slechter dan verwacht

Ik heb 2 boeketten bloemen besteld en laten bezorgen bij de heer H.T. Slor, Patrijslaan 17, 1394 CM Ned.den.Berg voor zijn 75e verjaardag op dinsdag 28 april jl. De boeketten waren van zeer slechte kwaliteit, veel groen, weinig verse bloemen, zeer slecht! Ik heb 2 klachten ingediend en moet van Greetz foto's van de boeketten. Ik vind de kaarten en overige kado's van Greetz goed.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, veel keuze, goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een groot assortiment aan kaarten en cadeaus. Altijd netjes op tijd verstuur. Wij horen altijd van degenen aan wie wij iets versturen dat de kwaliteit van bloemen erg goed is!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

groot assortiment snelle levering veel mogelijkheden leuke kaart die op allerlei manieren persoonlijk kunnen worden gemaakt

verzending naar het buitenland duurt soms langer dan afgesproken en sommige dingen zijn toch wel duur...

zeer slecht, onaanvaardbaar

als een kaart op vrijdag 24 April besteld wordt en dinsdag 28 april nog niet bezorgd is terwijl in de bevestiging staat dat deze 25 april wordt bezorgd vindt ik dit een zeer kwalijke zaak

goede service, goed behandeld

Pluspunten

bezorgen altijd optijd!! heb vaker besteld, mooie kaarten en bloemen ook. fijn ook dat je een bezorgdatum kan kiezen en het kan tracen! ga zo door!

meer spullen in jullie collectie zoals een vaas voor de bloemen ;)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vooral handig als je nog snel een kaart wil sturen!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lekker snel en goed geregeld.

nergens zie ik waar ik de tekst in de kaart kan wijzigen als hij al besteld is, terwijl daar in het kopje bij orderhistorie wel naar verwezen wort. Ik zag nl dat mijn tekst er onderaan niet helemaal opstond en wilde een ander lettertype nemen om het bericht te verkleinen. Jammer

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze, mooi kwaliteit en prima afhandeling

Als jullie een kortingscode versturen per mail moet ie het wel doen. WPNLKONING15 is nl niet bekend

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik probeer een mail te sturen over mijn ongenoegen maar het adres klopt niet. Ik ben verontwaardigd over het volgende : ik betaal extra om een kaart te laten bezorgen , vervolgens gebeurt dat niet , gewoon een dag later. Ik hoor niets geen excuus, geen "extra" geld terug en vervolgens kan ik nergens contact krijgen. Ik ben even geen fan van Greetz

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede afwerking en leuke acties

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot assortiment, top dat je zelf je kaarten kunt maken

Tja, je heb er alleen " niets" als de kaart(en) niet op tijd aankomen..ik kan moeilijk iedere keer alles met de koerier sturen... het is best veel geld wat je uit besteed, alleen inderdaad jammer, zoals gisteren, mijn kaart is niet aangekomen,de jarige wordt maandag 50...met good will komt dus zijn kaart dinsdag of woensdag aan..zo jammer..

slechter dan verwacht

Pluspunten

Nooit geen klachten gehoord. Als ik een kaart verstuur. Maar afgelopen woensdag was mijn kleinzoon jarig. Stast de tekst er maar een klein stukje op. Vervelend voor andere mensen die de kaart lezen en moeten vragen wat moet er staan.

Hoop dat alles wat ik type er wel goed op komt te staan. Al jaren verstuur ik kaarten. Maar geloof niet dat ik het nu nog ga doen . Jammer het was zo makkelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ze doen zeker hun best heb op enkele minpuntjes maar blijf zeker bij hun bestellen, omdat er zoveel keus is

is het een idee om een blauwe en roze boeket bloemen te maken ivm geboorte van een zoon of dochter dit miste ik bij mijn vorige bestelling jammer, misschien een idee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super makkelijk kaartjes bestellen en versturen! Duidelijke website, lekker vrolijk en veel keus!

Ik vind cadeaus meesturen vaak te duur uitvallen. Ik bestel altijd kaarten via m'n i-Pad. Dan werkt de tekst typen niet altijd vlekkeloos. De cursor zit dan bijvoorbeeld op een verkeerde plek.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vindt het altijd fijn om altijd weer een kaart te sturen gaat altijd zo makkelijk. En nog bedankt voor die leuke kaart van greetz op mijn verjaardag.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Vandaag een hele speciale dag, 4 jaar samen met mijn vriend, en daarvoor- voor het eerst- mijn vertrouwen aan greetz gegeven om er iets speciaals van te maken. Een heliumballon met een zelf gemaakt kaartje. In de eerste instantie ontvang ik al geen track en trace code, terwijl dit wel de bedoeling zou zijn. Dat vond ik al heel raar, maar omdat greetz zo bekend is ging ik ervan uit dat het wel goed zou komen. Het pakketje is toch aangekomen gelukkig, dus krijg ik een foto doorgestuurd van mijn vriend met een compeet andere kaart met een ander verhaal, andere foto's en andere namen. Het verassingseffect is hiermee totaal mislukt. Veel geld voor niks dus... Heel jammer en geen tweede keer greetz voor mij!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heb een ballon te vroeg besteld, belde naar Greetz omdat ik bang was dat hij na een week erg slap zou zijn en heb 5 dagen later alsnog een ballon gratis ontvangen. KLASSE Greetz!!! Goede Service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Na verschillende kaarten naar tevredenheid te hebben verstuurd via Greetz, deze maand zelf een felicitatiekaart mogen ontvangen van het Greetz team! Erg attent en sympathiek! Bedankt!

voldoende, een redelijke ervaring

Al 2x een kaart + cadeau verstuurd, ook al 2x niet aangekomen. Heel teleurstellend. Wel netjes het geld retour. Kaarten worden altijd wel keurig op tijd bezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super verse bloemen, ze komen namelijk meteen van de veiling. Bij mijn vriendin hebben de bloemen wel 10 dagen gestaan. Bloemen waren met 'vaas' en water geleverd.

De verpakking is eigenlijk te mooi om weg te gooien. Ik gebruik het nu als opruim doos.

spellingscontrole.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Al jaren bestel ik mijn verjaardagskaarten voor familie en vrienden via Greetz. Het is heel makkelijk in te vullen. En je kan de kaart zo maken zoals je zelf wilt. Wanneer je de agenda gebruikt vergeet je nooit een verjaardag meer. En laten we eerlijk zijn: een kaart in de brievenbus is toch een echte felicitatie en altijd leuk om te ontvangen!!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam