voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie kaarten

bij een kortingscode nu terwijl ik wel een dierenkaart heb verstuurd is er niet afgetrokken. Dit is me al meerdere malen overkomen. Ik denk nu toch maar eens bij iemand anders kaarten laten versturen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, duidelijk, alles komt altijd op tijd aan. Zelfs de bloemen op moederdag!

Jammer dat ik een mail krijg met en kortingscode die ik vervolgens niet kan gebruiken terwijl hij tot 27 oktober geldig is....

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfekte site, nu nog even afwachten of de bezorging ook op deze manier gebeurt!

Geen,

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering

Cadeau's vaak uitverkocht!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keus aan kaarten.

Ik heb een tekst in getypt EN op opslaan gedrukt, maar er staat niets in de kaart EN ik kan er ook niets meer inzetten, HELAAS!!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

modern, leuk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit en en verzorging! Een feest om te maken en te krijgen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super site, geweldige mogelijkheden!

Het zou mooi zijn als je in meer landen (de VS bijv) direct zou kunnen bestellen. Het valt mij op dat Greetz.com veel minder uitgebreid is. Jammer voor mij, dan maar via de .nl site, met langere verzendtijden. Wie weet iets voor de toekomst, de site is er mooi en gemakkelijk genoeg voor!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

wij zijn geholpen door laura en ik ben zo gelukkig dat ze ons zo geholpen heeft .wij kregen het niet voor elkaar om een kaart en ballon te bestellen en versturen. daar heeft ze ons heel goed en lief mee geholpen

ik heb allang veel problemen om de kaart en bestelling van kado te plaatsen .misschien een makkelijker systeem

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alle kaarten en kado's zijn nog steeds in goede orde ontvangen en op de juiste datum

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelheid en keuze van de kaarten.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ben erg dik tevreden,goede service en goede kwaliteit aan bloemen.gewoon geweldig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

1000 en 1 mogelijkheden. Leuk en makkelijk

Kleurenpalet wat makkelijker maken om kleuren terug te vinden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele goede telefonische service bij fout opstuurde kaart. Mijn complimenten! !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot assortiment, goede kwaliteit. Originele kaarten.

Site loopt "vast", vaak opnieuw moeten beginnen met kaart. Soms is optie om versieringen toe te voegen niet actief.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

heel leuk om te doen, omdat het zo overzichtelijk is en goed gaat. uitbreiding met stickers is ook goed te gebruiken. hier wordt je blij van (-;

voldoende, een redelijke ervaring

Ik schrik ervan dat ik nu mijn kaart alleen met greetz-express kan versturen dat €3,95 kost! Een andere optie is niet mogelijk.... Wat een tegenvaller!!! Ik verstuurde al mijn kaarten via greetz, maar nu is dat niet meer te doen. Heel jammer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bij verkeerde afdruk van de kaart, ondanks onduidelijke oorzaak, toch goed geholpen. Super service, gewoon een nieuwe kaart mogen bestellen. Verder snelle bezorging en véél keuze om een mooie en persoonlijke kaart te maken. Bedankt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, makkelijk ,

kaarten waarbij je de leeftijd zelf in kunt vullen op de voorkant, zoals bijv. het verkeersbord met leeftijd iemand die 90 wordt daar is geen leeftijd kaart voor

goede service, goed behandeld

Pluspunten

grote sortering en supersnel te regelen, vanuit je luie stoel!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke kaarten !

Voor Greetz gekozen omdat voor 22.00 uur besteld dezelfde dag verstuurd , maar dit lijkt de halve waarheid, het is alleen mogelijk met extra kosten, en die zin vind ik niet terug in de 5 reclameregels !

slechter dan verwacht

Pluspunten

mn eerdere bestellingen was ik zeer over tevreden

1-LCF1FYUCSF verzenddatum 12-09-2014 , kreeg op die dag ook een melding dat het onderweg was , en de ontvanger het op 13-09-2014 zou ontvangen Vandaag 17-09-2014 kreeg ik te horen dat de kaart ontvangen was , vond ik echt jammer gewoon 4 dagen ná z'n verjaardag Ik wilde dit graag even melden want da andere keren is bij de bestelling niets verkeerd gegaan met vriendelijke groet . Ingrid

slechter dan verwacht

Ik kon niet om 21.15 nog een kaartje verzenden dezelfde dag zoals wel staat aangegeven. Wel jammer!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam