perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

App's werken prima, veel keus, eigen foto's kan je gebruiken, leuke gadgets kan je toepassen zoals stickers en handschrift, en ze doen wat er beloofd wordt!

Versier de enveloppen! Standaard of extra door klant zijn eigen ideeën te laten toepassen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke, goede kwalitatieve collectie. Heel uitgebreid. Goede service.

Prijs van de kaarten en cadeaus is extreem hoog. Dat weerhoudt mij sneller weer bij Greetz te kopen. Zelfs wanneer er een actie is, is het vrij prijzig. De bewerkwizard van de kaarten doet het niet goed. Draait vaak in een bug. Duurt erg lang voor hij naar de volgende stap gaat.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze en makkelijke bediening.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, gemakkelijk, later dan de normale post versturen.

ik heb geen idee, ze zijn er ongetwijfeld, maar ik weet t niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

stiptheid van leveren uitgebreide keuze makkelijk in gebruik handige reminders

maak de witte envelop ook standaard

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gebruik Greetz al jaren en voor mij omdat ik in Australie woon, is het de enigste perfecte en accurate manier om mijn kaarten de volgende dag afgeleverd te krijgen terwijl de overzeese post soms 2 of 3 weken duurt en dan nog niet zeker of de bestelling op de juiste dag afgeleverd wordt. Ben ook nog nooit teleurgesteld geweest in de kadootjes en bloemen die ik beteld heb over de jaren. Jullie zijn gewoon fantastisch en heb Greetz al aan familie, vrienden en kennissen aanbevolen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

kwalitatief erg goed Levering zoals beloofd Gemakkelijke site met opslag en herinnering Echt GOED

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten en de kaarten worden op de afgesproken tijd afgeleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

overzichtelijk goede rubrieken duidelijke stappen veel keuze praktisch

eigenlijk geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De magic kaarten zijn top!

Meer magic kaarten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

echtheid en betrouwbaarheid

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ontvang veel aanbiedingen.

Mijn klantnummer ben ik kwijt en nu daardoor kan ik nooit gebruik maken van kortingen. Ik heb U daarover gemaild, maar geen reactie ontvangen. Doet U mij nu een plezier en geef dat klantnummer door.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

hele mooie en leuke kaarten, wat ook leuk is dat je er echt persoonlijke kaarten van kunt maken.

Ik ben 14 januari jarig geweest, mijn geboortedatum had ik reeds lange tijd al ingevuld, nu word er vandaag 22-01 gevraagd om mijn geboortedatum in te vullen, zodat je verrast kunt worden op je verjaardag. Nou ik heb echt geen verrassing gezien op mijn verjaardag!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De mooie kaarten, de snelle service, eigenlijk alles.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten, alleen weinig .. jaar kaarten / snelle en goede verzending / leuk met de spaarkaart / en pas iemand bloemen meegestuurd die door de ontvanger omschreven werden als prachtig !!!

meer leeftijden voor kaarten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime keuze. Snelle levering. Leuke acties. Veel mogelijkheden.

Assortiment blijven uitbreiden/wisselen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

door de kalender kun je niemand vergeten de keuze is enorm de allerleukste kaarten het gemak dat greetz naar de brievenbus gaat

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk, veel keuze, stamps sparen, cadeautjes erbij, foto's om te gebruiken.

Als er iets voorgedrukt staat op de kaart is het fijn te weten welk lettertype en kleur dat voorgedrukte is, zodat met dezelfde lettertype én kleur ook je eigen tekst erbij kan zetten. Nu is het altijd gokken wel lettertype er gebruikt is en welke kleur, dit kost veel tijd en frustratie. En ik hou van één geheel (in tekst en kleur)!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed assortiment

Site blijft vaak hangen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super makkelijk in gebruik. Snel! Veel extra's!

Iets hippere kaarten, mis soms een beetje stoere kaarten voor vrouwen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

mooie kaarten, concrete bezorging , mooie overzichtelijke site

ook de simpele kaarten worden nu wel heel duur

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk om tekstvlakken te plaatsen, lettertype uit te zoeken, centreren..

selecteren op prijs van laag naar hoog

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Greetz is een uitkomst. Ruime keuze van veelsoortige kaarten, juiste verzending.

Het zou fijn zijn je kaartgeschiedenis te kunnen inzien. Zoals bv. bij Jacqui Lawson het geval is. Op die manier voorkom je dubbele verzending of eenzelfde kaart voor de 2e keer uit te kiezen.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam