Pluspunten
Leuke kaarten
VerbeterpuntenKan vaak niet betalen met ideal
Hoi Ardine, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je regelmatig niet kan betalen met iDeal. We horen graag wanneer dit precies is en op welk apparaat of pc je werkt. Zodat we je wellicht kunnen helpen met het vinden van een oplossing. Zou je dit willen mailen naar [email protected]? We horen het graag en helpen je graag verder. Greetz Elise
Pluspunten
Zelf kaartjes maken, eigen tekst toevoegen, voor 8 u besteld morgen in huis, vaak acties en stamps
VerbeterpuntenMeerdere lettertypes, meer verschillende soorten fotokaarten
Pluspunten
Sinds ik in Canada woon en de post er van daaruit veel te lang over duurt om naar Nederland te komen, Ben ik fan van Greetz. Kaarten, ballonen, cadeautjes. Ik verstuur het allemaal via Greetz. Het Greetz tegoed is super als je vaak online bestellingen doet. Ga zo door!!!
VerbeterpuntenHebben jullie ook een mogelijkheid om zelf tekst in te spreken bij een kaart? Dat lijkt me geweldig namelijk.
Hoi Leandra, Wat leuk om te horen dat je zo vaak gebruik maakt van Greetz, daar worden wij ook blij van. En geluid opnemen dat kan, je ziet links een muzieknoot icoontje, hier kan je een standaard of zelf ingesproken geluid toevoegen aan je kaart. Deze wordt dan wel vanwege de grote van de chip op XL afgedrukt. We horen het graag als je meer vragen hebt. Greetz Elise
Pluspunten
Ruim assortiment kaarten met eventueel cadeaus en ideaal als je vergeten bent om een kaartje te kopen en te versturen.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als een verjaardags kaart met ballon op de juiste datum afgeleverd zouden worden want het is voor kleine kinderen zo zielig als de ballon 2 dagen later pas aankomt en dan de ballon ook nog half leeg gelopen is.
Hoi Astrid, Kan je aangeven over welke bestelling je verbetering gaat? We zien alleen een verzending voor de toekomst klaar staan. Ook zien we geen andere vragen van je aan onze klantenservice. Een ballon, zou als hij onverwacht wel 2 dagen onderweg is, nog zeker goed moeten zijn. Dus laat het ons dan gerust weten als dit niet zo is. Hier vind je de contact gegevens van onze klantenservice: http://www.greetz.nl/klantenservice/contact. Greetz Elise
Pluspunten
Leuk om te maken
VerbeterpuntenEen speciale verjaardagskaart gemaakt voor onze kleindochter. Waardeloos als de kaart niet op tijd komt! Doen we dus echt niet meer!!! Ze beloven op tijd bezorgen, maar dit slaat nergens op!
Beste Rob, Dat is zeker niet de bedoeling, we begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om jouw bestelling op tijd te versturen zodat het door ons postbedrijf op de juiste dag bezorgd kan worden. We gaan graag uitzoeken wat er is gebeurd. Zou je ons jouw ordernummer willen sturen? Dit kan naar [email protected]. We horen het graag. Greetz Elise
Pluspunten
Tot op heden 36 keer gebruik gemaakt van jullie diensten. Iedere keer met veel enthousiasme ontvangen en ALTIJD op tijd! Mijn complimenten!
heb 2 maal een verjaardagskaart besteld. 2 maal een dag te laat bezorgd. ik kies niet meer voor Greetz.
Beste, Wat vervelend dat er 2 maal kaarten niet zijn aangekomen. We zouden graag een ordernummer van je ontvangen want met je e-mail zien we geen bestellingen. We gaan dan graag voor je uitzoeken wat er is gebeurd. Je kan ons mailen op [email protected]. We horen het graag en helpen je graag verder. Greetz Elise
Pluspunten
Grote sortering kaarten, lage prijzen en goede service
Pluspunten
Keurig op tijd
VerbeterpuntenDeel de kortingscodes mee aan jouw klanten Waar moet ik zoeken?????? Hoe krijg ik mijn gratis postzegels????
Hoi Arma, We begrijpen niet helemaal wat je bedoeld met zoeken naar kortingscodes. We versturen 1 keer in de week een e-mail. De ene keer met een leuke kortingsactie de andere keer zonder. De code vind je altijd in de email. Als je het over een andere code hebt, willen we je aanraden om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder. Greetz Lotte
Pluspunten
WEINIG of geen.
VerbeterpuntenDat het systeem AUTOMATISCH een postcode check uitvoert. Dat je dit niet apart moet aanklikken. Dit heb je vaak niet goed in de gaten. Echt WAARDELOOS!! Het koste voldoende dat GREEETZ zich hier niet zo makkelijk vanaf maakt. Je moet 4,95 betalen om het opnieuw te laten verzenden. Dit is belachelijk!
Beste Helen, Wat vervelend dat er iets mis is gegaan met het invoeren van het adres. Na het invoeren van het adres komt er altijd een pop-up met de melding dat je adres niet klopt, als je er voor kiest om deze te negeren, dan zijn wij hier niet verantwoordelijk voor. Daarnaast worden onze pakketten op basis van postcode gesorteerd, als het dus bij een andere koerier terecht komt, moet het daar worden opgehaald, en naar de juiste koerier worden gebracht. Hier vragen we een vergoeding voor. Sorry voor het ongemak. Als je nog vragen hebt, dan kan je contact opnemen met onze klantenservice. Greetz Elise
Pluspunten
duidelijk en veel keus
Verbeterpuntenkleine cadeautjes
Pluspunten
Snelle levering, vele keuzes, leuke kaarten
VerbeterpuntenPrijzen zijn aan de hoge kant, met name de kado's zijn te duur
Pluspunten
Goeie en mooie kaarten en snelle bezorging
VerbeterpuntenZorg dat de envelop ook de stylen is want die envelop kan echt niet met een rouwkaart erin. veel te vrolijk man joh verdomme joh
Beste David, Kan je ons vertellen wat je bedoeld met stijlen van de envelop? Bij een rouw of sterkte kaart zit altijd een witte envelop. We horen het graag. Greetz Lotte
Pluspunten
De service is top via de telefoon Maar het programma is waardeloos gefrustreerd wordt je ervan en echt niet leuk om mee tewerken Even een kaartje maken is er niet bij ps ben niet boos maar het werkt niet zo bedankt voir het lezen van dit bericht met vriendelijke groet Joyce Grimberg
VerbeterpuntenGoedemorgen. Greetz pfff ik heb gisteravond een kaart maar het werkt echt niet lekker op een labelt ik doe het via de app Dit is niet de eerst keer dat ik ruim een uur bezig ben voor een kaartje Hij gooit me er uit en zegt dan wepage niet gevonden ..oke nog een keer eindelijk klaar ..zag dat er een volle stamkaart had en een half ..snap ik ook niet want volgens mijn was die al op bij de vorige keer .kan hem ook niet toevoegen..de laatste keer had ik gebelt service ..was top maar ze vertelden me dat er veel kaarten in de geschiedenis staan ik vind ze niet mss dat uw ze er uit kanl halen graag nee het is niet leuk op deze manier even ; ( een kaartje maken hoop dat u deze brief begrijpt anders wil ik het ook via telefoon doen mvg Joyce Grimberg
Hoi Joyce, Ik zou je toch willen vragen nog even te bellen met onze klantenservice. Geef gerust aan dat dit naar aanleiding is van dit berichtje. Dan kunnen we kijken wat een oplossing is. We begrijpen namelijk uit bovenstaand verhaal niet helemaal wat we voor je kunnen doen. Greetz Lotte
Pluspunten
zeer verzorgd en betrouwbaar maakt weinig tot geen fouten
Verbeterpuntenhouden zo
Pluspunten
De collectie is zeer uitgebreid.
VerbeterpuntenHet is helaas niet mogelijk om een kader om je gekozen kaart te maken... Ook vind ik het jammer dat je geen achtergrond binnenin de kaart kan kiezen.
Beste Marga, Dankjewel voor je feedback. Helaas hebben we inderdaad geen kaders, sorry hiervoor. Wat betreft de achtergronden, je zou er voor kunnen kiezen om een mooie foto te uploaden op je kaart. Deze kan je dan beeldvullend plaatsen en is dan ook een soort achtergrond van je kaart. Laat het gerust weten of je hier uit komt! Bij vragen helpen we je graag. Greetz Lotte
Pluspunten
Bijna alles: Ruime keuze, overzichtelijk, snel en betrouwbaar.
Verbeterpuntenéén ding: Als je ingelogd bent, staat er "Beste.(naam)," als aankondiging. Als je uitlogt, wordt dit plotseling "Beste null". Misschien een ander woord invullen. De gebruiker vindt zichzelf geen "null", verwacht ik. Ik in elk geval niet.
Beste Marc, Dankjewel voor de tip. We gaan dit doorgeven aan de verantwoordelijke afdeling. We zijn namelijk zeker niet van mening dat onze gebruikers Nullen zijn. Sorry hiervoor! Greetz Lotte
Pluspunten
veel keuze , betrouwbaar , en gaat serieus op klachten in
Pluspunten
helemaal perfect !!!
Pluspunten
Mooie fotokaart besteld en op gekozen bezorgdatum ontvangen.
VerbeterpuntenFotomok besteld tot 2x toe zou deze zijn bezorgd incl. een niet thuiskaartje met afspraakverzoek. Deze niet-thuiskaartjes zijn echter nooit bij mij aangekomen. Na contact met bezorgbedrijf pax zou dit worden opgelost en opnieuw worden aangeboden. Mok is na een halve week nog steeds niet gearriveerd. Wees dan eerlijk over leverdatum en laat mensen niet in onzekerheid zitten.
Beste Xenai, We begrepen van onze klantenservice dat het inmiddels met jou is opgelost. Tevens hebben we de klacht doorgezet naar het koeriers bedrijf, want het mag uiteraard niet gebeuren dat de klant hier de dupe van wordt. Laat het gerust weten als er nog vragen zijn of als we iets voor je kunnen doen. Greetz Elise
Pluspunten
Prettige site, gemakkelijke bediening en een leuk aanbod van kaarten en "versieringen". Het allerbeste: een geweldig goede chatservice!!!
Hoi Betty, Kan je aangeven met welke bestelling en kortingscode je dit probleem had? Dan zorgen we dat dit even wordt nagekeken. We horen het graag en helpen je graag verder! Greetz Lotte
Pluspunten
Alles verloopt vlekkeloos (tot op heden)
VerbeterpuntenIs het mogelijk na een gedane bestelling een digitaal afschriftje / screendumpje van verzonden kaarten te produceren?
Beste Ton, Bedankt voor je review! Je kan via je orderhistorie een factuur per bestelling downloaden. Laat je even weten of dit antwoord geeft op je vraag? Greetz Lotte
Pluspunten
Kaarten worden altijd erg gerespecteerd en optijd ontvangen
VerbeterpuntenDe mobiele website evenals de gewone website hebben vaak storing.. Deze week was er een 50% korting op 1 dag maar de gehele dag was er een storing en liep m'n kaart vast zodat ik hem niet kon verzenden.. Toen de site weer werkte was de code verlopen.. Dat is vervelend.
Beste mevrouw, Bedankt voor je reactie. Wat vervelend dat je niet kon bestellen via de mobiele of gewone website. Wij hebben het ontzettend druk gehad tijdens deze dagknaller en de kortingscode is veelvuldig gebruikt. Het zou dan ook geen problemen moeten geven. Als tip willen wij je wel mee geven dat het altijd handiger is om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen wanneer je problemen ondervindt op de website. Dan kunnen wij namelijk nog actie ondernemen. Wij zien dat je vandaag een bestelling probeerde te doen en dat dit uiteindelijk wel is gelukt. Een eerdere poging zien wij niet. Kun je ons vertellen wat voor storing je ondervond? We horen het graag van je. Greetz Claudia