Ik vind het echt geen handige site! Graag willen wij 1 kaart voor verschillende dagen met verschillende teksten en dit blijkt niet handig mogelijk. We hebben twee uur gezeten om het goed te krijgen en vervolgens gaan we maar iets anders regelen zoveel gedoe is het.
Beste Anneke. Bedankt voor je bericht. Helaas is er geen gemakkelijke manier om een kaart op verschillende data en verschillende teksten te bestelling in een keer. Mocht het om een zakelijke bestelling gaan, dan zou je eventueel de volgende keer via onze account manager kunnen bestellen. Mogelijk dat hier wel een makkelijkere manier voor is. Greetz Claudia
Pluspunten
Ik vind het geweldig geen verbeterpunten op dit moment
Pluspunten
Gemakkelijk bestelproces en leuke kaarten
VerbeterpuntenVervelend dat van te voren niet aangegeven wordt wat de verzendkosten per kaart zijn en hoe het precies zit met de verzenddatums. Helemaal met kerstkaarten..
Beste Wendy, Wat vervelend dat dit niet duidelijk was voor je. Kan je aangeven waar je precies tegen aan bent gelopen? Want dat is ons niet helemaal duidelijk uit je opmerking. En dan kunnen we dit voor de toekomst wellicht verbeteren We horen het graag. Greetz Elise
werkt niet stabiel op je samsung tablet of telefoon al meerdere keren fout meldingen gehad of zelfs hele bestelling was verdwenen. Maar gezien de drukke kerstdrukte kan ik er mee leven, maar anders was de cijfe een 2 geweest.
Hoi Maud, Wat vervelend om te horen van de foutmeldingen, dit zou eigenlijk niet mogen gebeuren. Kan je ons meer informatie sturen? Want dan kunnen we kijken waar dit aan ligt. We horen graag welk deviece je gebruikt en op welk moment je foutmeldingen krijgt. Als je inlogt, moet sowieso je kaart bewaard blijven en zou je hem kunnen afmaken, zonder een nieuwe bestelling te maken. We horen graag van je! Greetz Elise
Pluspunten
super aanbod en service
Verbeterpuntentot nu toe ben ik helemaal tevreden
Pluspunten
Verzend altijd op tijd, makkelijk te bestellen, heel tevreden!
Pluspunten
Gewoon goed.
Pluspunten
Enórm leuk om de kaarten helemaal naar je eigen hand te kunnen zetten. En de bezorging verloopt altijd vlekkeloos!
VerbeterpuntenOmdat ik het erg belangrijk vind om m.n. de persoonlijke tekst goed in te delen en in balans met het ontwerp van de kaart te krijgen kost dat meestal aardig wat tijd. Het is me helaas al een paar maal overkomen dat 'mijn tijd op was' en plots alle gegevens verloren waren...een waar drama voor al dat geploeter! Tijdrovend en nogal onhandig vind ik het te verplaatsen kader waar binnen je eigen tekst moet vallen. Dat kader doet láng niet altijd wat ik wil en schiet meestal alle kanten op, behalve de goede dus! M.a.w. zou dat onderdeel wellicht 'logischer' oftewel wat gebruiksvriendelijker ontworpen kunnen worden? Als dat ooit zou lukken - horen jullie mij niet meer: behalve dat ik verder alleen maar laaiend enthousiast ben & blijf over Greetz! Mooie dagen toegewenst.
Beste Jeannette, We gaan aan de slag met je opmerkingen, want dat van de kaders zou absoluut niet mogen! We ontvangen dit soort feedback graag. Wel een tip van onze zijde, zodat je kaart hopelijk niet meer verloren gaat. Log in tijdens het maken van je kaart en sla deze tussentijds op middels het "wolkje" rechtsboven in. Bel of mail ons gerust als er nog vragen zijn. Met vriendelijke greetz, Elise
Pluspunten
Snel contact en direct antwoord op mijn vraag.
VerbeterpuntenHet is mij onmogelijk om te kijken op uw website wat voor tekst ik op het bestelde Merci tablet heb genoteerd. Toen heb ik gebeld naar de klantenservice en die heeft mij dat voorgelezen. Het was accoord. Maar kan dat niet op de website worden bekeken? Vriendelijk dank voor uw reactie, J.C.Spangenberg, Eemnes.
Beste, We gaan je tip zeker door geven aan de verantwoordelijke afdeling. Het zou een mooie verbetering zijn als je dit ook goed kan lezen op de tablet! Wel zeer goed om te horen dat je snel bent geholpen door onze klantenservice. Laat het gerust weten als we nog iets voor je kunnen betekenen. Greetz Elise
Pluspunten
Goedkoop en gemakkelijke website. Erg gemakkelijk dat je zelf je adressenboek kunt bijhouden en de orderhistory kunt bekijken!
Pluspunten
grote sortering, die handig is gerubriceerd; goeie prijs/kwaliteit verhouding veel tekstkeuzes zeer gebruiksvriendelijk
Verbeterpuntenwijzigingsmogelijkheid vanaf winkelwagen
Beste Johan, Dankjewel voor je opmerking. We gaan je vast verklappen dat er binnenkort een mooie verbetering voor het winkelmandje aan zit te komen. Laat het gerust weten als we nog iets voor je kunnen doen. Greetz Elise
Pluspunten
kaartje is alsnog bezorgd.
Verbeterpuntenhet zou wel prettig zijn als het kaartje bezorgd wordt, waar ik 3,49 voor betaald heb. Had dit geld beter in een collectebus kunnen gooien
Beste meneer/mevrouw Klooster. Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat de kaart niet is aangekomen. Dat is zeker niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor. Helaas zijn wij afhankelijk van PostNL voor de bezorging en hebben hier dan ook geen invloed op of inzicht in. Uiteraard hebben wij het printproces gecontroleerd en zien dat de kaart netjes is geprint en verzonden. We zien niet dat je hier telefonisch contact over hebt gehad. Als tip willen wij je wel meegeven dit altijd te doen. Wij weten het niet als een kaart niet is aangekomen en kunnen daar dan ook niet op anticiperen.Graag zouden wij je willen vragen of je het op prijs stelt als wij je een kortingscode sturen ter waarde van de bestelling.We horen het graag van je.Greetz Sasha
Pluspunten
Duidelijk en makkelijk
VerbeterpuntenAdressering aanpassen zodat je iemand "per adres" kunt adresseren. Bijvoorbeeld als iemand in het ziekenhuis ligt.
Beste Bianca. Bedankt voor je reactie. Helaas is het niet duidelijk wat je precies bedoeld. Als je een kaartje naar het ziekenhuis zou willen sturen dan is dit mogelijk. Je kunt hiervoor gebruik maken van de bedrijfsnaam en extra regel. Bij de bedrijfsnaam vul je de naam in van het ziekenhuis en bij de extra regel de afdeling en kamernummer. Dan kun je de rest adresseren aan de persoon voor wie het bestemd is. Mocht je er niet uit komen met adresseren, dan kun je altijd contact met ons opnemen hierover. Dat is geen enkel probleem. Greetz Sasha
Pluspunten
Altijd optijd en duidelijk pagina
VerbeterpuntenIk zou de kalender graag willen wissen
Beste Ciska. Het is zeker mogelijk om je kalendermomenten te verwijderen. Dit is alleen mogelijk vanaf een vaste pc of laptop. Op onze apps of mobiele website is dit helaas niet mogelijk. Als je inlogt op de website en je gaat naar mygreetz en dan kalender, dan kun je daar een kalender moment aanklikken en deze per kalender moment aanpassen/verwijderen. Wij kunnen wel in 1x je hele kalender voor je verwijderen als je dit zou willen. Mocht je verder vragen hebben, laat het gerust weten. Greetz Sasha
Pluspunten
Tijdbesparend, vlotte verzending, mooie kaarten met ruime keuze.
VerbeterpuntenMijn kaart, ordernr; 1-SXLCBZATRC, is niet bezorgd. Dus vandaag maar weer verstuurd.
Beste Riet. Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat de kaart niet was aangekomen. Je kunt ons altijd contacteren hierover. Het is zeker niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor. Een tip voor de volgende keer is om eerst contact met ons op te nemen. Wij doen dan een adres controle en als alles klopt zullen wij de kaart op onze kosten opnieuw voor je versturen. Voor het ongemak hebben wij de eerste bestelling die niet is aangekomen geannuleerd. Hierdoor ontvang je een e-mail met een kortingscode ter waarde van de bestelling. De kortingscode is een jaar geldig. Mocht je verder vragen hebben, laat het gerust weten. Greetz Sasha
Deze code gekregen: SORRYOKT14 Helaas was dit niet te verwerken in de order. Dit n.a.v. het opnieuw moeten maken van de kaart. Hierna is het nog een keer mislukt. (en het licht niet aan de verbinding of mijn computer) Al met al heeft mijn kaart veel tijd gekost. Hoe lost u dat op?
Beste Jan. Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat je zoveel problemen ondervond tijdens het bestelproces. We zien dat het vandaag alsnog is gelukt. We zien dat je ook geen account hebt. Wij raden je aan om wel een account te gebruiken. De kaart wordt dan automatisch opgeslagen en als er dan iets fout gaat, dan is je kaart weer terug te halen. Graag willen wij je een kortingscode geven ter waarde van de korting die je wel hoorde te krijgen. Stel je dit op prijs? We horen het graag van je. Greetz Sasha
Pluspunten
Ja
Verbeterpunten1. Uitbreiding met meer keus voor volwassenen
Beste Jeroen. Bedankt voor je bericht. Wij tellen wel 81 kaarten om iemand te feliciteren met de zwangerschap. http://www.greetz.nl/kaarten/zwanger Daarnaast kun je altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt over ons assortiment. Wij helpen je dan uiteraard graag verder. Kun je ons vertellen wat je precies bedoelt met In combinatie met een kerstkaart? We willen je suggesties/opmerkingen graag doorgeven aan de desbetreffende afdeling. We horen het graag en helpen je graag verder. Greetz Sasha
Pluspunten
Prijs categorie en service
VerbeterpuntenDe blanko enveloppen hebben amper een.plaklaag. Dat moet veel beter. Ook de muziek in de kaarten moeten wat langer.
Pluspunten
makkelijk, veel keus en altijd leuk, en de cadeaus erbij maken het tot een feest, altijd raak! Woon in Dubai als expat, maar zo kan ik mijn Nederlandse familie en kennissen nog altijd, of eigenlijk zelfs beter verassen, LEUK!
Verbeterpuntensamenwerking met gedachtengedichten, boeit mensen als je voorbeeld teksten kunt aanbieden denk ik
Pluspunten
Bestellen via computer uitstekend. Via Ipad is het een ramp, zelfs onmogelijk. Ik ben meer dan een half uur bezig geweest met 1 kaart versturen.
VerbeterpuntenChatten werkt uitermate slecht Moest iedere keer erg lang wachten. Zo lang dat ik er mee gestopt ben.
Beste Drika. Bedankt voor je bericht. Wat ontzettend vervelend te vernemen dat de chat slecht werkt. Wij krijgen juist hele positieve reacties op de chat. In de chat geschiedenis zien wij dat er wel is nagedacht over wat er aan de hand kon zijn alleen is er op een gegeven moment niet meer door jou gereageerd. We zien dat het inmiddels wel is gelukt om de kaart te bestellen. Het is een mooie kaart geworden. We zijn wel benieuwd naar je opmerkingen over de chat. Als je ons dit nog zou willen laten weten, dan zullen wij hier naar kijken. We horen het graag. Greetz Sasha
Pluspunten
Makkelijke opmaak, veel keuze.
VerbeterpuntenAls je eenmaal de adressen hebt aangegeven aan wie je de kaart gaat verzenden, de kaart opslaat en dan weer opent om nog wat adressen toe te voegen staan diverse namen dubbel in het adresboek en het systeem geeft het verkeerde aantal adressen aan. Duurde erg lang voordat het aantal klopte. Jammer dat er vlak voor betalen geen totaaloverzicht komt aan wie je de kaart verstuurt.Daar zou je dan nog de optie moeten hebben een adres te verwijderen of toe te voegen.
Beste Pauline, Bedankt voor je reactie. Het is mogelijk dat als je kaarten gaat bij bestellen en dan adressen toevoegt, dat de adressen automatisch worden opgeslagen. Het kost dan inderdaad meer tijd om dit goed te krijgen. We zijn wel benieuwd naar de het bestelproces wat je hebt doorlopen. Zou je ons kort uitleggen welke stappen je precies hebt doorlopen? Dan kunnen wij dit ook nalopen om te kijken of wij hier iets aan kunnen veranderen. We horen het graag en helpen je graag verder. Greetz Sasha
Pluspunten
PRIMA NIETS OP AAN TE MERKEN
Pluspunten
snelle levering, prima verzending
Pluspunten
Al heel veel kaarten verzonden via Greetz! Ben erg tevreden!!
VerbeterpuntenIk hoop wel dat de eenmalige machtiging blijft bestaan bij jullie!
Pluspunten
De site is veel duidelijker geworden, heerlijk!
VerbeterpuntenIK zocht een kerstkaart in de franse taal en kon deze niet vinden,helaas...wèl veel in het engels
Beste Angelique, Helaas hebben wij inderdaad geen kaarten in de Franse taal. We zullen dit doorgeven aan de desbetreffende afdeling, want dat zou natuurlijk een mooie aanvulling zijn. Het hangt natuurlijk wel al van de animo hiervoor. We gaan het in ieder geval doorgeven. Mocht je verder nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dit graag! Greetz Sasha