goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zelf kaarten maken!

Best duur.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kaarten zijn leuk en mooi. Wordt erg op prijs gesteld.

Het programma werkt niet goed!!! b.v. gebakje verkleinen: kijk ik later zit er een groot gebakje in een klein vierkantje. Heb dan veel te lang werk en vind dat erg lastig!!!! Het spiegelen gaat ook regelmatig fout, wanneer ik het bekijk is het vaak teruggedraaid!!!!! Momenteel geen hoge beoordeling.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wij zijn er, van het begin van Greetz al bij en nooit problemen gehad! Super handig en ook als je er een kado bij besteld wordt het netjes afgeleverd...DIK tevreden :-)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

gemakkelijk

Ik heb een account, dan moeten de voordelen gewoon op de account staan en niet in een mail, zodat ik ze meteen kan gebruiken als ik een kaart maak

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prachtig om hier kaarten mee te versturen.Adresboek heel handig.

de lettergrote aanpassen met dat balkje vind ik onhandig,dat vond ik eerst met cijfers aanduiden gemakkelijker.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd een bruikbare kaart in het assortiment, het Stampz spaarsysteem is een leuke beloning.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Op 20/11 bestel ik voor € 18,85 een ballon met bezorgdatum 21/11. Maar op 24/11 is de ballon nog niet bezorgd! Dit heeft grote vervelende gevolgen voor mij binnen de familie :-( Nergens kan je reclameren bij Greetz.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten! Veel keuze!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik heb alleen maar positieve reactie op verzenden en ontvangen gewoon top

goede service, goed behandeld

Pluspunten

mooie verpakking zelf kiezen wanneer geleverd breed assortiment duidelijke website

goede service, goed behandeld

Pluspunten

altijd mooie kaarten. Bestelgemak en keurig op tijd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten , goede levering - super gemakkelijk !

zou het zo 1 - 2 - 3 niet weten :-)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk en snel en vele keus

Als je een condoleance kaart stuurt staat er bij de eind pagina na het versturen en betalen een standaard pagina met de tekst ;uw verrassing is onderweg...niet echt toepasselijk....

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

10 sterren en verdient! Omdat wij als klant op jullie kunnen bouwen en jullie kunnen vertrouwen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Simpel, veel keuze, tot nu toe altijd op tijd

In de app toevoegen dat je ook naar jezelf kunt versturen

voldoende, een redelijke ervaring

Werking site is onduidelijk: Veel te veel opties op vage momenten...

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In 'normale' omstandigheden goede verzorging en bestelling, maar....... zie 'aanbevelingen'.

Als beloofd wordt: 'voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden', dan moet het niet zo zijn dat ik, als ik om 20.30 een bestelling doe, gedwongen wordt van Greetz express gebruik te maken (extra kosten!!) zonder van de gewone bestelling gebruik te kunnen maken. Voor mij een reden een volgende keer te heroverwegen of dan wel van Greet\ gebryuik maak.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect, kaart kwam op tijd aan

slechter dan verwacht

Pluspunten

ruime keuze, makkelijke website

De kaarten zijn flink duurder geworden. Graag wil ik kunnen selecteren om eerst de goedkoopste of duurste kaarten te kunnen zien. Dit was toch eerst. Niet klantvriendelijk dat dit nu niet meer kan.

voldoende, een redelijke ervaring

Voor mensen met niet al te scherpe ogen zeer slecht leesbaar, zeer vermoeiend. Letters veelal wit, brrrrr........

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed en op tijd verzonden

Pensioen kaarten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Al heel vaak gebruik gemaakt van Greetz, Voornamelijk kaarten verstuurd maar ook geboortekaartjes voor kleindochter besteld. Makkelijk, snel, veel keus, persoonlijk en zeker niet duur! Ik ben een tevreden klant.

Kan er niet zo snel één bedenken :-)

slechter dan verwacht

Pluspunten

LEUKE KAARTEN adviseerde veel mensen aan om deze site te gebruiken altijd een speciale kaart op maat .

Maar het gaat niet goed als je korting krijgt of het aan mij ligt weet ik niet maar ga de kaarten voortaan via KAARTHUIS versturen. ik bestel altijd via greetz en al verschillende keer niet goed gegaan. korting maar 1 week geldig . moet je ook maar net een kaart moeten sturen zorg dat het op GREETZ TEGOED komt al is het maar 5% en je daar op kunt sparen tot een MAX per kaart. Altijd 20% korting op kaarten staat er boven aan met vriendelijke groet, jolanda

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam