perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top website.. Altijd alles op tijd en perfect afgeleverd.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hallo Greetz, Dank voor de snelle levering van de mij bestelde fles wijn, hierbij stuur ik één klachtje, ik had er ook 'n cadeau verpakking bijbesteld en betaald, die zit er echter niet bij. Zou u die misschien na kunnen sturen? Met vriendelijke groeten, Joze Ceelen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

mooie kaarten, leuk assortiment..goede levering

soms als je een kaart op android maakt staat er geen tekst op

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie goede service ,leuke kaarten!! Ben al jaren gebruiker met tevredenheid.

Wel OPPASSEN met nieuwe postverzenddagen al eens te laat ontvangen voor n verjaardag!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon SUPER handig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ben zeer tevreden over de verzorging van bloemen en fruitbak.z al het iedereen aanbevelen .groetjes ten Hoeve

soms klopt de datum niet hele maal soms komen de bloemen te laat op Texel en dat is jammer ipv op Vrijdag op Maandag pas wat verlept

zeer slecht, onaanvaardbaar

Helaas kunnen ze het niet waar maken om op de gevraagde dag te bezorgen, zonde van geld en de verassing is 3 dagen later niet dat wat het had moeten zijn!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Verwachtingen overtroffen, kaart met bloemen! Prachtig boeket.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

heel fijn dat de kaarten meteen verzonden worden en het grote assortiment.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Dat het steeds beter en makkelijker is om een kaart persoonlijk te maken

Misschien iets makkelijker een tekst invoeren

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

andere keren ging het wel goed

De laatste order is niet aangekomen! Ik ben erg teleurgesteld

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig winkel! Groot kaartaanbod, mooie bloemen & originele cadeaus. Ook nog eens mooi verpakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

altijd op tijd verzonden, de juiste kaarten.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie boeketjes

U gaat van 4,95 verzendkosten naar 6,95. Dat is een buitensporige verhoging van ruim 40%. Ik bestel bij u omdat de bezorgkosten van 4,95 nog enigsIns redelijk zijn. Ik ga nu dus weer terug naar topbloemen, Euroflorist of Fleurop. Uw voordeel om bij u te bestellen is weg.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuk om te doen, makkelijk om een kaart even te bewaren en later af te maken, of nog een keuze te maken

Kleurenpalet, moeilijk om de gebruikte kleur voor de andere kant van je kaart terug te vinden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Enorm grote keus Heel veel mogelijkheden in de webinterface

Iets minder reclame sturen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel groot, divers en leuk assortiment kaarten van hele goede en mooie kwaliteit. Je kan hele leuke fotokaarten, persoonlijke kaarten met naam of uitnodigingen maken. Veel mogelijkheden in bewerking en makkelijk om een kaart te maken, hele goede service. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Leuke aanvulling op een kaart zijn de kado's speciaal voor diverse gelegenheden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuk om kaartje echt persoonlijk te maken. Bijv. vanaf vakantieadres met foto erop. En met de ballon (en doos) was mijn nichtje echt zoooo blij:-)

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle manier om kaarten te versturen.

Koppeling aan eigen adresboek.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

logica van site, vindbaarheid

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam