perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijk en goede service

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke kaarten, fijne app

Geen nieuw wachtwoord aan kunnen maken als je deze vergeten bent en geen nieuw account aan kunnen maken omdat je mail al in gebruik is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super & snelle service

De app valt regelmatig uit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed , snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Niks aan toe te voegen ben erg tevreden. Raad jullie aan iedereen aan. Vriendelijke groet Annita

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Tot nu toe altijd voldaan aan mijn wensen! Ook een zeer goede kwaliteit. Ga zo door!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze aan erg leuke kaarten, en kado erbij kunen doen is leuk. vooruit plannen van je kaarten

Kleinere /goedkopere. kado's ook erbij. Bijv boekjes, of een slinger met tekst erop ofzo.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Jullie leveren op tijd dat is erg belangrijk

Teksten die je op de kaart zet komt niet altijd goed te staan soms uit het midden dus graag kijken of het goed gedrukt staat

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd topkwaliteit

Ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kaarten worden op de afgesproken data verzonden en dus op tijd bezorgd. Fijn programma op je kaart te bewerken/versieren. Regelmatig leuke actie's en bij 10 verstuurde kaarten een kaart gratis versturen. Greetz beveel ik zeker aan!

Ga zo door!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Greetz, vandaag besteld, dag er na bezorgd! Nog nooit meegemaakt dat de kaart te laat was! Ook fijn dat ik kaarten klaar kan zetten voor latere datums. Gemakkelijk als je met vakantie gaat, krijgt toch iedereen zijn kaartje op tijd!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

betrouwbaarheid snelle bezorging mooie collectie leuke cadeaus

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en optijd. Klantvriendelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk, altijd op tijd een kaartje

Kaarten zijn best prijzig. Mogen van mij ook enkele kaarten zonder envelop voor leuke prijs worden verstuurd. Meer keus in creatieve aparte kaarten is gewenst.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke aanbiedingen, goede service. Als je belt vriendelijk en snle geholpen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het concept zou ideaal kunnen zijn voor mensen die in het buitenland wonen en iemand in NL willen verassen

Zeer slechte klantenservice en afhandeling van een klacht, waarbij Greetz aantoonbaar steken heeft laten vallen. Hierdoor zal ik nooit meer gebruik maken van Greetz en zeer zeker niet aanbevelen bij anderen.

Pluspunten

Als je Bv een kaart naar het ziekenhuis stuur dan loop je steeds vast met het in vullen van naam .adres kamer nummer lukt hellemaal niet hij geeft aan dat het niet kan

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam