perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd mooi op tijd, leuk ingepakt. Geweldig dat je adressen op kan slaan om het verzenden de volgende keer nog makkelijker te maken. Top site en service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Op mijn verjaardag kreeg ik een kaart van jullie zo super aardig heel erg bedankt greetz!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijk, handig, snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd mooie kaarten en makkelijk te maken. Snelle service. Zelf vond ik het heel leuk dat ik een kaart van u mocht ontvangen voor mijn verjaardag onlangs.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De website biedt veel mogelijkheden, je kunt veel met foto's doen, mooie kaartjes, stevig en hoogglans. Regelmatig leuke aanbiedingen.

De app is wat lastiger. Als je klaar bent moet de kaart eerst geupload worden en in een hotel met minder goede internet verbinding wil dat wel eens lastig gaan... Ook de tekst plaatsen ging lastiger dan via de website.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuk Kwaliteit goed makkelijk

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

ik vind het een vreselijk site ja voor 22.00 besteld is zelfde dag verstuurd maar na 20.00 wel ineens 4 euro boven op de verzend kosten gooien ik vind dit belachelijk ik ga nooit meer een kaart versturen via deze site

goede service, goed behandeld

De periode van de aanbiedingen vind ik erg kort , ook van de gratis kaart nadat je voldoende Stamps hebt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

soms gratis kaarten

nee jullie zijn zo goed dat ik dat niet heb

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super eenvoudig samen te stellen. Ruim voldoende keuze uit kaarten en cadeautjes. Betrouwbaar. Leuk en handig om kaarten en cadeaus vanuit je eigen fauteuil uit te zoeken, te schrijven en te versturen. Regelmatig acties met kortingen op kaarten of postzegels. Marktconforme prijsstelling.

Kan dit nog beter dan?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze, leuke keuze

Prijzen....

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze, gebruik vriendelijke desktop site, sparen voor gratis kaart

Mobiele versie website behoeft aanpassing zodat het gebruiksvriendelijker is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fantastisch aanbod aan kaarten. Uitgebreiden mogelijkheden om je eigen kaart te ontwerpen Snelle service Makkelijke betalingsmogelijkheden IDEAAL!!

Er wordt niet altijd duidelijk aangegeven hoe de kaart uiteindelijk geprint wordt. Laatst had ik een uitgebreid tekstvak ingevuld en bij het printen waren 2 regels over elkaar gevallen. Dit was op de preview niet te zien.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er wordt naar je geluisterd en je wordt dan netjes geholpen en het wordt duidelijk uitgelegd hoe het verder moet.

Zo doorgaan, het zijn hele leuke kaarten en voldoende keus.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Tot nu toe altijd keurig verpakt en optijd geleverd!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd en overal kaarten kunnen versturen; erg handig! De kaarten zijn van een mooi kwaliteit en worden snel bezorgd. Absoluut een aanrader.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keus, makkelijk te maken, snelle levering, betaling met de bankier app is super!

In de app is niet alles te doen zoals de cadeaus en betalen zou ik ook graag met de betaalapp willen doen zoals in de website

goede service, goed behandeld

Pluspunten

het is heel fijn omdat ik zo altijd een passend kado of kaart bij de "hand" heb.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk , snel en leuk! Het handigste vind ik dat ik zelf niet meer naar de winkel en de brievenbus hoef!

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemak, goed asortiment, uitstekende klantenservice

Het blijft raar dat je voor (behalve lelijk groen) je apart voor de enveloppen moet betalen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

gebruiksvriendelijk, groot assortiment, mogelijkheid tot "pinnen" vanuit een potje (als je geen internetbankieren bij de hand hebt kan je toch nog een kaartje sturen). Je kan je eigen creativiteit er in kwijt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

veel keuze en leuke kaarten met leuke ideen en ook voor zelf te maken.

geen idee . Alleen dit als ik in probeer in te aan te melden word dit iedere weer ongedaan gemaakt omdat het mailadres al word gebruikt ,vandaar dat ik me niet aanmeld ik geen tich verschillende mail adressen gebruiken.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam