perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd super optijd, leuke cadeau's

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

in een woord gezegd ,,,,,grandioos,,,,

goede service, goed behandeld

Pluspunten

bestellingen netjes verzorgd

ik vind de reclames soms misleidend. bv. staat alle postzegels gratis en dan daaronder in minuscule lettertjes alleen in Nederland en niet geldig voor pakjes. ALLE is to ALLE zonder uitzonderingen. Bij uw concurrent hallmark was het daadwerkelijk ALLE

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Was een tijd geleden dat ik een account aan maakte maar ga ik zeker vaker doen. Meer dan schappelijke prijs en snel geregeld makkelijk programma om je kaart zelf te maken! Super!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten!

Let op: de kortingscodes gelden niet voor alle soorten kaarten!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super kwaliteit en levering!! Ik bestel regelmatig kaartjes via Greetz. En dit verloopt altijd prima! En natuurlijk een super handige site! Joyce

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super, nooit meer verjaardagskaarten vergeten te versturen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Supersnel, leuk dat je gepersonaliseerde kaarten kunt versturen

De maandag garantie werkt niet. Heb voor niets extra betaald. Dat de kaarten altijd in dezelfde vologorde worden weergegeven betekent dat familie vaak dezelfde verjaardagskaart krijgt. Zou hier de mogelijkheid willen hebben om de kaarten als het ware te kunnen schudden, zodat ze in een willekeurige volgorde worden getoond..

zeer slecht, onaanvaardbaar

?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

veel

ik vind het heel moeilijk om de tekst te selecteren zonder dat het tekstvak verschuift

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

dankjewel greetz voor deze bijzondere kaart. zo'n mooie kaart heb ik nog nooit gezien en zo persoonlijk, wauw

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ik vindt Greetz geweldig de kaarten die je maakt zijn prachtig je kan direct zien hoe het is geworden en de post is ook optijd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot assortiment goeie prijs

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heerlijk snel en makkelijk

IBAN nummer kan nog niet standaard ingevoerd worden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd kaarten bij de hand.

Meer goedkopere kaarten / meer ansichtkaarten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd correct en is iets niet oke dan wordt het alsnog in orde gemaakt. Zo makkelijk dat ik het zelf kan en lekker vanuit mijn stoel. Eigen inbreng net zo veel als je zelf wil ,goede service.

voldoende, een redelijke ervaring

Ook gebruik kunnen maken van de gratis postzegels deze week zonder een account aan te maken.Dit vind ik een slechte zaak.!! Vr Groet Berend Kemkers.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ruime sortering en gemakkelijk te bestellen. keurige afwerking!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De bloemen waren erg mooi en mooi verpakt! op tijd bezorgd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede klantenservice.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering, grote sortering kaarten, voor elke gelegenheid iets te vinden

meer kaarten voor mensen die ernstig ziek zijn, dat zijn er zoveel tegenwoordig. Zonder beterschap, maar een sterkte wens die toch nog een beetje gezellig is en er niet uit ziet als een rouwkaart Sterkte met de behandeling, we denken aan je, zo iets..

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Genoeg keuzen aan kaarten.

Jammer dat je nu extra moet betalen als je de kaart opdezelfde dag als de bestelling wilt versturen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Toegankelijke site, overzichtelijk. Goede communicatie, je krijgt altijd een bevestiging! Stipte bezorging.

Het is niet goedkoop.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig wat er allemaal kan bij Greetz. En de klantenservice is altijd behulpzaam en vriendelijk

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam