perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en gemakkelijk, onwijs fijn!

Iets meer keuze uit soorten kaarten zou altijd welkom zijn!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede afwerking

Voor je het weet staat er 3.95 euro bij de afrekening bij,,,,en dat kun je niet meer weg krijgen.Dan moet ik de bestlling helemaal verwijderen,,,een heel,gedoe. En een zelfde kaart naar nog een ander adres is ook niet zo eenvoudig,,,maar dat kan ook aan mij liggen. Vriendelijke groet,,Willemien Bos

zeer slecht, onaanvaardbaar

Waarom staan er op de site andere prijzen......als je ze besteld zijn ze altijd duurder rara hoe kan dat

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

perfecte service. super tevreden.

geen. ik ben zeer tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

gemak dient de mens! Op elk gewenst moment even een kaartje regelen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime keuze, kaart is altijd op tijd. Gewoon super ! Groetjes .

zeer slecht, onaanvaardbaar

Leuk dat jullie mijn order verwerkt hebben maar om nu alleen een 5 op te sturen naar iemand die 50 wordt gaat me toch echt iets te ver!!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Tot nu toe altijd stipt op tijd. De foto kaarten voor een leek ook makkelijk zelf te maken, en leuke cadeautjes . De ballonnen voor de kids ook toppie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk en op tijd. Kado's mooi verpakt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het was heel erg goed overgekomen, en ook een leuke attentie vond men.

De tijd die ik had doorgegeven was niet goed nagekomen. Toevallig was men thuis, maar dit had ook mis kunnen lopen. Voortaan naar de tip van de verzender luisteren, anders komt men aan een gesloten deur!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ideaal dat je van te voren de datum kan instellen waarop de kaart geleverd moet worden. Ik bestel regelmatig meerdere kaarten voor verschillende data zodat ik het zelf niet meer kan vergeten.

Het zou wat gebruiksvriendelijker mogen. Het werkt over het algemeen makkelijk, maar duurt soms wel een beetje lang door alle stappen die genomen moeten worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze, gemak site, betalingsgemak, snelle en goede levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

altijd mooi op tijd en verse bloemen

goede service, goed behandeld

Er staat een kortingscode maar die is niet terug te vinden als je een kaart stuurt. Ik kreeg van jullie een mail met code E25KORT

slechter dan verwacht

Pluspunten

De kaart en de bloemen die op 4 november jl. zijn besteld zag er goed uit uit, maar.....................

de bezorging was ik niet tevreden over, verre van dat, dan druk ik mij nog zachtjes uit. Wat is het geval: 4 november besteld, bezorgdag zou vrijdag 7 november zijn met uitloop naar naar 8 november. Op maandag 10 november is het pas afgeleverd. Ik vind dit niet kunnen. Kaartnummer 88RQZPAQMF.Cadeaunummer 7H5XJEKPD9.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk, altijd toegankelijk, ruime keus, ook handig dat je cadeaus kunt sturen.

Adverteren (via mail) dat je gratis een postzegel krijgt, maar dat niet kunnen verwerken in een bestelling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

makkelijk in gebruik. snelle levering. Goede kwaliteit

het is moeilijk een eigen foto binnen de kaders te krijgen. 1 vingertip en de foto 'verdwijnt'.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Superhandig en de kaarten zijn heel erg mooi!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een kaart via de post is zoveel leuker dan een app of een mail.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zoveel keus, rustig thuis en niet naar de brievenbus hoeven te lopen! Makkelijk in gebruik en ziet er altijd chic uit! Iedereen is blij als er een groene envelop op de mat valt. Zo goed herkenbaar!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat een top producten. Vooral de fotokaarten zijn bij ons thuis favoriet. Lekker jezelf een snor geven of versieren met een pruik. En het eindresultaat is echt een prachtig kwaliteitsproduct. Ik krijg er vaak complimenten over.

De versieringen zijn al een tijdje niet meer aangevuld. Tijd voor wat nieuws :-).

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alle kaarten en cadeau's zijn op tijd bezorgt. Echter éénmaal met een bos bloemen werd de bestelling een dag te laat bezorgd. Jammer want de jarige is meest alleen op haar of zijn verjaardag thuis. Het betrof hier mijn zusje dus heb ik het uit kunnen leggen. Hoop dat de nu bestelde fles wijn wel op tijd bij de jarige komt.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam