstuurd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke verrassing (bloemen) die correct en op tijd geleverd werden. Hebben zoals beloofd bijna 10dagen gezond geweest. Was leuk om te geven en ook om te krijgen (denk ik:) )

zeer slecht, onaanvaardbaar

factuur moest gecrediteerd worden en gefactureerd op naam van het bedrijf van ons dat wordt gewoon weg niet gedaan. De betreffende factuur heb ik in prive nu betaald aan Klarnabank

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitstekende service

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Altijd verrassing voor ontvanger

Wat een treurnis om adres op te slaan, het opslaan niet maar je bent de kaart dan weer kwijt en krijg hem moeilijk terug öf je bent hem helemaal kwijt. Waardeloos programma.

voldoende, een redelijke ervaring

Actiecode "Liefs" werkte niet bij de bestelling ondanks dat deze code nog 27 dagen geldig was.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kwalitatief mooie kaarten, ruime sortering, wordt op tijd bezorgd en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gemakkelijk zeker in deze bizarre tijd

n.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bloemen met kaart besteld voor bezorging in Belgie vanuit Nederland. Super de bos was precies zoals besteld. Echt een aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, goed geregeld en veel keus.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super makkelijk om iets snel te kunnen regelen op de website! Fijne service en veel opties voor een goed prijsje!

Keep on going! Jullie doen het goed!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Tot nu toe zeer tevreden. Prima op tijd en precies wat besteld.

Ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime sortering, leuk om kaarten te versieren! Vaak kortingscode

De cadeaus mogen iets goedkoper!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voldoende keuze, makkelijk naar eigen inzicht te veranderen en snelle bezorging.

Geen verbeterpunten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

duidelijke uitleg,en eenvoudig te volgen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

komen afspraken goed na en leveren een prachtig en leuk artikel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima en makkelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik beveel iedereen Greetz aan. Geweldige service.

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze, duidelijke site en goede info over leverdatum en update mailtjes over je bestelling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijk producten

Melding zodra product is afgeleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Correct

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede, snelle service

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam