Opgelost

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

GEWELDIGE SITE! JE ZOEKT EEN MOOIE KAART UIT, SCHRIJFT JE TEKST EN GREETZ ZORGT ERVOOR DAT DE KAART OP TIJD AAN KOMT. GEEN GEDOE NAAR DE BRIEVENBUS, LAAT STAAN NAAR DE WINKEL OM EEN LEUKE KAART UIT TE ZOEKEN. ALL IN ONE <3

TIP! Bij aanmaken van uitnodiging ook de mogelijkheid bieden om proefdruk! Dit kan nu alleen bij trouwkaarten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Niet inloggen is fantastisch

Aanvinken op de ipad van de voorwaarden kan beter

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hét adres voor mij om vanuit Canada kaarten naar mijn familie en vrienden te sturen. Het werkt altijd perfect met of zonder kado's.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze aan kaarten en altijd netjes op tijd verzonden. Ik gebruik geen andere kaarten sites meer !! Ga zo door ! Greetzzzzz Jolanda :-)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle orderverwerking en levering

slechter dan verwacht

Pluspunten

ruime keus

leuke kaart gevonden, floepte telkens weg, niet meer terug te vinden. Andere moetnenkiezen: jammer!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en makkelijk

Eigenadres moet ik elke keer opnieuw invoeren, deze zou ik graag alleen bij anders aan willen passen. Ook is het in voeren van naam en adres niet hoofdletter gevoelig, vind ik zelf fijner als dat wel zo is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Even ínwerken, dan heel duidelijk (ben 77 jr.!). Handig als je veel op reis bent.. Je kunt kiezen hoeveel je wilt uitgeven. Komt precies op tijd aan!

Geluidskaarten wel erg duur; alleen voor speciale personen. Bij gewone kaarten kom ik veel dezelfde tegen. Nog meer variaties? Nalezen binnenkant in heel zwakke lettertjes;mag iets duidelijker.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk en kwalitatief

adres bestand steeds weg

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle service Makkelijk programma

Ik had verhuiskaarten gemaakt, na verzenden kwamen bij sommige kaarten bubbels op de kaart. Leek op er plakfolie op de kaart was geplakt dat ging loslaten. Ook hebben een aantal mensen gebeld dat de kaart helemaal gekruld was. De kaart is niet nat geweest. Ik heb de kaarten persoonlijk bij de mensen in de brievenbus gedaan. Erg jammer, persoonlijk vind ik het leuk om een verhuiskaart te bewaren, dit was voor een aantal mensen geen optie meer.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vorige week donderdag (13-11) vóór 22.00 een kaart gemaakt, besteld en betaald voor mijn jarige zoon op zaterdag (15-11). Tot op heden (18-11) nog niets ontvangen!

Duidelijk communiceren met de klant en geen valse verwachtingen wekken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super geholpen. Was een pakketje niet aangekomen,wordt gewoon zonder zeuren opnieuw aangeboden. Een dikke 10 voor deze site. Was overigens de eerste keer dat er iets fout ging,heb al heel wat via hun verzonden,ging altijd goed.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd op tijd verstuurd, echt mooie kaarten ! Jammer dat de post zelf af en toe een steekje laat vallen, maar Greetz doet het uitstekend!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik zit in een rolstoel en dan is dit zeer makkelijk voor mij

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke aanbiedingen, zeer goede service!! Kan kaarten met upload van foto's een zeer persoonlijke tint geven en incl. verzending zijn ze zeer concurrerend in vergelijking met de koop van een kaartje in de winkel en, ik hoef er zelf niet eens voor naar de brievenbus :))

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Via de computer is het prima, qua bestelgemak. Via ipad Liep site regelmatig vast, tekst was verdwenen, ongelijke tekstgrootte, enzovoort maar na dit te hebben doorgegeven een net e-mailtjes gekregen en vergoeding voor 1 kaartje, waarmee t netjes is opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

het was een verrassing om van greetzteam een kaart voor je eigen verjaardag te krijgen. dank jullie wel.

ga zo door met leuke kaarten met dieren en humor.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

altijd op tijd, veel, veel keuze in kaarten, cadeaus keurig verpakt, al veel op deze wijze besteld en altijd enthousiaste ontvangers, zo leuk ook voor de gever dus !!

als je in het maakproces van een tweede, dezelfde kaart een (natuurlijk) ander adres invoert dan verdwijnt het eerste adres en heb je ineens van 1 bestelling die 2 wordt weer 1 bestelling, de laatste dus. Alles werd dus overschreven ..... dat doe je dus maar 1 keer en voortaan begin ik helemaal opnieuw. Gelukkig heb je "meest gebruikte"dus de kaart weer snel gevonden maar het zou toch anders moeten kunnen, technisch, lijkt me

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fantastisch, zo makkelijk en niet duur. Er wordt op tijd bezorgd. Ook naar Amerika. Goede kwaliteit van eigen foto's en voldoende mogelijkheden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben woonachtig in het buitenland en om zo mijn familie / vrienden te verrassen is super. Nooit problemen gehad en als er een probleem is bij het maken van de kaarten wordt je super geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zo leuk, dat ik een verjaardagskaart van jullie kreeg, helemaal op mijn woonadres in Suriname! De kaart kwam ongeveer 2 weken later aan, en ik vond het super! Ik ben erg blij met Greetz; zo kan ik vanuit Suriname altijd op tijd een kaartje in NL laten bezorgen, meestal met een mooie foto van dit prachtige land erop. :) De grote hoeveelheid keuze en eigen mogelijkheden is echt goed.

Het zou handig zijn als je in het adresboek adressen kunt kopiëren. Ik heb bijv. mijn broer en zijn familie als familie erin staan, maar ook de 4 gezinsleden apart, om ze een verjaardagskaart te kunnen sturen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

leuke kaartjes en het uploaden van een adressenbestand is erg makkelijk

Bij het afronden loopt de applicatie regelmatig vast waardoor je weer je kaart opnieuw kan maken. Had dit probleem een half jaar geleden al, maar is nog steeds blijkbaar niet opgelost. Dat heeft veel ergernis tot gevolg :(

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam