voldoende, een redelijke ervaring

Het registreren of een account aanmaken lukt niet. Dus dan maar zonder account.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

makkelijk en eenvoudig kaarten maken en versturen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Als je zoals ik zeer slecht ter been bent is Greetz een uitkomst een ware uitkomst. Het assortiment is zeer uitgebreid en de ontvanger altijd blij. Ben erg lij met Greetz.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Tot op heden prima. Kaart gemaakt en opdracht tot verzending gegeven. Ik verwacht tijdige bezorging.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd handig, als je net te laat bent voor de kaart gewoon op te post te doen is Greetz altijd er nog en komt je kaart altijd nog op tijd aan:)!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Superhandig en volop keuze!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service en gemak

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Een vast adressenbestand. Je kunt je eigen foto's gebruiken. Sparen voor een gratis kaart. Aanbiedingen.

Het is een vreselijk programma geworden. Ik heb een uur over een kaart gedaan. Je moet steeds bij het uploaden van je foto's zelf weer helemaal de map opzoeken waar je foto's mooi bij elkaar staan. Maar nee hoor, alle mapjes weer doorploegen. Dan moet je het heel goed op volgorde doen, anders loopt het programma vast. Toen moest ik nog inloggen: kaart helemaal weg. En hij was al bijna af, alleen nog het adres erbij zoeken. Waar staat dat je eerst moet inloggen? Meestal kom ik al op mijn eigen pagina als ik via een Greetz-mail ben binnengekomen. Nu niet. Waarom bewaart het programma ongevraagd al mijn foto's? Ik heb er niks aan, want ik verstuur nooit twee keer dezelfde foto's. Laat het aan de mensen zelf over. Greetz wil nu veel te veel regelen. Het hokje voor de tekst mag ook niet te smal zijn. Hoe weten zij wat voor tekst ik wil plaatsen? Dus maar weer breder maken, wat ik niet nodig heb. Enz. enz. Allemaal nare 'handige' dingetjes die het gemak vertroebelen. Nee, ik ga maar eens kijken naar een andere kaartenmaker. Ik was precies 2 minuten voor 8 klaar. Met de zenuwen of het programma niet weer eruit zou klappen. Maar gelukkig, het is gelukt en de jarige krijgt morgen zijn kaart. pffff.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Afgelopen vrijdag bloemen besteld. De ontvanger heeft het pas dinsdag ontvangen. De bloemen zijn niet in het weekend bezorgd. Ik vind dat zeer slechte zaak. Zeer teleustellend. Het zijn bloemen dat bezorg je snel. Niet dus. Omdat de ontvanger maandag werkt. Hebben ze het niet kunnen ontvangen. Pas dinsdag avond. Was afgeleverd bij de buren. Verder is de website zeer misleidend. Vandaag besteld is de zelfde dag verstuurd. Niet dus. Bezorgen is wat anders. Ik zal niet snel weer bloemen bestellen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering en mooi bedrukte mok. Goed verpakt. Echter ook etiket van matige kwaliteit op de wijnfles. Die laatste viel me tegen.

Etiket op de wijnfles viel erg tegen; Gewoon papier, ik had het zelf ook kunnen printen. Het zat gebobbeld op de fles geplakt. Zag er amateuristisch uit helaas. Deze zou ik dan ook niet aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel handig en vaak een redder in nood.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke aanbod van kaarten! Leuke acties die de site aantrekkelijk maken!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ik heb onze trouwkaarten via greetz gemaakt...helemaal geweldig!!! iedereen blij....

als er iets verandert moet worden ,,,,dat men ook savonds nog kan reageren en niet tijdens kantooruren want er zijn ook mensen die overdag zonder computer werken....dat is mij helaas overkomen met onze tweede set trouwkaarten....

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website, kaart wordt altijd de volgende dag bezorgd, alles werkt zoals het hoort! Erg tevreden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super leuke site!

Ik mis alleen nieuwe stickers voor bv. met een verhuizing. Zou leuk zijn als de stickers een beetje rouleren. En steeds nieuwe bijkomen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Je krijgt post als je jarig bent, je betaalt niet alles zelf

goede service, goed behandeld

De adressering voor buitenland liep niet makkelijk. In veel landen wordt EERST het huisnummer gevraagd. Handiger lijkt me daarvoor OPEN regels te maken en wel zo dat je dit adres in 1 keer kunt invullen in de juiste volgorde. Voorbeeld Marie Chloe Schaumann (- Stouten) 110, Quai de Tounis 31000, Toulouse France Bedenk verder dat sommige mensen een langere naam hebben dan waarvoor u ruimte geeft. Een blanco extra regel moet mogelijk zijn. gr HHS.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijke site en snelle levering

zeer slecht, onaanvaardbaar

Berekening aangeboden korting uit de mail, gebeurt niet (automatisch). Dat is mensen voor de gek houden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had een ballon voor iemand besteld in een ziekenhuis in amsterdam .afd , kamernummer enz erop. Kwam exact op een mooi moment binnen, toppie en dat toch wel op een lastig adres. Ook kaart naar australie gestuurd , ook daar weer iemand blij gemaakt met een muziekkaart van de toppers, die in goeie aarde viel. Greetz bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

grote collectie met veel mogelijkheden de kaarten extra leuk te maken

tegenwoordig zijn er weinig acties

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede service ,makkelijk

weinig keus in cadeau`s veel het zelfde en de bloemen erg duur.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

grote keuze

goede service, goed behandeld

Pluspunten

IK WIL GRAAG MIJN MENING GEVEN DAT IK HEEL TE VREDEN BEN MET GREETZ OP TIJD BEZORGT EN MOOIE KAARTEN ENZ VIND HET BEDRIJF TOP MVG HERMA

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam