slechter dan verwacht

Pluspunten

Bloemen voor mijn verjaardag gekregen via greetz. Sommige gerbera's begonnen de volgende dag al te hangen. Na 4 dagen alle gerbera's, dus gewoon oude bos bloemen. Weerwoord van klantenservice 5 dagen is een normale tijd voor bloemen. Ik verzorg ze goed, dus bloemen staan bij mij langer. Maar ze boden toch een nieuwe bos bloemen aan, dat had ik niet verwacht en dat vind ik wel weer netjes.

Klantenservice beter luisteren en geen appels met peren vergelijken.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Een noodsprong als je geen kaart zelf kunt posten; helaas zijn de kaarten zeker niet erg vernieuwend en de bijkleurende envelop, daar moet je flink voor betalen, wat ik belachelijk vind. Logestiek gezien zijn wij afhankelijk van Greetz en ik blijf mij ergeren aan het betalen van enveloppen. Dat is een onzinnige manier van geld verdienen. Het is niet anders; ik reken net weer even ruim €6,50 af voor 2 kaarten. En niets bijzonders. Als je in NL woont is het aan te raden af en toe wat leuke kaarten aan te schaffen en op de ouderwetse manier te versturen. Met bijkleurende envelop.

Alle enveloppen gratis. Wat een kinderachtige manier om geld te verdienen. Zielig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Al heel wat jaren verstuur ik kaarten en sinds een tijdje ook met cadeaus. Altijd goed en snel!! Zeer tevreden :-)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Betrouwbaar , snelle bezorging, ruime keus in het assortiment !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

een topsite

geen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Idee om digitaal een kaartje te versturen is leuk

Op iPad 3x vastgelopen, op PC na 2 pogingen gelukt. Vervelend om steeds te moeten zoeken waar je moet klikken zonder 10 aanbiedingen te omzeilen. Extreem gebruiksonvriendelijk, ik kom voor een kaartje niet voor een doos bonbons of lidmaatschap of weet ik veel wat

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

SORY IS HET ERZENDKOSTEN DUURDER GEWORDEN JE PETAALD DE KAART TOCH ALLEEN MET DE POSTZEGEL ZO WAS HET EERDER ik was altijd heel te spreken nooit geen klachten

ALS HET VERZEND KOSTEN OVER DE KAAR HEEN KOMT SORY DAN BESTEL IK GEEN KAART WEER . DAT WORD MIJ VEEL TE DUUR .

goede service, goed behandeld

Jammer dat je voor garantie van levering betaalt en dat de post alsnog te laat komt, dat is dan een duur kaartje voor niks. Slechte reclame voor Greetz! Beter afspreken met de bezorgdienst lijkt mij.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Enorme keuze, zeer gebruiksvriendelijk.

Spijtig genoeg werd een grote kaart verscheurd afgeleverd, de omslag was geopend en de kaart was in 2 delen gesneden. Na één dag kreeg ik reactie van Greetz, met de service dat ze opnieuw de kaart willen toesturen op hun kosten. Dit is gewoonweg fantastisch, dankjulliewel!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk, leuke kaarten, tevens kun jezelf creatief zijn.

Als je een versiering wilt invoegen, zie je in dit menu niet de voorbeelden. Pas als je invoegt zie je pas de afbeelding. Beetje lastig, is het niet naar je zin, moet je weer opnieuw proberen een versiering te kiezen in een menu waar je geen voorbeeld ziet. Ik heb gewerkt vanaf de tablet-website, want via de app. werkt de betaling niet altijd. Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben. Maar verder werkt alles naar behoren, nogmaals ben verder heel tevreden. Vriendelijke groet, Riet Wouters

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het is makkelijk om zelf een leuke kaart te maken. De kaarten komen mooi en goed uitziend aan.

Ik heb onlangs een kaart laten maken voor 5 euro ongeveer en hij is nooit aangekomen. Dit is raar omdat ik bij die bestelling nog een kaart heb laten maken en die is wel aangekomen. Ik vind het erg vervelend omdat dit een dienst is die zij aanbieden, die vervolgens niet goed uitpakt.

Pluspunten

Goede klantenservice! Snelle bezorging!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het gaat altijd super, ik kreeg dit jaar zelfs een kaart van Greetz voor mijn eigen verjaardag, #blij verrast!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eindresultaat PERFECT!!

Het lijkt erop, dat een bij bestelling op code C714TQRNYK niet gaat lukken, dat is voor dit moment heel jammer, alles weer opnieuw invoeren..... bblll. Het invoeren verloopt namelijk ook niet geheel gemakkelijk, als je eigen foto's gebruikt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Beste in zijn soort voor mij.

slaat makkelijk vast, en onhandig in gebruik op een I-pad. werkt ook niet met safari op een appel-laptop. wel met chroom op een appel laptop. pfff kostte nu nogal wat tijd voor ik dit door had.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kaarten voor een goed prijs.

Stampz: de nen keer zie ik een melding: bij volle stampz kaart gratis een kaart, bij een andere melding (email) zie ik dat ik bij een volle kaart eur2.50 karting krijg. Wat is het nu???

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lekker snel en gemakkelijk bestellen...en veel keus. Ideaal gewoon.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten, veel keus, prima geregeld! AANRADER!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekker makkelijk

Op een kaart ook iets zelf kunnen schrijven

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heel erg teleurstellend. Inmiddels is het verjaardagscadeau, dat tijdig was besteld, nu al drie dagen ergens onderweg in hun systeem. Heel erg vervelend wanneer je iemand wilt verrassen op een speciale verjaardag! Op mailberichtjes met een vraag over de bestelling wordt niet gereageerd. Ik bestel nooit meer via Greetz...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel goede ervaringen. Altijd op tijd en zorgvuldig bezorgd! Zeer positief!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super dat dit kan, super dat het zo snel verstuurd wordt (en late besteltijd mogelijk, heel fijn) en dat je stampz kan sparen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel bezorgd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

aardig vriendelijk, en heel erg goed bereikbaar en behulpzaam

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam