Pluspunten
In eerste instantie zat het etiket van de wijnfles er slordig opgeplakt. Na contact te hebben gehad met greetz kon ik de fles kosteloos retour sturen en greetz heeft het geld teruggestort. Ik ben erg tevreden over hoe ze mijn klacht hebben opgelost!
Beste Esther. Bedankt voor je reactie. Wat vervelend te vernemen dat de bestelling niet helemaal naar wens is aangekomen. Dat is zeker niet de bedoeling. Helaas zien wij niet dat er contact met ons is opgenomen hierover. Hierdoor konden wij hier ook niet naar handelen. Het is wel zo dat de luchtbubbels vaak te maken hebben met de luchtvochtigheid in de ruimte en dat het kan helpen om de fles op kamer temperatuur te laten. Heb je voor ons nog informatie van de bestelling? Dan kijken wij graag nog even wat we voor je kunnen betekenen. We horen het graag. Greetz Sasha
Pluspunten
zo handig om een echt persoonlijke boodschap aan iemand te kunnen sturen!
Pluspunten
Wat een geweldige service! Voor het eerst kerstkaarten besteld bij Greetz die helaas niet helemaal naar mijn volle tevredenheid waren. Maar na telefonisch contact met een hele aardige dame Inge, krijg van ik Greetz een gehele nieuwe set kerstkaarten. Ik ben super blij!
Pluspunten
Er is zoveel keus. Er is altijd wel wat voor je bij en je kunt het zo duur maken als je zelf wil.
VerbeterpuntenIk zou aan het eind voor de betaling de hele kaart nog wel willen zien. Dan kan ik kijken of ik het toch wel goed gedaan heb.
Beste Mieke, Bedankt voor je bericht. We kunnen je informeren dat het op de reguliere website in ieder geval mogelijk is om de kaart in te zien. Je kunt bij de kaart klikken op het grootglas rechtsonder van de kaart. Daarmee kun je de kaart bekijken. Zoals de kaart in het winkelmandje eruit ziet. Zo wordt de kaart ook geprint en verzonden. Mocht je verder nog vragen en/of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten. Greetz Claudia
Pluspunten
Stampz, leuke kaarten en inpakpapier. Veel mogelijkheden
VerbeterpuntenDe voorbeelden kloppen soms niet met hoe iets uiteindelijk op de kaart komt.
Beste Mattanja, Bedankt voor je reactie. Het klopt inderdaad dat soms teksten verschuiven waardoor de kaart er niet uitziet zoals je deze hebt besteld. We zijn hier wel mee bezig om dit op te lossen. Geef daarom vooral aan als de bestelling niet klopt, dan kunnen wij dit verder intern uitzoeken. Is er recente bestelling niet goed gegaan? Heb je voor ons het ordernummer daar van? Dan kijken wij het voor je na en helpen je graag verder. Greetz Claudia
Pluspunten
Snelle levering en zeer ruime keus aan leuke kaarten. Goed en overzichtelijk. Al veel gebruik van gemaakt. Makkelijke manier en je hoeft de deur niet uit.
Beste Els, Het is zeker mogelijk om tekst van een andere website te plakken in de kaart. Je kunt gebruik maken van de toetsen CRTL en de letter C om de tekst van de website te kopiëren en CRTL V om de tekst in de kaart te plakken. Ook kun je een afbeelding maken van een gedicht of tekst en deze uploaden in je kaart. Mocht je er niet uitkomen, laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder. Greetz Claudia
ik moest echt een kaart wegsturen! dus kon niet anders dan met greetz maar nu kan ik geen andere verzendoptie aanklikken dan de duurtse dit vindt ik echt heel slecht!!!! heb het 2 xgeprobeerd met een andere kaart. maar kan niet de reguliere post van 59 ct indrukken patricia vergunst
Beste Patricia. Bedankt voor je e-mail. Wat vervelend dat je geen andere verzendoptie kon kiezen. We hebben het voor je nagekeken en zien dat je de bestelling na 20.00 uur hebt geplaatst. Tot 20.00 kun je met reguliere verzending via PostNL bestellen en dan gaat het nog dezelfde dag weg. Als je tussen 20.00 - 22.00 uur bestelt, dan kun je kiezen voor Greetz Express en dan wordt de bestelling ook dezelfde dag nog verstuurd, maar wordt het de volgende dag met een koerier geleverd. Hier zijn de kosten voor bezorging wat hoger. Als je dit niet wilt, dan kun je kiezen voor de volgende dag verzending met postnl. Mocht je hier nog meer informatie over willen ontvangen, dan horen wij dit graag. Greetz Claudia
Pluspunten
Het was een mooi boeket
VerbeterpuntenWe hebben veel moeite moeten doen om het adres er in te krijgen. Gebeld met jullie, en het toen dachten dat het goed kwam blijkt het huisnummer i.p.v. 53 hebben jullie er 153 van gemaakt. Het verdient niet de schoonheids prijs
Beste Riet. We hebben het voor je nagekeken. We zien dat er een ander adres was ingevuld. De postcode kwam niet overeen met de straatnaam. Dit is aangepast en de bestelling is alsnog verzonden met het juiste adres. We zien niets over een wijziging in het huisnummer. Kun je ons hier wat meer informatie over geven? We zoeken dit dan graag nog verder uit. Greetz Claudia
Pluspunten
Goede en snelle levering. Ook vollop keuze uit cadeau's als je die er een bij wilt :)
VerbeterpuntenIets meer variatie in cadeau's zou fijn zijn
Pluspunten
ik vind het erg leuk dat je zo veel variatie en eigen inbreng heb.
Verbeterpunteniets meer stickers van nieuwjaar
Pluspunten
Ik had een kaart gestuurd voor 5 december met daarin een gedicht met verrassing voor onze vrienden. Deze had ik laten bezorgen met bezorg garantie op 5 december. De kaart werd echter bezorgd op 6 december terwijl de trick and trace code van de PTT post wel aangaf dat het op de 5e bezorgd was. Greetz hierover benaderd en ondanks wat PTT aangaf dat het wel op tijd was bezorgd (dit klopte dus van geen kant) mijn klacht serieus behandeld en mijn geld voor de garantie bezorging terug gestort op mijn rekening.
VerbeterpuntenMeer controle uitvoeren bij PTT post
Pluspunten
Veel keus
VerbeterpuntenBeetje jammer als je nog 2 kerstkaarten na moet sturen dat de prijs die doorgestreept is nog hoger is als normaal. Bijv. kaart is normaal €1.70 maar per 10 €1.40, klik ik op 2 stuks is de kaart ineens € 2.55!
Beste Lisa. Bedankt voor je bericht. We willen dit graag verder voor je uitzoeken. Je geeft aan 2 kerstkaarten na te willen sturen en de prijs hoger is. We zien helaas geen bestelling. Kun je ons hierover mailen op [email protected]? Graag met informatie over welke kaart je wilde bestellen. We horen het graag. Greetz, Claudia
Kaart op de site is b.v. €2.90 bij het afrekenen is het ineens een euro duurder.
Beste Patra. Bedankt voor je e-mail. Wat vervelend dat de prijs omhoog is gegaan. Wij hebben dit direct voor je nagekeken en zien dat je de bestelling zonder account hebt gemaakt. Dit betekent dat de prijs die je tijdens het bestelproces de ledenprijs is en in het winkelmandje wordt de niet-ledenprijs berekend. We raden je wel aan om een account aan te maken. Hiermee zijn de kaarten namelijk wel 20% lager. We hopen dat het zo duidelijk is, anders horen wij het graag. Greetz Claudia
Pluspunten
kaarten in Nederland is geen enkel probleem, wel naar het buitenland
Verbeterpuntenadresregel voor buitenlandse adressen toevoegen Ik kreeg de vele toevoegingen niet geplaatst De nummering is anders, wordt niet geaccepteerd in de Greetz-adressering
Beste meneer/mevrouw. Bedankt voor je bericht. We zullen kijken naar de buitenlandse adressen. Het zou inderdaad wel goed moeten worden verwerkt. De nummering kun je op de normale wijze invullen. Voor landen zoals Amerika waarbij het huisnummer voor de straatnaam gaat, wordt dit automatisch aangepast. Mocht je verder vragen hebben, laat het gerust weten. Greetz Claudia
Pluspunten
veel keus ik zie geen ROOD gemarkeerde vragen....
Verbeterpuntengeen antwoord op mijn 2 vragen!
Beste Elisabeth. Bedankt voor je e-mail. Kun je ons vertellen welke 2 vragen je bedoelt? Dan helpen wij je graag verder. Als je ons hierover kunt mailen op [email protected] dan beantwoorden wij graag de vragen. Met vriendelijke greetz. Claudia
Pluspunten
Ben blij met Greetz en de ontvangers zijn er altijd blij mee, de kaarten of cadeautjes.
Pluspunten
Supergoede website, makkelijk zelf kaarten maken en de service is onovertroffen!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
INGEWIKKELDE SITE
VerbeterpuntenMAAK VERWIJDEREN UIT BOODSCHAPPEN-KARRETJE EENVOUDIGER
Goedemiddag Peter. Bedankt voor je e-mail. We vinden het jammer te vernemen dat het winkelmandje niet eenvoudig is om kaarten te verwijderen. In principe kun je per artikel op het kruisje klikken om het geselecteerde artikel te verwijderen. Mocht je er toch niet uitkomen, dan horen wij het graag en helpen wij graag verder. Greetz Claudia
Pluspunten
Makkelijk, mooi, voordelig en altijd op tijd!
Pluspunten
goed en klantvriendelijk bedrijf ik had een kaart besteld met een muziek je maar bij aankomst deed het muziekje het niet ik belde greetz en kreeg een aardige mevrouw aan de lijn die mij goed vriendelijk en snel hielp en goed bezig ga zo door greetz !!!!!!!!! bedankt
Verbeterpuntenniet echt gemerkt tis een goed georiënteerd bedrijf na mij weten
Pluspunten
ik ben zeer tevreden over de bloemen en de verpakking.Het is een plezier om te ontvangen en kado te geven.Soms op het eiland Texel wel eens te laat.Maar daar vindt Greetz wel een oplossing voor. Maak er veel gebruik van hartelijke groeten.
Pluspunten
Altijd keurig en op tijd
VerbeterpuntenBlijf zo en maak het niet ingewikkelder!