goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb een kaart met heel veel foto's gemaakt en de kwaliteit is nog steeds echt top! Heel blij mee!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super goed geregeld !!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd alles in de puntjes verzorgd.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb een kaart besteld voor Sharon Staps met bezorgdatum 28/5/2020, maar deze is vandaag al bezorgd. Ordernr. 1-RMT9733Y3E

goede service, goed behandeld

Pluspunten

meer een vraag, ik las dat ik een mail zou ontvangen als de kaart op de bus zat. Had bij nader inzien de afleverdatum niet aangepast. Dacht dit nog te kunnen veranderen maar bleek al verstuurd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteitverhouding. Nette bezorging, geen klachten of problemen.

de keuzemogelijkheid invoeren om bij het bestellen van de ansichtkaarten de bedrukte achterkant van de dubbele kaarten blanco te laten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Volgende keer bestel ik weer bij Greetz. Ze komen afspraken na. En het boeket was in een woord prachtig. Mijn complimenten hiervoor.

slechter dan verwacht

Mijn kaart is niet aangekomen bij ontvanger (jarige). Greetz geeft aan dat zij de kaart wel hebben verzonden. Ik heb daar mijn twijfels over gezien ik dan een mail zou moeten hebben ontvangen. Als oplossing bood Greetz aan om de kaart nogmaals te versturen of een tegoedbon te geven. Omdat ik de ontvanger heb gevraagd of zij de kaart heeft ontvangen, vind ik het geen optie om een tegoedbon te nemen omdat zij er op de hoogte van is dat zij nog een kaart hoort te ontvangen. Ik vind dat de verrassing nu is verpest. Ook heel jammers dat de ontvanger nu de kaart 8 dagen na haar verjaardag krijgt. Omdat ik nooit een mail heb gehad dat de kaart is verzonden, kan Greetz zelf misschien een check uitvoeren op verzonden kaarten volgens hun systeem en uitgaande bevestigingsmails.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goed verzorgd

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke acties, mooie kaarten, duidelijke website, zelf aan te passen door de plaatjes en snelle levering.

Ga zo door met de leuke aanbiedingen en acties.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De website is heel duidelijk. Mijn bestelde cadeau zag er kwalitatief net zo mooi en verzorgd uit zoals het voorbeeld op de website. Ook is het fijn dat je tussentijds op de hoogte gehouden wordt van de leveringsstatus

-ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en duidelijk wat bestelling betreft ! Tot nog toe netjes optijd afgeleverd. Zeer tevreden

N.v.t

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Punctueel Professioneel Betrouwbaar Secuur

Helemaal niks Top dus!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ben blij met me bestelling gedaan. Op tijd bezorgd. Top

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie cadeau's , kaarten en bloemen. Altijd op tijd geleverd.

Bij vragen zou een snel antwoord fijn zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Dat er zo snel bezorgt is en het wordt altijd correct bewerkt en wat beloofd wordt is nagekomen. Wij zijn super tevreden over Greetz.

Ik zou het niet weten en dat is een goed teken!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi product wanneer je eigen foto's gebruikt. Tot nu toe is elke beloofde leverdatum telkens gehaald. Top!

Afdruk eigen foto's meer fotokwaliteit geven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele goede service!

Heb ik niet,ga zo door.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zooooveeel keus en zo goed geinformeerd word je

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed assortiment en duidelijke uitleg

Zoals aangegeven een taartje wat is besteld in de ochtend leveren

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel mooie kwaliteit van de foto kaarten en super snel geleverd! Ook vaak goede kortingsacties op de website

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam