perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

overzichtelijke site met veel leuke extra's. ik woon in t buitenland en kan op deze manier makkelijk de meest leuke en lieve "handgeschreven"kaartjes naar me familie en vrienden sturen.

slechter dan verwacht

Heb een kaartje gestuurd voor valentijn. Helaas ontbraken de eerste letters van de zinnen. Erg jammer!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

altijd prima op tijd, super levering! Mijn fotolijstje kwam gebroken aan op de bestemming maar er werd gelijk een nieuwe gratis opgestuurd. zeer snelle en goede service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Na de teleurstelling van de niet ontvangen ballon op Valentijnsdag op maandag contact opgenomen met de klantenservice van Greetz. Zeer begripvol te woord gestaan door een vriendelijke medewerkster. Zij gaf aan dat de ballon die dag bezorgd zou worden en deed uit zichzelf het aanbod het gehele bedrag te vergoeden. Een super gebaar!!!!!!

Toch heel jammer.......denk je je dochter van tien te verrassen met een ballon en een kaartje (bijna € 22) voor Valentijnsdag, komt er gewoon helemaal niets!!!! Maandag is het echt niet meer leuk!!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik vind de service goed, maar dan bestel je een merci doos met foto voor vedomme 12 euro. En dan ontvang je een gewone merci doos met een los velletje papier met foto. Dit mogen jullie er wel bij zeggen!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niets

Als jullie zeggen dat jullie de volgende de bezorgen moeten jullie dat ook doen, heb dus nu geen Valentijnsdag cadeautje kunnen geven op valentijnsdag

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik mag het op prijs stellen dat er gereageerd word en dat er ook direct een tegemoetkoming aangeboden wordt ik blijf het jammer vinden te laat maar ik kan me in het aangeboden vinden

het is nu zaterdag 14 feb. 18:00ik vindt het een schandaal dat mijn valatijns kaart is niet bezorgd ik wil het bewijs dat deze op tijd weg gestuurd is zo niet geld terug, en het zal de laatste keer zijn dat ik wat via jullie regelt echt zwaar teleur gesteld

slechter dan verwacht

Pluspunten

Erg leuk kado uitgezocht voor Valentijn, spijtig dat het te laat geleverd werd. En dat terwijl we op tijd waren met bestellen. Jammer Greetz !

Betere levering en informatie over levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kunt u mij eens uitleggen wat het betekend met die portokosten van 1.38 Eur. en ik bespaar 1.10 Eur. en toch wordt mij 1.38 Eur. in rekening gebracht. Ik snap trouwens helemaal niet die hoge portokosten van 1.38 Eur.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Waardeloos! Bestel 9-2-2015 9 kaarten met de vraag deze op 14-2-2015 te bezorgen. Helaas niets ontvangen met als gevolg de eerstvolgende verwachte bezorgdatum drie dagen later. Ik bestel mijn kaarten in het vervolg wel ergens anders en raad een ander aan dit ook te doen! Groet Mario

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes op tijd en stevig verpakt. Alleen de foto-sticker zat wat gekreukeld en had luchtbellen.

goede service, goed behandeld

Tot voor kort kon je onder de € 15 middels een eenmalige overboeking een betaling doen; erg handig. Volgens mij bestaat deze optie niet meer...jammer!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten en mooie beloften en een super goede klantenservice waar ik totaal niets op aan te merken heb. Men reageert snel en biedt daar waar mogelijk een oplossing al dragen ze geen schuld. Super!

Is goed zoals het is, kan niet beter.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keuze aan kaarten. Leuke combi van kaart plus cadeau.

Ik zou graag voordat ik ga zoeken weer kunnen aanvinken of een cadeau in de brievenbus past. Ook zou ik een rumer assortiment aan brievenbuscadeaus zien. Ik zou mijn kaarten tijdens het maken tussentijds willen kunnen opslaan om op een later moment verder te gaan.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mail komt goed aan

Slechtste service die ik in lange tijd gehad heb. Bestelling geplaatst op 2-2-2015 voor valentijnsdag en dan op 13-2-2015 om 16:02 de melding geven (via mail) dat het niet op voorraad is! Zo ga je niet met je klanten om. Waarom hebben jullie 11 dagen nodig om te melden dat iets niet op voorraad is?!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De kaart naar het buitenland (Engeland) met een afwijkend adres is zonder veel problemen te versturen. Ik moest alleen een huisnummer verzinnen (heb maar een 1 getikt) want i.p.v. een huisnummer hebben deze mensen namelijk een naam voor het huis.

Heel vreemd is, dat ik mijn wachtwoord terug zag op de eerste mail na mijn aanmelding. Dat vind ik niet gewenst en ik heb zelf deze mail direct verwijderd.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

GEEN

Beloof niet dat kaarten of pakje op tijd aankomen. Gebeurt toch niet. Na 2 of 3 dagen pas. Dus voor 22 u heeft geen zin om te bestellen als je later een mail krijgt dat greetz om 22 30 u naar de brievenbus is gegaan. Echt balen. Het is mij nu al 3 keer gebeurt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede levering. Men weet waar men aan toe is.

Eigenlijk geen!

Pluspunten

Waardeloos Inmiddels heb ik mij tevergeefs voor de 4e keer afgemeld voor de reclameboodschappen via e-mail. Ze blijven sturen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ik vind het geweldig kan zelf niet meer schrijven dus voor mij de ideale uitkomst

geen verbeter punten

zeer slecht, onaanvaardbaar

gisteren voor valentijn iets besteld.Om 12.17 uur Zou vandaag komen maar het is inmiddels al bijna vier uur en nog niets ontvangen. :-( dus komt niet meer goed voor valentijn. En bedankt greetz

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Great service, mooie originele producten, leuk verpakt!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk bestellen. Ruime keuze uit verschillende kaarten en cadeaus. Goede betalingsmogelijkheden en verzending. Verder is het erg leuk om een kaart als verassing te ontwerpen!!

Het zou een goed idee zijn, dat wanneer je op de computer een kaart op Greetz.nl opslaat, je die ook op je mobiel op de app kan openen. Dit is mij namelijk niet gelukt.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Doordat een betaling via de bank mislukte blijft een kaart, die al lang gepost had moet worden, dagen liggen. Ook een tweede en derde poging ging mis. Via een CC gingalles goed

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam