goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super service, geweldige keuze, op tijd. Alles goed geregeld. Al vele jaren een heeeeeeeel tevreden klant. Ga zo door!!!!!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Order.nr. 1-9SHDM5ZGD2, Kaartnr. KPB7NVCFH, Verz.datum 22-03-2015. Tekst "Opa en Annie" niet volledig weergegeven!!! Alleen "Opa en" stond er op de kaart. Ben hierover teleurgesteld, het mag aan de tekstgrote toch niet liggen dat het niet volledig wordt weergegeven? Ik hoef geen nieuwe kaart te versturen, de verjaardag van mijn kleindochter is geweest. Te zot om dit te herhalen. Er komen nog meerdere verjaardagen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

wat een gemak! en veel keus.....

slechter dan verwacht

Pluspunten

Zonder de errors zou het leuk zijn als voor 22:00 verstuurd daadwerkelijk de volgende dag bezorgd zou betekenen.

Zorgen dat alle errors op de site niet zo veel oponthoud geven dat je 5 keer teruggestuurd wordt naar eerdere delen van de site waardoor een kaart die ik voor 22:00 wilde versturen uiteindelijk pas na 22:00 uur geaccepteerd werd. Oftewel de hele reden waarom ik jullie site gebruikte ( omdat verzending voor 22:00 uur zou betekenen dat het dan de volgende dag bezorgd wordt) te niet gedaan werd en mijn kaart alsnog een dag te laat verstuurd werd. Heel jammer, aangezien ik al de verzenddatum etc had aangevinkt voor 22:00 uur, maar nee hoor na de zoveelste 'oeps er is wat mis gegaan, klik op home' error was het niet meer mogelijk om die datum te behouden Volgende keer weer gewoon bij kaartje2go waar de bediening een stuk makkelijker gaat van de te personaliseren kaarten en niet zoveel errors optreden!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gemakkelijk zoeken en afwerken. Correcte bezorging.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gisteren hebben we verjaardagskaarten en postzegels besteld. Vandaag een uiterst vriendelijke mevrouw van Greetz aan de lijn gehad, die vroeg of wij echt wel buitenlandse postzegels bedoelt hadden. Fout van ons bij de bestelling maar perfekt hersteld, en ook de kleur van de tekst kwam niet echt duidelijk over en werd hersteld. Hulde voor zoveel service!,

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zover ik weet steeds op tijd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wij hadden voor een vriendin 12 maart jl. bloemen via Greetz besteld. Onze complimenten voor de zeer goede afhandeling! Verse bloemen, keurig verpakt en op de juiste dag afgeleverd! Gaan dit zeker vaker doen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuk aanbod, goede service, prijs/kwaliteit oke.

Ik krijg veel kritiek van de ontvangers van mijn cadeaus. Ze vinden de inhoud geweldig, echter de manier waarop het verpakt wordt is af en toe over de top. Laatst een beker verzonden, die zat in een doos in een andere doos die weer in een andere doos zat. Dit lijkt wat onnodig omdat het toch per koerier wordt verzonden! Zo zonde van het milieu om te veel verpakkingsmateriaal te gebruiken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bijna alles is positief, het enige wat ik mis zijn muzikale versieringen en muzikale smilies en kaarten met een Bandje erop kom je heel weinig tegen, that's all Folks ;-)

Het enige wat ik mis zijn muzikale versieringen, o.a. muzieknootjes, een gitaar, piano, drumstel, trompet, basgitaar, Saxafoon etc.... en muzikale Smilies en ook kaarten met een Bandje erop kom je heel weinig tegen, that's all Folks ;-)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

altijd goed...prima producten!!!

slechter dan verwacht

Ondersteuning voor iPad kan wel beter, kon drie keer opnieuw de tekst van de kaart invullen. Dit was via de mobiele site. Ik ben overgegaan op de pc. Kopieren en plakken van een tekst kan alleen maar voor losse regels, niet voor een hele tekst.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site, gebruiksvriendelijk en hele mooie kaarten!

adressering van de naam mag langer! Dus meer letters mogelijk aub.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

wat heerlijk gemakkelijk vanuit je luie stoel kaart uitzoeken en laten bezorgen. Mij persoonlijk is opgevallen dat ik nu sneller klaar sta met een kaartje te sturen.

Veel kaarten met vaste voorbedrukte tekst, die mooi zijn. Maar tekst niet altijd voor ontvangen van toepassing is. Tekst aanpassen zou mooi zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk te doen ruime keus

Soms werken de afbeeldingen niet, en keuze selecteren geeft nog wel eens fouten met verkeerde niet gekozen keuze.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect, altijd op tijd, zelfs in het buitenland !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

origineel en snel

mijn kortingscode om de 1e keer te bestellen was al verlopen. Flauw.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldige side ,werkt goed en makkelijk. Zeer tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het was meer dan geslaagd...ballon met kaart..dank jullie wel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Tot dusver altijd positieve ervaringen met Greetz. Kaartjes worden op tijd bezorgd. Ook vaak leuke kortingsacties, zoals de postzegel of tweede kaart gratis.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service, goede prijs/kwaliteit verhouding!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De bestelling wordt heet accuraat en goed verzorgd geleverd. De reactie van de ontvanger is altijd zeer positief!!! Chapeau!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk en leuke manier voor een origineel niet duur kaartje

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Diverse malen kaart met kado verzonden en was altijd perfect.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam