goede service, goed behandeld

Pluspunten

geweldige service en uitstekende bezorging

ik had begrepen dat ik 20% korting per kaart ontving, maar zie dat niet terug; graag meer duidelijkheid

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

veel keus, snelle verwerking zonder problemen.

Heb een "volle spaarkaart=1 gratis kaart versturen" maar heb geen idee hoe! Proberen te mailen lukt ook niet, nergens een klantenservice-emailadres....jammer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goed aanbod betrouwbare levering geschenken van goede kwaliteit gebruiksgemak site

goede service, goed behandeld

Pluspunten

altijd op tijd!!

Zwanger van een tweeling kaart, die mis ik nog!!! Felicitatie voor een zwangere moeder of ouders van een tweeling!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Magic Greetz: De manier om een kaart persoonlijk te maken!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

betrouwbaar in leveren en altijd mooie Kaarten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Genoeg keus uit (leuke) kaarten. Top service, handig om verzenddatum te kunnen kiezen zelf zodat je kaartjes in het voren kan maken zodat je het niet vergeet. Altijd een leuke mail als Greetz ' naar de brievenbus' gaat voor je. Leuke actie met die stamps. Genoeg positieve dingen, kan nog wel even doorgaan zo!

Heb ik niet!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers van de klantenservice.

Vele! Ik wil op aanvraag graag een opsomming geven. Het belangrijkste: overal kan iets mis gaan, maar zorg dan in ieder geval voor een redelijke tegemoetkoming. €5,00 korting bieden (op een bedrag van €100) als compensatie voor uren freubelen door een fout op de site, is ronduit schandalig.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd prima in orde. Veel keuze in zowel kaarten als cadeaus. Ik ben zeer tevreden en heb nog nooit moeilijkheden ervaren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig! Verstuur al mijn kaarten met Greetz. Blijft goed bij de tijd qua assortiment kaarten. Klantenservice een dikke 10!

Ga zo door.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes , altijd op tijd en is het anders dan krijg je bericht en wordt het gecompenseerd.

zeer slecht, onaanvaardbaar

pakket is niet bezorgd!!heb van u bericht ontvangen,dat pakje op 19 is bezorgd zonder bericht op het bezorgadres achter te laten.op nummer 19 3 maal aangebeld en er werd niet open gedaan. balonkaart van 19 euro wel betaald maar nooit aangekomen op juiste adres.het is inmiddels 22.30 uur in de avond en nog niets. ik neem aan,dat geld teruggestort wordt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik bestel altijd al mijn kaarten bij GREETZ en Cadeau's

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldig. Hele mooie kaarten, van hele goede kwaliteit. Zelfs mijn nichtje, ze woont in Frankrijk was er enorm blij mee!

goede service, goed behandeld

Bied bij condoleance kaarten ook enveloppen aan die niet zo vrolijk zijn. (greetz logo waar adres in staat dan graag grijs) bijv. met een grijs randje om de enveloppe heen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

KLACHT: ordernummer 1-86TGJY49A5 Ik ben ERG teleurgesteld over het bezorgen van een boeket bij onze dochter. Ik had gistermorgen voor 11 uur een boeket besteld, dat helaas pas vanmorgen is bezorgd. Daar betalen we geen bijna 30 euro voor. Zij was eergisteravond ten huwelijk gevraagd, dus wij wilden haar METEEN verrassen met een mooi boeket. En niet pas een dag later.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

heb nog nooit problemen gehad altijd keurig en op tijd

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tot vandaag was mijn mening positief, zie het verbeterpunt hiernaast.s

Een antwoord op uw e-mail komt onbestelbaar retour. Geen wonder, want in uw adres staat no-reply. Kennelijk stelt u geen prijs op een antwoord. Graag uw reactie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super bedrijf. Al veel kaarten verstuurd en nog nooit geen klachten gehad.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

tot nu toe en al gedurende vele jaren zeer tevreden over dit bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd keurig op tijd. Soms zelfs in een kort tijdsbestek. Ik heb bewondering voor dit bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

In 1 Woord geweldig , kom je er niet uit dan word je geweldig geholpen per telefoon . Keurig en correct .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

correct in alle opzichten

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam