goede service, goed behandeld

Pluspunten

Op hun eigen kosten hebben ze een kaart nogmaals verstuurd die nooit was aangekomen. Dat vind ik een zeer goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service, snelle reactie en snelle levertijd. mijn kaarten waren niet goed. krijg gelijk nieuwe opgestuurd zonder enige onkosten. super bedrijf.

moet gelet worden op uitlijnen. hierdoor ontstaat verschuiving van letters en gaan door elkaar lopen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vrijwel altijd keurig geleverd één keer een probleempje gehad, prima en snel opgelost. keurige service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Na het melden van een klacht, is deze direct opgepakt en de kaart is opnieuw geprint (kosteloos) Top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie kaarten, veel mogelijkheden om een persoonlijke toets aan te brengen. Service prima en snel.

Af en toe eens een actie om bv voordeliger een kaartje te sturen.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam