goede service, goed behandeld

tijdige bezorging kan nog wat verbeterd

goede service, goed behandeld

gebruiken jullie geen nw iban rek nummer???

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ideaal om kaarten te sturen naar Nederland vanuit het buitenland. Altijd op tijd geleverd en veel keus.

enigszins prijzig

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuk idee.

Verwarrende website: Je kiest een kaart, past deze aan naar wens, je voegt een boeket toe (of iets anders) en de hele ingevoerde kaart is verdwenen! Je wilt het bezorgadres wijzigen en ineens zit er weer dezelfde bestelling in je winkelmandje, waarbij je weer gevraagd wordt om te betalen. Erg slecht.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie kaarten, gebruiksvriendelijke website, en altijd keurig op tijd geleverd!

Meer gratis kaarten

slechter dan verwacht

IBAN-nummer wordt niet geaccepteerd!! Ben benieuwd of alles goed gaat!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

mooie kaarten. Maar......

Ik moest de buurt in om mijn bestelde uitnodigingen op te sporen. Gelukkig kwam iemand van 5 straten verderop ze bij mij aan de deur brengen . Bij greetz konden ze me niet helpen. Heel erg slecht als je voor bijna 80 euro aan kaarten hebt besteld

slechter dan verwacht

Pluspunten

altijd perfecte en keurige bezorging en op tijd

ik had een mail gekregen dat de p0postzegels gratis waren. ik heb nu drie kaarten verstuurd en moest de zegels gewoon betalen. hoe lang is de aanbieding geldig ik heb geen kortingscode gezien, wel opgelet, niet gevonden wat doen we hier verder mee? het waren 3 kaarten, dus 2.07 euro

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede kwaliteit kaarten, op tijd geleverd

Jammer dat de app niet dezelfde mogelijkheden heeft als de website zoals de kortingen en de fotokaarten met meerdere mogelijkheden, nu moet ik op mijn tablet toch de site openen om alles te zien.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kaarten worden goed en op tijd bezorgd. Ook ideaal voor mijn familie in Duitsland!

Cadeaus kunnen niet toegevoegd worden als de kaart naar het buitenland gaat.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ruime keuze aan kaarten. correcte levering. uitstraling vd site komt warm en klantvriendelijk over

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele fijne site. Overzichtelijk, uitgebreid en heel klantvriendelijk!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het was een verrassing om van het Greetz team een verjaardagskaart te ontvangen! Heel goed!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering,super goed wordt alles aangegeven. In een woordt een fantastische webwinkel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

dank je wel voor de super behandeling en posietieve reacties van de super mooie kaart

als je kaarten verstuurd en je betaald de porto kosten er bij dan hoeft de personen die het ontvangen niet na de tijd nog eens porto kosten krijgen waardeloos

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldige service als je in de stress zit of je de tijdsklok nog wel haalt en internet uitvalt en niet meewerkt..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gelukkig hoef je je niet persé te registreren en kan je ook zonder gegevens je ding doen. Dat is voor mij reden genoeg dat ik hier inmiddels tig keren kaarten heb laten versturen. Géén verplichtingen en tevens altijd op tijd!

Ik zou het prettig vinden in de bevestigingsmail je kaart met inhoud nog eens terug te kunnen kijken. Dat vind ik erg jammer dat dit niet meer achteraf kan. Ik denk vele met mij.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik wil Greetz heel hartelijk danken voor de felicitatiekaart die ik heb mogen ontvangen voor mijn eigen verjaardag . Hartelijke groet . M.Ebbeler.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes op tijd bezorgd

De Stampz langer geldig laten blijven

goede service, goed behandeld

Ik maak mijn kaarten altijd via Greetz.Ik heb twee kaarten gemaakt. U geeft aan dat de postzegels gratis zijn. De kortingscode heb ik helaas niet genoteerd en was ik vergeten bij afrekenen. Om dan weer helemaal terug te gaan moest ik de kaart opnieuw maken om de code te weten te komen. Beter is, zoals Greetz altijd deed, de postzegel gewoon niet in rekening te brengen!! Groet, Jan van Lente.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Hoor net dat mijn kaart voor mijn kleindochter Fenna niet geleverd is vandaag , dat vind ik natuurlijk helemaal niet leuk.....Ze word 2..... ook al n paar keer dat de helft van de tekst ontbrak die ik er in gezet had...dus ik ga het nu bij n ander proberen....

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik had 50 uitnodigen zonder envelop besteld. Tot mijn schrik was het formaat anders dan een standaard A6 envelop. Na contact met klantenservice Greetz kreeg ik de passende enveloppen gratis toe gezonden!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam