goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben een veelgebruiker van Greetz doordat ik aan huis gebonden ben. In de jaren dat ik Greetz gebruik is er nog nooit een kaart te laat (of niet) bezorgd. En het allerleukst was dat ikzelf voor mijn eigen verjaardag dit jaar een kaartje van Greetz zelf kreeg, onverwachts! Erg attent!

Ik zou graag de chocolade van Fairtrade terugzien, die met de zakken die te bewerken zijn en de verschillende smaken met stippen enzo er op. Er is nu beduidend minder keus!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kan ik niet opnoemen ,zijn alleen maar positieve punten bij Greetz

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke verscheidenheid aan kaarten

Jammer dat ze anno 2015 nog steeds geen security hebben op hun verbinding. HTTPS op de pagina's waarop je gevoelige prive informatie invult zou het minste moeten zijn, maar waarom niet gelijk de hele website. Ook je wachtwoord als leesbare tekst terugsturen in een e-mail is volledig hackbaar. Jammer, professionele indruk wekken, maar onprofessioneel werken.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn dochter had voor mijn 40ste verjaardag een bestelling gedaan bij Greetz, kwam helaas te laat door een sorteer fout. Aangezien het niet de fout van mijn dochter was, heeft Greetz dit netjes opgelost om mijn dochter tegemoet te komen met een verzachtend gebaar.

Als er iets misgaat, even een berichtje sturen om de klant op de hoogte te stellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben al jaren een goede en trouwe klant van Greetz. Of het nou gaat om een kaart en/of cadeau het is allemaal goed geregeld. En de service is op en top. Complimenten!

Als trouwe klant mis ik kortingscodes die zouden wel vaker mogen worden aangeboden.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen positieve punten

Van de 8 kaarten kwamen er 4 niet aan na dagen op en neer mailen zouden ze een kaart opnieuw versturen,dus werd mijn kerstkaart in maart nog eens verstuurd...ook duurde het dagen voordat ze aankwamen. Bij Hallmark geen enkel probleem en netjes de volgende dag bezorgd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Normaal vind ik greetz echt top, Alleen hadden ze laatst bij mijn moeder niet de juiste bloemen gestuurd maar gewoon een andere bos! Vergissen is menselijk maar toch vond ik het jammer!

goede service, goed behandeld

Aanspreekvorm op homepage nadat ik een kaart verstuurd heb. Kan verbeterd worden: Beste null, bedankt voor je bestelling. Je betaling is goedgekeurd. We zorgen ervoor dat je bestelling op tijd op de post gaat. We hebben een bevestigingsmail verstuurd aan null.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel opties

De mobiele betaal app van Rabobank beschikbaar maken. Deze werkt nu niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon ideaal dat je op deze manier thuis kaarten kunt versturen zonder hier voor de deur uit te moeten in deze drukke tijden. ook volop keuzes en een perfecte dienstverlening. Greetz houd dit zo vol a.u.b , een 10 van ons

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Wel mijn bezorging is niet uitgevoerd .Dat is jammer het was voor een verjaardag April 3 .ik moet er nu goed over nadenken om het hog een k eer te doen bij Greetz

Niets beloven als het niet kan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

altijd veel leuke keuzes,je kan er van op aan dat de kaart goed geleverd word.Toppie

Vorig jaar kreeg ik spontaan van jullie zelf een verjaardagskaart,was echt heel leuk.Maar dit is eenmalig of zo?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Via de chat service (Sara) ben ik na een beetje wanhoop goed geholpen! Mijn niet terug te vinden product zat in de bewaarde producten onder Mijn Greetz!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De verpakking is stevig. Bestellen via de site werkt soepel, kaarten zien er netjes uit zo ook de enveloppen. Begrijp niet zo goed waarom je voor de enveloppen extra moet betalen als je een andere kleur wilt. Voelt een beetje als overal geld voor vragen. Dienstverlening is prima. We zijn fan.

Begin dit jaar was ik zelf ziek en kreeg ik een fruitdoos. Eerlijk gezegd was ik een beetje teleurgesteld over de inhoud en de kaalheid. Alles uitgeteld, niet leuk opgemaakt, te grote bak voor het kleine beetje fruit voor best veel geld. En de kaart moest je bijna zoeken zo klein is de kaart. Het eerste dat ik zei 'dit doen we niet meer' Het tweede dat door mijn hoofd schoot is de vraag 'hoe klein zullen de boeketten wel niet zijn?"

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke kaarten

De software van Greetz past zelf de indeling aan als je werkt met extra spaties. Hierdoor komt de kaart die wordt verstuurd er heel anders uit te zien dan je zelf hebt samengesteld. Het kan dus gebeuren dat de tekst dan gedeeltelijk buiten het tekstvlak is komen te staan bij verzending. Heel slecht!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Als het duidelijk is goed, maar het is niet duidelijk

Kan moeilijk en kaart openen om wat op te schrijven daarna kan ik nooit controleren of het goed gegaan is deze week heb ik zeker al 4 keer geprobeert een beterschap plus kado te sturen en het lukt gewoon niet, ik ben er nu wel klaar mee soms ben ik meer als een uur bezig ik denk eroverna om met jullie te stoppen zie mijn probeersel u geeft zelf aan dat ik mijn kaarten niet afmaak, nou ik weet niet hoe

goede service, goed behandeld

Pluspunten

kaarten zijn altijd op tijd binnen, dus gewoon goed geregeld, prijs kwaliteit is goed,

Prijs van kaarten kan altijd iets minder, ;)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele fijne site, voor verschillende gebeurtenissen de perfecte kaart en of verrassing!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ze doen wat ze zeggen en dat lijkt gewoner dan het is!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijn dat je zo correct geholpen wordt en mee wordt gedacht om het probleem op te lossen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

-veel leuke verschillende kaarten - regelmatig nieuwe kaarten - zelf kleur en lettertype kiezen

Ze geven niet aan of alle namen op het kaartje staan dus dat is jammer dat er maar 1 naam opstaat als de ontvanger de kaart dan heeft.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima keuze uit de kaarten, en heel makkelijk

Ik heb laats een kaart gemaakt waar de onderkant van de tekst weg viel. Gebeld naar Greetz en alles in een paar tellen op gelost. Komt dit vaker voor en is Greetz nog wel te vertrouwen, of moet ik mijn kaarten steeds controleren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vorige week een kaart met bloemetje verstuurd, helaas was de adreslijst niet uptodate. Verkeerde mensen kregen de bloemen. Greetz heeft dat geweldig opgelost door een mooie tegemoet koming. Waarvoor nogmaals mijn dank.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wat kun je toch fantaaaastisch mooie dingen maken, toppie..........

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Betrouwbaar Veel keuze

geen

Laarderhoogtweg 20