perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Blij verrast met de mooie verjaardagskaart van het GREETZ TEAM, Heel hartelijk bedankt, dit kwam heel leuk over!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke, heldere communicatie

Mobiele website optimaliseren

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Aanpassen kaarten naar eigen wens is grote plus. Daardoor meer mogelijkheden kaarten naar eigen inzicht te gebruiken.

Software problemen sneller oplossen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

mijn schoonmoeder kreeg van mij via greetz gele tulpen en deze hebben bijna 2 weken gestaan, ze vond ze prachtig fijn dat ik er op kan vertrouwen dat er kwaliteit gestuurd wordt

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik kreeg een email dat op 21 april 2015 een verjaardagskaart voor €1 verzonden kon worden.Op de site ben ik deze aanbieding niet tegengekomen. How can?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

LEUK OM ZO N KAART TE MAKEN

IK KON ALLEEN VAN DE 2E KAART EEN XL KAART BESTELLEN EN EEN NORMALE KAART WAS NIET MOGELIJK EN IK KREEG EEN AANBOD VOOR MIJN 2E KAART VOOR DE HELFT TE MAKEN MAAR DIT WERD NIET VERREKEND!!! VREEMDE KLANTENBINDING

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik doe al een lange tijd Greetz NL, vanuit de VS. Nog nooit teleurgesteld en mijn ouders in Nederland zijn altijd zo blij met hun kadootjes voor trouwdag, moeder- en vaderdag en verjaardagen. Het is fijn dat je het heel persoonlijk kan maken, zodat het niet als een vanafmakertje voelt voor de ontvanger.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeker het is handig dat je je kaart thuis kan maken .En zoveel keus En leuk dat je zelf foto s bij kan voegen.

het zou fijn zijn als je de kaart klaar hebt dat je nog even kan kijken hoe hij geworden is. En de stickers zijn een beetje oubollig Als je de stickers bij Facebook ziet die zijn ietsje beter en moderner

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede service en meer dan voldoende keus !!

Geen. Ik hoop dat jullie nog heel lang zo door gaan!!!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ruim assortiment, prettig tot 22.00 uur nog kaarten te kunnen versturen

Een postzegel van € 3,95?! Schandalig

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruim assortiment, vanuit buitenland (Bonaire, Caribisch Nederland) prettig om snel mooie kaarten in Nl te kunnen versturen.

De website maakt me vaak aan het schrikken. Dan heb ik tekst ingevoerd en dan krijg ik tot 2x toe een foutmelding. Gelukkig blijkt het dan wel opgeslagen te zijn, maar het overkomt me regelmatig dat ik na het opmaken van de tekst foutmeldingen krijg. Ten tweede vind ik het niet gebruiksvriendelijk hoe ik achteraf nog de verzenddatum aan kan passen. Dat is een verbeterpunt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wat een verrassing. Voor mijn eigen verjaardag krijg ik een kaartje van het Greetzteam. Helemaal naar Zweden gestuurd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super goede bezorging ook van bloemen ;GEWELDIG.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ze doen "gewoon" hun werk, ben niet voor niets al jaren klant

Doorgaan op de ingeslagen weg, ik kan niet meer zonder jullie service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Post komt altijd op tijd aan. Veel mogelijkheden en gelegenheden. Leuke cadeau opties.

Bij het plaatsen van foto's gaat het bewerken van de foto (wat betreft groter/kleiner maken e.d.) echt heel moeizaam.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

SUPER bedrijf. Alles precies op tijd zoals je hebt aangevraagd. Ik blijf het gebruiken.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Veel storingen bij het aanmaken van de kaart. Reuze irritant. De versieringen werken niet. Krijg steeds alleen maar een rood laarsje aangeboden. Daarnaast wilde ik tekst aanpassen qua grootte, wat niet lukte. Vorige keer ook al problemen met kaart maken. Zo duurt het me te lang en is het niet plezierig om een kaartje te maken voor iemand. Hoop dat jullie software kunnen verbeteren. Zal over poosje wel weer es proberen maar ben er nu wel weer even klaar mee. Jammer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

"Simpel, duidelijk en op tijd"

"Nogal prijzig.."

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

SUPERSNELLE EN GOED LEVERING!!! BEN ER GOED OVER TE SPREKEN

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige mogelijkheid om vanuit het buitenland tóch kaartjes en cadeautjes op tijd bezorgd te krijgen. De keus aan kaarten is groot en ook aan cadeautjes is er veel leuks om uit te kiezen.

- De stickers om in de kaart te plakken kun je niet kopiëren. Dat vind ik jammer, want als ik drie kusmondjes naast elkaar wil zetten, moet ik ze drie keer opzoeken en resizen op de kaart, terwijl met ctrl-c en ctrl-v dit in een handomdraai gedaan zou kunnen worden. - De prijzen van de cadeautjes zijn behoorlijk aan de hoge kant en daarom soms een belemmering om een cadeau mee te laten sturen.

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op dinsdag kaart binnen gekregen, waarvan helaas het geluid niet goed was, woensdag email gestuurd, 's middags al reactie en donderdag lag de nieuwe kaart op de mat! Nu was het geluid wel goed! Super service! Altijd tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Greetz is gewoon super. Heerlijk om rustig alle kaarten te kunnen bekijken en dan op je gemakkie eentje uit te zoeken. En je weet ook zeker dat je kaart afgeleverd wordt op de dag dat jij wilt. Als beloning is er dan ook nog eens de spaaractie en is het super leuk om dan zo ineens weer een gratis kaart te kunnen sturen.Ik hoop dat jullie nog heel lang door blijven gaan.

Heb ik niet echt.

Laarderhoogtweg 20