perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fantastische service, ook als er heel soms iets niet helemaal goed gaat, wordt het geweldig opgelost. En er is heel veel keuze in kaarten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk, snel en niet duur

Vooral zo doorgaan :-)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

makkelijk vanuit huis snel kalendermomenten herinneringen

beter op mobiele telefoon laten werken: app doet het niet helemaal geod

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gelukkig dit keer prachtig op tijd geleverd!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke keuze Mooie producten / bloemen Alles goed verzorgd Bijzonder ingepakt Tot laat bestellen mogelijk

* Kleur envelop standaard zou ik wit kiezen! Nu is dat groen en voor andere kleuren moet je bijbetalen, jammer. * De tekst op een kaart kun je niet knippen/plakken of kopiëren. Je moet het dan opnieuw doen. Dit kost soms extra tijd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keurig op tijd, zelfs in het buitenland, complimenten...!!!! Ga zo door..!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit, betrouwbaar en je kan er altijd op rekenen dat dingen op tijd verstuurd worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alleen maar positief!

klachten makkelijker kunnen melden, had laatst een dure kapotte kaart met muziek...zo zonde...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

makkelijk, veel keuze, saldo zodat betalen supersnel gaat als je haast hebt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke site, leuke acties, mogenlijkheid om al vooruit te plannen, veel keuze. mails.Eenvoudig betalen. Sparen voor gratis kaart.

??

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering (post) Leuke kaartjes Makkelijk van thuis uit te regelen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geweldige kaarten met snelle service!

Sommige kaarten worden helaas niet geleverd.. en of niet gebracht naar de persoon bij wie die hoort.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel overzichtelijk gebruiksvriendelijk

verjaardagsmomenten kunnen veranderen verwijderen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijke site, ruime keuze, goede kwaliteit.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keus en betaalbare prijzen zeker omdat je een kaart kunt personaliseren.

Via de app werkt alles beter dan via de site. Hierin kun je ook kiezen waar je de tekst wilt plaatsen, links, midden of rechts. Nu alleen de hoeveelheid kleuren tekst nog.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel kaarten. Goede kwaliteit. Snelle bezorging. Prettige service, ook als er iets fout gaat. Niet al te duur.

Enkele maanden geleden heb ik het idee aangereikt om in "Mijn kalender" met rood aan te geven als een kaart al gemaakt is. Als reactie kreeg ik dat jullie dat een zeer goed idee vonden, maar tot de dag van vandaag is er niet mee gedaan. Vanwege mijn werk reis ik veel en maak kaarten soms een maand van te voren aan. Maar ik krijg wel steeds een herinnering dat ik b.v. binnen enkele dagen die of die een kaart moet sturen. Als dat al gebeurd is dan zou het fijn zijn als: 1. Er geen herinnering wordt gestuurd (verwarrend) en 2, Het zichtbaar op "mijn kalender" is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geen MINpunten!

STAMPS behouden!!!!...je verdient ze door een aanschaf te doen en ik vind niet dat die in de prullenbak moeten als je even geen kaarten verstuurd!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke geschenkverpakking voor bloemen

Verse bloemgarantie dan verwacht je verse bloemen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke acties, goede en snelle service, veel keuze. En een gezellige site!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

gewoon veel

niks

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heerlijk dat ik (slecht ter been) toch op tijd voor een verjaardagskaartje of andersoortig kaartje kan zorgen

Eerlijk gezegd? Geen Nou ja, misschien kan de prijs van de grote kaarten iets naar beneden....

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon kei handig en altijd bereikbaar!!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede aanbiedingen!!!!!

Vaker gratis kaarten!!!

Laarderhoogtweg 20