goede service, goed behandeld

Pluspunten

grote keuze, leuke kaarten en goede service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie nieuwe website Alleen kan men de bezorg expres niet weg vinken

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer goede drukkwaliteit en veel mogelijkheden. Prima respons op verbeterpunten of tips.

Na uren van zeer zorgvuldig fotocollages en teksten maken even een boterham eten en dan afwerken met adressen. Daar kreeg ik de oorlogsmelding "Sorry, te lang gewacht" en alles was weg. Kon ik opnieuw beginnen! Dan is het maar goed dat niemand van GREETZ in de buurt zit.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ideaal voor als je in het buitenland woont en het "thuisfront" een bericht voor een verjaardag, geboorte, zomaar of andere gebeurtenis wilt sturen. snel gemaakt, eventueel een kadootje erbij. kwaliteit is heel goed, en het versturen is zelfs redelijk last minute nog te doen. perfect!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over Greetz, Het is nu gemakkelijker geworden met het grotere formaat en meer keuze in lettertypes... snel en gemakkelijk Helemaal TOP !

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De keuze is reuze en altijd op tijd.

slechter dan verwacht

Ik vind de leesbaarheid op verschillende momenten zéér slecht !! De kleuren-combinatie wit en blauw is sowieso slecht te lezen, Als dat niet verandert, ben ik klaar hier, Sorry

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en perfect afgeleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

*Veel keuze aan leuke kaarten *Regelmatig leuke acties/kortingen *Veel mogelijkheden om je kaart te bewerken *Gebruiksvriendelijk *Vanuit je luie stoel een kaart versturen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kaarten zien er netjes en verzorgt uit,

goede website, is ruk geworden na laatste update. met chrome kom ik er niet door en met IE heb je alleen maar rare dingen zoals verplicht express post als je 3 dagen vooruit een kaart klaar wil maken. Hoop dat volgende keer website weer normaal werkt, anders toch eens bij hallmark ofzo kijken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, veel keuze

Kaarten selecteren op prijs zou handig zijn! Niet duidelijk of je nu als "lid" of als je bent aangemeld 20% korting op alle kaarten krijgt......

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuzes en makkelijk te bestellen!!

soms laad hij niet alle tekst of plaatjes bij het eind resultaat (vóór bestelling), ik denk een software fout. Je krijgt dan een vraagteken waar het plaatje zou moeten komen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Tot nu toe alleen maar perfect. Zal blijven sturen via Greetz. En een mok die ik had besteld met foto, was de volgende dag al in huis. Mijn compliment.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gewoon.... geweldig en gemakkelijk en een groot assortiment. En GODZIJDANK niet verplicht dat registreren waar ik me altijd zo aan erger. Dus mede daar door bestel ik hier bijna altijd mijn kaarten!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel erg snel, de volgende dag al in huis, Er was een fout op de voorkant, twee woordjes op een hoopje afgedrukt dus fout. 1 Telefoontje naar klanten service en de kaartjes worden de volgende goed afgedrukt nog een keer bezorgd. Prima service..Perfect

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel klantvriendelijk

Blijf zo doorgaan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Je klant verrassen, is de hoogste vorm van service aan de klant! Wel nu dat is Greetz bij mij gelukt. Gisteravond besteld vandaag in huis, Top!

Chrome compatibel maken.

slechter dan verwacht

Pluspunten

De mevr.van de klanten service heeft mij uitstekend geholpen.Door de veranderingen in uw computer systeem, kan ik niet betalen dan moet er een andere browser geïnstalleerd worden.De symbolen voor betalen werken niet. Voor het veranderen van de bestelde aantallen heb je een kwartier nodig.Die mevr.heeft mij de juiste weg gewezen via de telf.een pluimpje voor die mevr.

Makkelijker de bestelde aantallen veranderen. Een betaling systeem waar voor je geen nieuwe browser moet installeren. De lopende bestelling kan vervallen door teveel moeilijkheden in uw systeem

goede service, goed behandeld

Jammer dat je bij een orderbedrag van € 114 nog € 1,99 verzendkosten moet betalen (boven € ?? zou toch extra service kunnen zijn?)

slechter dan verwacht

Pluspunten

Niet de deur uit hoeven om een kaart en postzegel te kopen en je kan je eigen persoonlijke kaart maken

Het duurt de laatste tijd heel lang voordat de kaart verwerkt is en ik heb al 3 keer gehad dat de kaart verwijderd is! Heel irritant!

voldoende, een redelijke ervaring

Ik wilde een bos bloemen op de 25e laten bezorgen, echter deze kwam een dag later. Blijkbaar is de ontvangstdatum een dag later dan de datum die je als verzenddatum opgeeft. Hierover ben ik niet geinformeerd. Ik vind het jammer dat nu het "verassingseffect" een klein beetje verpest is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime keus, leuke kaarten voor elke gelegenheid, veel ruimte voor eigen ontwerp/foto, overzichtelijke website, betrouwbare uitvoering en bezorging. Eventueel bijgevoegde cadeaus zijn echt zoals op de website aangegeven en stellen niet teleur.

Iets te pusherig met het aanbevelen van grotere kaarten en cadeaus meesturen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Perfect systeem voor een gewewldige verjaardagskaart

De verrekening van opgespaarde stamps is ZEER onduidelijk!!! Een simpeler systeem is zeer aan te bevelen!

voldoende, een redelijke ervaring

kreeg net melding dat ik een code kon inleveren vanwege het uit de lucht zijn van de site......niet in te leveren !!!!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam