goede service, goed behandeld

Pluspunten

Twee moederdagkaarten laten bezorgen en deze keer keurig op de afgesproken datum geleverd. Goede, duidelijke website waarbij je je ontworpen kaart helemaal naar eigen wens kunt maken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Greetz is een zeer betrouwbare site mbt het versturen van kaarten. Op tijd bezorgd en heel veel keuze.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd duidelijk en op tijd geleverd

Kado’s zijn te duur

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geen slechte ervaring tot nu toe.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Alweer is een product niet juist bezorgd ik ga stoppen met Greetz!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goed en overzichtelijk ! leuk dat je zelf de kaartjes kan samenstellen met tekst en fotoos ! werkt makkelijk !

Zou het niet weten.. ga zo door.. ! :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website, aktueel en bestelproces overzichtelijk. Ik had een klacht en daar werd niet moelijk over gedaan. Tegoedcode ontvangen. Ga zo door, Greetz!

Misschien een loyaliteitsprogramma voor vaste klanten opzetten?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Werkt zeer makkelijk, duidelijk en netjes. Ik stuur altijd met veel plezier een kaartje op deze manier naar iemand. Daarnaast zijn de kaarten die ik heb verstuurd (wel een hoop inmiddels) altijd netjes optijd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- Altijd op tijd binnen - Waard voor je geld - Mooie kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kwaliteit kaarten zou het aanbevelen bij mensen die ik ken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering , uitgebreide keuze , ook een ideetje , met leuke verrassing erbij , zeker als je even geen tijd of zin hebt om weer naar de winkels te gaan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime keus, leuke kaarten, goede bezorging!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kwaliteit en bezorging van de kaarten helemaal prima

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze leuke prijs

Niks

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kwalitiet van hun wenskaarten en foto's is in top. Ook de procedurer vanaf maken van kaarten, adresseren, bestellen en betalen verdient 5 sterren.

Behoudt de text definities zoals styl, type, grootte, kleur enz. dan hoeven die niet na elke text weer aangepast te worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Groot assortiment.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een groot assortiment aan (foto)kaarten, makkelijk te bewerken en bestellen. Je weet dat de ontvanger er blij van wordt!

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het bezorgd wordt en keurig verzorgd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten, snelle verzending, duidelijke makkelijke sute

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle bezorging zelfs in de corona tijd. Veel keuze.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Stuur al jaren via deze site tevreden ermee!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

In allerlei prijssegmenten is wel wat te vinden. De levering is goed en worden daarover, per email, op de hoogte gehouden. Zelf een kaartje maken en dit versturen of bij het cadeautje voegen is heel leuk en maakt het persoonlijker.

Meerdere soorten cadeaubonnen en hobbytijdschriften die Scala. Suggesties van welke bladen zoals " Aan de haak", "mijn hobbykaart xl" etc.." meer hierover heb ik bij eerdere vragen over het geleverde cadeautje vermeld. Meer cadeautjes in het goedkopere segment zou ik prettig vinden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- niet heel duur - goed contact - snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten veel keuze

De prijzen zeker van de kadootjes zijn erg hoog Stuk naar beneden

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam