goede service, goed behandeld

Pluspunten

Je kunt foto's uploaden en mooi invoegen.

Ik kan niet altijd de tekst er mooi op krijgen, kan ik een cursus krijgen?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel. Veel keus. Groot en goed assortiment

goede service, goed behandeld

Pluspunten

.altijd op tijd bezorgd en mooie kaarten en bewerkingen

Greetz app werkt vaak niet goed. Bewerkingen werken niet of heel traag

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede site, goede klantenservice.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel leuke kaarten!! En erg makkelijk!!

Jullie kunnen er vast weinig aan doen maar vaak komt de kaart te laat aan, dus niet de dag nadat jullie "naar de brievenbus" zijn gegaan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles aan greetz is positief

De witte envelop is helaas niet altijd gratis.,

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service! Ik heb nog nooit problemen gehad, de kaartjes worden altijd optijd bezorgd!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Je kunt zelf persoonlijke foto kaarten maken. Er is keus genoeg. Werkt snel en makkelijk. Kaarten en enveloppen zien er goed en herkenbaar uit.

Heb ik op dit moment niet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service, kaart altijd op tijd en precies zoals hij ontworpen is

Jullie hebben geen uitnodigingen (voor een 1e verjaardag)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon weg TOP!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

uitstekende service 24/7 en als je zoals wij in het buitenland woont is het heerlijk dat je zo je kaarten kunt versturen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima site met veel keuze en de kaarten zijn altijd op tijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Very Very Happy.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd op tijd! En leuk om van Greetz zelf een verjaardagskaart te ontvangen.

Internationaal kaarten verzenden werkt niet echt, automatisch juiste invulvakjes voor adresgegevens zou hierbij al veel helpen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn bestellingen, kaarten en eventuele cadeau's worden altijd netjes en op tijd bezorgt! Het gemak van bestellen, indien nodig, adres controle's en, je spaart ook nog voor het versturen van een gratis kaart, erg leuk dit!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keus, makkelijk, snel!

Foto's uploaden lukt vaak niet, blijft hangen. Cadeaus en kaarten zouden wel goedkoper kunnen. Bedrijven die de cadeaus moeten leveren beter in de gaten houden op stiptheid van leveren.

zeer slecht, onaanvaardbaar

voor het eerst een verjaardagkaart van mijn vader niet op tijd aangekomen. ligt waarschijnlijk aan de post maar ik baal vreselijk want het was zijn 70ste verjaardag en mijn kaart is vandaag dus niet aangekomen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten, altijd correct en op tijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Tot nu toe is Greetz voor mij altijd een succes! En nog meer voor de ontvangers! Altijd direct de volgende dag en de kaarten zien er mooi uit! Pas een keer voor het eerst bloemen geprobeerd bij de kaart. Het bleken schitterende rozen te zijn; Mooi, groot en heerlijk ruikend!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hallo, bedankt voor het kaartje bij mijn verjaardag. Het was de eerste en het enige kaartje dat ik kreeg dit jaar. De familie was het er wel over eens dat ik dus wel een erg goede klant van Greetz was, maar ik zag net in de mail dat jullie dit bij iedereen waar de datum van bekend is, gaan doen. Da's dan weer jammer, haha

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam