perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie en goede kwaliteit product.

N.v.t.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede klantenservice. Het ging weliswaar alleen via een chat, maar het verliep prima en was heel persoonlijk. Mijn vragen werden goed beantwoord.

Noteer een telefoonnummer van de ontvanger, zodat eventuele misverstanden bij de bezorging voorkomen kunnen worden.

Niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit en goede service.

Geen aanmerkingen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super leuk om te krijgen en dus geweldig om te geven Erg makkelijk om te regelen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles goed volgens afspraak

Niets

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service leuke en mooie kaarten Niet te duur

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie keuze. En makkelijke werking.

?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en goede bezorging

Ik vind het wel best prijzig voor een stukje papier.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keus in kaarten. het downloaden van foto's gaat makkelijk.

Nee

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke kaarten, snelle levering.

mogelijk maken om contactpersonen toe te voegen vanuit telefoon, nu alles handmatig overnemen. wanneer er middels een kalender moment een kaart wordt verstuurd de bezorgdatum standaard op het kalendermoment zetten en niet op de dag van aanmaken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het bestellen was super snel en makkelijk. Ik zag dat ik een typefout had gemaakt bij het bezorgadres, maar door middel van een chat met de klantenservice werd dit probleem snel opgelost en kreeg ik een nieuwe orderbevestiging met het goede adres. Super klantenservice dus!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestel al jaren kaarten via GREETZ maar nu is het allemaal niet zo leuk verlopen. Kaart gemaakt maar de gratis Envelop kon NIET werd verplicht een witte ( € 0.15 ). De kortingscode werd niet verwerkt. Kreeg bij de eind betaling Postzegel Europa € 1.21. Het gaat niet om dat Geld, maar dat je nergens vooraf deze informatie te zien krijgt. JAMMER.....

Bij invoeren adres eventueel hierover een mededeling doen. Nu was het voor mij een Complete verrasing.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel fijn dat jullie bestaan en dat het versturen van kaarten zo makkelijk wordt gemaakt!

Het wordt steeds moeilijker om in een korte tijd een kaart te versturen, laat staan twee. Vandaag liep ik aan tegen het feit dat ik de verzenddatum van een van de twee kaarten maar niet kon doorgeven en heb daar wel een uurtje over gedaan totdat het eindelijk lukte. Er gaat nogal eens iets mis.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel veel keus uit verschillende kaarten en de kaarten kun je gemakkelijk bewerken / schrijven.

Met veel moeite, zeker een half uur bezig geweest, eer ik ingelogd was. Het scherm laad niet op en tig keren krijg ik de melding dat mijn wachtwoord niet klopt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus en handig.

Geen idee.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

fout meteen van Greetz meteen verholpen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel overzichtelijk en word goed over de status op de hoogte gehouden

Draai opties voor zowel de tekst als de foto

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keuze. Leuke en prachtige kaarten. Goed assortiment en voldoende keuze voor Kado's

Geen flauw idee

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gemakkelijk met je eigen foto's een kaart maken voor bijvoorbeeld Opa en Oma.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

fijne website, mooie collectie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

super kwaliteit en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke cadeau ideetjes en je wordt op de hoogte gehouden wanneer het bezorgd is..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De diverse kaarten, bloemen, kadootjes, enz daarin is veel te kiezen.... behalve de verbeterpunten, vind ik het een duidelijke site. Meerdere xen al gebruikt.

Het terugkijken van geschreven tekst op bijv een kaartje, vind ik lastig.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam