perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke artikelen en goeie service1

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd duidelijk en op tijd bezorgd

Ga zo lekker verder

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Je kan van alles zelf er op zetten zoals foto ,versiering ect.

Niet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, gemakkelijk, duidelijk en leuk. Veel keuze uit kaarten. Het sparen vam stampz voor een gratis postzegel. Kortom top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super leuk de bloemen en kaart En heb al heel wat kaartjes besteld Tot nu toe alles top geregeld.

Nix

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb een mooie kaart kunnen maken voor een redelijke prijs en de bezorging is ook correct gegaan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk En op tijd bezorgd

Emoticons of stickers moderniseren

n.v.t

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi kaarten voor een goede prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Greets komt z’n beloftes na.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen, zojuist bloemen ontvangen, 3 rozen, 1 anjer een witte en een donkerrode chrysant. Echt om te schamen om zoiets te versturen voor zoveel geld. Big business. Een vervelende sjacherijnige bezorger, die hard op de deur stond de bonzen omdat we nu eenmaal slecht ter been zijn. Boeket afgeleverd in best een beetje verfrommeld doos. Op chrysanten kun je zelfs wel 3 weken vershoudgaratie geven en op een anjer die in de knop staat ook. Voor mij, ik zou hier zelf nooit bloemen laten bezorgen met deze ervaring

Dit boeket heet denk ik lief, nou wat mij betreft is er niets liefs aan dit boeket. Zonde dat de schenker dit niet weet. Bij lief denk ik aan tere kleuren, zacht en op elkaar afgestemd. Ook de bezorging mag zeker wat vriendelijker en rekening houden met het feit dat niet iedereen achter een deur ligt om de deur te openen. Voor mij echt nooit meer. Smakeloos boeket,

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goeie site, leuke producten

25€ voor 10 bloemetjes (erg klein boeket dus) is wel héél karig

slechter dan verwacht

Pluspunten

Heel erg slecht!!!!

Geen Text op mijn kaart... meerder keren ingevoerd, toch geen resultaat, erg jammer....

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede site, eenvoudig te bestellen, duidelijke info en kado geleverd op de afgesproken tijd/plek (ondanks de coronacrisis)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Uitstekend bedrijf! Alles staat duidelijk op de website, van bestellen tot levering is alles super gegaan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bloemen zijn echt prachtig samengesteld.

Het zou fijn zijn dat bij wijzigingen in bezorgtijden het tijdig gecommuniceerd wordt, zodat ik weet waar ik aan toe ben.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles goed geregeld

Kijk of de site nog gemakkelijk kan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestelproces was makkelijk, gratis verzending deze keer. Track en tracé werkte goed, bestelling op tijd geleverd

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een handige manier om een leuke kaart te versturen!

Korting LIEFS werd 'verrekend', maar het kortingsbedrag was 0,00. Wel handig om dat beter te organiseren...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlot, tijdige bezorging, nemen verantwoordelijkheid, gaan serieus met klanten /klachten om!

slechter dan verwacht

Op de afgesproken datum bezorgen en niet twee dagen later Op tijd bezorgen dus!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede communicatie, bezorging en kwaliteit bloemen! Zowel ik als de ontvanger zijn zeer tevreden.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam