perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel leuk dat ik op mijn verjaardag van jullie een kaart kreeg. Nog bedankt.

???????

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Foto kaarten maken! - Betrouwbare levering - Envelopkleur keuze

- Als je een foto kaart maakt en kiest voor een formaat (portrait of landscape) en je wilt dan alsnog het formaat wijzigen dan is dat niet mogelijk zonder weer van voor af aan te moeten beginnen..... - Envelopkleurkeuze zonder toeslag maken, zeker de witte envelop!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het is makkelijk alle soorten kaarten in voorraad en je hoeft de deur niet uit

Graag een paar geinige kaarten er bij

slechter dan verwacht

Pluspunten

goede kwaliteit

de kaart van niet goed bezorgt want 1 hoekje was helemaal verbogen, ook was de kaart niet helemaal goed gevouwen en dat was zonde van de foto op de voorkant

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd netjes en koreckt afgeleverd en op tijd.

goede service, goed behandeld

waarom worden er geen nieuwe plaatjes toegevoegd, bv. voor een verjaardag; meer ballonnen, taarten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had een mok met foto om 20:30 besteld, de volgende dag al in huis! Mooie kwaliteit foto ook op de mok. Erg handig voor mensen die op het laatste moment een cadeautje bedenkt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Je krijgt echt het wow gevoel als je het geschenk opent

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk, snel en betrouwbaar!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

op tijd bezorgd. mooie aanbiedingen/

meer keuze in cadeaux

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ben wel tevreden

het zou handig zijn als je de tekst nog zou kunnen aanpassen, ook al staat hij al klaar voor verzending.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- Hele Mooie kaarten, - Goede service, -Kaarten met een persoonlijk tintje. -Makkelijk thuis uit te zoeken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten prima levering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

een mooi afwisselend mix van kaarten

Je kan niet terugzien welke kaarten je hebt klaargezet, dat is wel heel vervelend. . Ik heb drie hersena\andoeniingen gehad en moet veel nakijken en checken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top site!!!!!!!!!!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Normaal altijd goed

SOS sos Al dagen geen mogelijkheid om in mijn greetz te komen... Graag oplossing !,,, want nu gaan ook mijn kaarten niet weg?,.,., Gr l.eeftink Borne

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

tot nu toe altijd tevreden prima bezorging!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, Simpel, gewoon Goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben heel blij met de mogelijkheid om een kaartje/foto te kunne versturen via jullie website . Maar het schrijve van een tekst is via een I Pad echt heel moeilijk. Dat is gokken

JUQWZ6NUYT DEZE Kaart stuurde ik vandaag naar Sri Lanka. De postzegels waren toch gratis !!! Waarom dan niet voor het buitenland. Ik kreeg het niet voor elkaar Daar kom ik pas achter als de kaart klaar is. Daar baal ik van . Eventueel zouden jullie er de kosten van een binnenlandse postzegel kunnen aftrekken. graag je antwoord.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je kan zelf een orginele kaart maken. Personaliseer je eigen kaart! Super snelle service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik vind de keuze groot en het gemak fijn!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben bijzonder tevreden over Greetz. Ik heb de afgelopen jaren menig kaart/pakje verstuurd en mogen ontvangen, en dit gaat altijd naar volle tevredenheid.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam