slechter dan verwacht

De beloofde korting wordt niet verrekend ook al heb ik op de link in de mail geklikt En nogmaals de kortingscode heb intetypt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Greetz, je kunt er altijd terecht,ze denken met je mee,helpen waar nodig is,en ik ben echt super blij met ze. Een 10 met een griffel!!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kwaliteit & service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gepersonaliseerde producten. Keuze mogelijkheden.

Bestellen via je sm.phone

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Over het algemeen ben ik best tevreden over Greetz.

vandaag zat het niet mee, verschrikkelijk, probeer je twee kaartjes te maken op de IPad, ben je daar anderhalf uur mee bezig omdat het niet werkt, de tekst verschijnt wel in het kader maar vervolgens niet op de kaart als je voor een ander lettertype hebt gekozen, het is echt zo irritant dat ik er bijna de brui aan had gegeven.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Handig en snel

Ik heb net een rouwkaart verzonden met op de envelop een fijne blije kerstbal rond het adres. ik zag geen manier om die te verwijderen. beetje jammer...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer ruime keuzemogelijkheden Kwalitatief drukwerk Goede snelle levering Helpdesk functioneert zeer klantvriendelijk

Blijf doorgaan met vernieuwingen. Laat je (nog) meer zien in de markt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gemakkelijke en duidelijke site Eenvoudig kan ik de mooiste kaarten kiezen Wat een groot en hip assortiment

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat leuk zo'n doos Merci met eigen tekst! Het werd echt heel goed ontvangen en met plezier opgegeten!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Origineel aanbod Knipoog in alles wat ze doen Zeer prettige klantenservice

Graag zou ik op dezelfde dag willen kunnen bezorgen als dat ik bestel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handig, snel en leuke kaarten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd tevreden met wat ik besteld heb gehad ! De kaarten kwamen alle op tijd bij vrienden en familie!

Na hard sparen één kaart gratis, alleen als je het dan wilt gebruiken is het al verlopen! Jammer Greetz!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vind jullie in alle opzichten een geweldig professioneel bedrijf. Ben blij met jullie !!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super leuk assortiment!!

Alles top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super goede service

zeer slecht, onaanvaardbaar

kan ik niet meer met automatische afschrijving betalen?? ??? is dit geschrapt?? slechte zaak!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk, leuk en de beste voor mij!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

superleuk aanbod kerstkaarten en goedkoop!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruimte om creatief je eigen kaarten te maken!

Geen :-)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijk, makkelijk, veelzijdig.. Prima service

Site loopt vaak vast op Android..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten, veel keus Tot 20.00 besteld de volgende dag in huis Magic Cards Cadeau mogelijkheden

Ik mis een aantal letter mogelijkheden zoals de O met een streepje erdoor Beloning systeem met punten, waarbij je punten helaas verlopen na bepaalde tijd

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam